Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
simcab :-D :-D ale ja si aj tak myslím, že nech by si mala vo svadobný deň akékoľvek šaty, tak budeš pre ňho tá najkrajšia nevesta na svete x-) bybi - ja mám tieto šatky, len v čisto bielom - http://www.google.sk/images?hl=sk&q=o... zaľúbená som do nich odvtedy čo som ich prvý krát videla a už vtedy som si povedala, že v týchto sa chcem vydávať :-) Jednoduché, ľahučké, s ramienkami, krásnymi výšivkami - no láska na prvý pohľad :-) :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Jeeej, tie su krasne. A tebe sa take aj podla mna super hodia lebo ty mas krasnu postavicku x-) Mne sa take tiez velmi pacia, ale ja by som v takych vyzerala ako klobacka :-p :-D :-D :-D To je podobny styl ako trdielko pozera satky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
bero no zažila som už na svadbe nevestu čo mala taký všetkých priťahujúci dekolt a keby si videla dvd zo svadby - farár rozprával jej prsiam, nie mladomanželom :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
bero dala som už link, je vyššie :-) jejda ja kým odpíšem na jednu správu, tak kukám že ich sem pribudlo aj 10 a ja som potom total mimo :-D :-D :-D
Odpovedať
weri, aha uz si pamatam tvoje saty... krasne!!! bybi, mala si skusit a mozno by si bola prekvapena, ze nie klobaska ale kocica by si bola!!! ;-) Baby, co myslite, predala by som tie od Maggi za 500 EUR? Ci ako raz pouzite by boli za tolko pridrahe??
Odpovedať
no akú budú mať farbu tie moje šaty je ešte vo hviezdach :-( chcela by som biele, ale nie také škrekľavé biele.. v nicole sa tá biela volá natural.. je to taká trošku ako keby zašednutá alebo ako ju mám pomenovať.. krémová asi určite nie, pretože mám strieborné topánky..
Odpovedať
Profilova fotka
bybi - ďakujem moooooc :-) čo by si vyzerala ako klobáska, veď máš veľmi peknú postavu, pozerala som tvoje fotočky na FB a nemáš z čoho chudnúť :-)
Odpovedať
ani ja by som nexcela na svadbe prsia von :-D :-D
Odpovedať
sice priatel vzdy hovori : bolo by sa na co pozerat :-N :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
bero ja som skusala nie az take, ale uzsie a bola som ako klobaska :-D a ja si myslim ze v UK by si ich mozno za drahsie predala, ale na SK si za lacnejsie pozicaju, tak neviem ci by kupovali za 500eur :-|
Odpovedať
kweti, a kto by chcel prsia von?? :-D :-D :-D
Odpovedať
bybi klobaska? :-D :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
no ta spominana nevesta co mala :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
weri ja sa len obliekam tak, aby som to co je vacsie zamaskovala :-D
Odpovedať
Profilova fotka
moje saticky bol so mnou priatel skusat, pacili sa mi. Ale skusala som aj ine. A to, ze som si ich objednala ani netusi, takze bude mat prekvapko a do svadby aj zabudne, ze ma v nich uz niekedy videl.
Odpovedať
Profilova fotka
jej kacenka, to je inak dobra taktika ;-) uvidi ta vo viacerych ale nebude vediet ze ktore si si vybrala a ty vies co sa mu paci, super, to sa mi paci ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
beron, ja si myslim, ze by si ich predala urcite. Raz oblecene su ako nove. Ja som kupila tie moje zo salonu za 350 ale boli asi 5 krat pozicane.
Odpovedať
Profilova fotka
bero - ďakujem moc ! :-) ja by som ich určo za 500 kúpila - 1x použité je nič a za 500 môžu mať nevestičky svoje vlastné. Ja som kúpila tie moje za 499, boli v salóne Nicole už neviem koľko, ale za požičovné pýtali 464 - tak som si povedala že by som bola hlúpa keby som ich nekúpila :-) hoci ich určo už predomnou malo zopár neviest, ale šatičky sú ako nové, ani niesú pozatŕhané, ani zničené, sú krásnučké čistučké a mojeeeeeeeee :-) simca - uvidíš aká farba ti nakoniec pristane k pleti a v ktorej sa budeš cítiť lepšie - ja som nikdy nechcela čisto biele, ja som chcela tie krémové, o bielych som ani nerozmýšľala, ale hneď ako som ich vyskúšala, tak som vedela, že je to to pravé orechové - vynikla som v nich, cítila som sa v nich skvelo. Potom som ešte pre istotu vyskúšala iné šaty (ale nie čisto biele) a vyzeralo to na mne strašne - taká nevýrazná a nepekná som sa v tej farbe cítila... Tak som skončila pri čisto bielych, vo farbe ktorú som nikdy nechcela a teraz by som nemenila :-D
Odpovedať
bybi asi mas pravdu... Ale ak by ich niekto teraz za tolko predaval, tak beriem, vsetkymi desiatimi!!! Ved pozicovne je len o stovku viac... co je sice dost, ale je rozdiel kupit a pozicat... :-p ....spekulujem ako sa len da.... Preco sa do kelu uz neda z Ameriky objednavat??
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem bybi. Ine sa mu pacili trosku viac, pretoze tieto mi v tom salone boli velke... takze tie druhe mi viac sedeli. Ale hlavne, ze sa mu pacia a nevysmeje ma. Lebo keby ma zbadal v svadobny den a videla by som pohlad, ze sa mu nepacia tak neviem co by som robila:D mozno by som sa ani nevydala:D:D:D
Odpovedať
weri aj ja chcem biele, som ako riaditel vapenky biela a tak mi viac snehovobiele pristanu... Kremove su totiz ako moja pokozka... :-p
Odpovedať
wera, ja som už šaty skúšala.. aj takej farby, aj takej.. ide o to, či sa v tom salóne trafia do tej mojej bielej, akú chcem.. :-S ale vraj sa mi hodia aj také aj také, tak mi je to v podstate jedno.. nejdem si tie šaty priveľmi idealizovať, aby som nebola potom sklamaná, pretože nebudú vyzerať presne tak ako tie skúšané..
Odpovedať
Profilova fotka
bero, preco by sa nedalo z ameriky objednavat?
Odpovedať
Profilova fotka
kocky ja sa zatial lucim, asi sa ukazem az zajtra, konci mi prestavka a mam toho viac nez dost a doma mam maminu, tak na PC sa asi ani nedostanem a budem s nou :-) Ale budem tak priebezne aspon citat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
bero :-D :-D :-D :-D :-D tak ja som potom ako dcéra riaditeľa vápenky :-D :-D a po zime budem už len vápenka :-D :-D ten pali si s nami riadne užije na našich svadbách :-D :-D :-D
Odpovedať
kacennka z best bridal stranky sa neda... Jedine, ze by som mala znameho v Amerike a to teda nemam... wera, joj to mas pravdu z Palim... Ale je na rozdiel od teba sa ani neviem spravne ksichtit... joj daj mi nejake tipy!!! Ja som taka nefotegenicka az strach... :-p
Odpovedať
Profilova fotka
bero, da sa to objednat napriklad cez USA servis, je to preposielatelska sluzba. Zaplatis za to 150 korun navyse.
Odpovedať
bero, wera mate rovnakeho fotografa? :-)
Odpovedať
Baby uz ste boli na matrike a na fare?
Odpovedať
Profilova fotka
my sa chystame na faru o 3 tyzdne ked pojde aj priatel so mnou na Slovensko. Len neviem ci nieco vybavime ked akurat budu tie sviatky vsech svatych.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?