Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
kto s kym, kedy, na co? :-D :-D
Odpovedať
my s katkou na svad, veľtrh vo februári :-D
Odpovedať
juj ja by som tiez xcela..asi skor do BA..ale jedine s kamoskou, sama nexcem :-D
Odpovedať
aj my pôjdeme s drahým do ba..
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj kvetinka :-) baby to tu naplánovaoli :-D :-D ja nepôjdeme, keďže, je to už po svadbe, alebo? :-D
Odpovedať
no a čo by si nešla :-D
Odpovedať
meddy pojdes len tak okukovat :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
simca :-D :-D kvetinka pôjdeme ti vybrať šatičky? :-D
Odpovedať
zeby? :-D :-D hej aj s werou... :-D :-D nech ma pre istotu este nahradne :-D :-D
Odpovedať
ach, baby, chcela som si navrhnúť oznamko, ale sa mi nedá otvoriť corel.. ja nechápem čo s ním je :-(
Odpovedať
ja som skusala jedine cez skicar :-D :-D ale kamoska sa mi na to este kukne, tak mozno budem este krajsie :-p simcab a mas aj predstavu?
Odpovedať
Profilova fotka
kweetinka a ja sa rátam za kamošku na veľtrh? :-D pridávam sa - -piatok s drahým, sobota s vami :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
kvetinka no jasne, Vierka má vkus ;-) :-D sa jej nebudeme pýtať, proste ju naložíme do auta :-D simi to ti neporadím :-(
Odpovedať
wera no jasne..iba ak by si bola nejaka stratena pribuzna...ved co ine? x-) x-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
:-D :-D :-D a ktorúže to Vierku chcete uniesť? :-D :-D
Odpovedať
natrenujeme unos nevesty? :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Vierka môžeš hádať :-D chceš 50 na 50 alebo pomoc po telefóne? :-D :-D kvetinka jasan, natrénujeme všetko :-D :-D :-D len Vierka o tom ešte nevie, tak pšt, nič jej nehovor :-D :-D
Odpovedať
nebudem :-x :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak ani ja jej to nepoviem :-D :-D :-D snáď sa neprekecnem zo sna :-D :-D :-D
Odpovedať
jaj tie wierkine sny :-D :-D
Odpovedať
myslím, že je to u teba dosť pravdepodobné :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jééééžišino no budem sa snažiť :-D :-D :-D
Odpovedať
vy ste kozy :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no Vierka na teba bacha, lebo ty to vykecáš aj keď nechceš :-D :-D :-D
Odpovedať
noooo priatel by nam ta pripadne nabonzoval, keby si sa prekecla :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
dievčence idem do hajan, krásne sníčky všetkým, zajtra paaaaa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
meddy ale len keď spím, za živa som ako kapor :-D :-D :-D kweetinka tak ten hej, ten by jej to vykecal ráno aj keby nepočúvala - tak by sa rehotal zase na mne :-D
Odpovedať
wera ako kaprik? :-D takze otvaras ustocka jak rybicka?? :-D :-D noooo :-N tak by sme sa spolocne rehotali :-N :-N
Odpovedať
dobrú nôcku, meddy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
meddy dobrú nocku :-) aaaa simcab to video si si kukla? :-) kweetinka aj teraz, vidíš ukazujem ti do monitora, vidííííííííííííííííš? :-O :-* :-O :-* :-O :-D :-D :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?