Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby nasla som sisvadobnu supravu nahrdelnik plus nausnicky teraz uz len ju zohnat za menej ako 20 eur
Odpovedať
Ahojte kočky - dlho som tu nebola :-N ako sa máte? čo prípravy ?
Odpovedať
Profilova fotka
dobré ránko :-) všetkým vám prajem krásny deň, ja tu dnes moc nebudem :-| michala.s - no super, že si našla takú čo sa ti páči :-) a tá ktorú si našla, koľko stojí? :-N havana21 ahojky, a kdeže si bola, keď si sa na nás neprišla pozrieť? :-) ako postujujete s prípravami? Ozaj baby som nevydržala, zavolala som našej kapele včera, či si pamätajú, že sme si ich rezervovali na 7.5.2011, aby na to náááádohou nezabudli (by ma porazilo) :-D tak povedal pán, že určite nezabudli, len že sa máme ozvať až začiatkom roka, kvôli zálohe, zmluve, detailom... teda na zálohe a zmluve trvám ja - aby sa nestalo, že neprídu - by ma porazilo :-o :-N =-)
Odpovedať
Ahoj wera no postupujeme asi takto : nechcem toho môjho budúceho manžela nejako tlačiť do stavby domu - tak som si povedala, že to nechám na neho, pár dní som mu to nespomínala a včera už začal hovoriť, čo ako vybavil a čo chystá :-D stačilo mu dať priestor a aj sám sa angažuje :-) tak ma to nesmierne teší....
Odpovedať
Profilova fotka
Havana no super, vidis aky je sikulka :-) to ja som dala priestor mojmu drahemu na zavolanie na spravu bytov, lebo nam zistili, ze nam unika plyn z trubiek (ale uplne mnimalne) a dva mesiace cakam, kedy sa prejavi :-D a stale nic... :-D
Odpovedať
:-D Aj my sme mali také stavy, ale zistil, že sa asi nahnevám, keď sa nič nedeje :-N No a akosi mu to doplo a sám sa prejavil. Takže ho len netreba týriť :-D a ide to samé ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja mu to môžem hovoriť koľko chcem, on mi povie že však tam zavolaj, to je jedno kto tam zavolá, nie? :-D pritom ja ani neviem nič k tomu, že kde to uniká ani čo mu vtedy povedali pri kontrole.. a keď on mi toto úplne kľudne povie, tak mňa ide roztrhnúť od jedu :-D :-D to tak býva, keď je cholerik s flegmatikom :-D :-D :-D
Odpovedať
NO to máte teda dobrú kombináciu, my sme sangvinik a flegmatik :-D Hlavne aby sa Vám tam s tým plynom horšie nestalo =-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte dievčence :-) Beronsche drž sa, nech ti to dobre dopadne! ;-) Vieročka aké video? Ja som nevidelaaaa :-. A to akože kto z vás dvoch je cholerik??? :-D
Odpovedať
dobré ránko x-) meddy, toto video: http://www.vimeo.com/14790088 krááásne je x-) btw my sme tiež cholerik a flegmatik.. ja som ten prvý :-N
Odpovedať
Profilova fotka
simca ďakujem :-) len mi to nejde spustiť :-( to sme tu všetky choleričky? :-D
Odpovedať
my ženy sme také :-N
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
dobre ranko baby :-) ja som cez vikend pisala nasej kvetinarke spravu ze je dost draha nech sa nehneva na mna ale mame dcerku a ta konecna suma je pre nas jednoducho neprijatelna a dala som jej 2 varianty toho co od nej chceme a spustila viac ako o polovicu cenu tak sa vytesujem :-D lebo chcela 4 eura na osobu vyzdoba saly +kostolik a extra vse ostatne ako kyticky,auto a blabla a vyhcadzalo to vyse 300 euro a to som neni ochotna jej dat!tak som jej napisala ze od nej chcem len kostolik tie masle a sala len navleky,masle a obrusy ostatne si ja dam ;-) a odrazu to je kostol+sala+auto 180 euro aj tak je to dost lebo svadobna kyticka+pierko budu stat urcite okolo 30 euro a este kvetinky do saly ale aj tak sa vytesujem lebo usetrim urcite 100 euro a to je dost ;-) ja neviem ci som sangvinik alebo co lebo z kazdeho nieco na mna sedi :-D :-D ostatne vsetko riesime az buduci rok a ozaaj nase mamy nam darovali obrucky stare tak sme boli v zlatnictve a pani nam povedala ze bud si dame z nich spravit alebo vymenime za nove takze jasne ze vymenime ;-)
Odpovedať
trdielko pekne postupujes :-) inak to som ani netusla, ze kvetinarka toto vsetko zariadi...boze moja hlupost - vzdy som si myslela ze robia len kyticu :-D :-D takze su mi schopni dat pierka pre zenicha, aj na uato vyzdobu? :-)
Odpovedať
haha dalsie video adalsia zenska v bielych satoch ( i ked kratkych ) :-D :-D ostudu nemaju a nejak ich pribuda 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
baby, neviete poradiť? neviete niečo o práci pána Sárossyho (fotogaf)... veľmi by mi to pomohlo, už som z tých fotografov mierne mimo.. x-)
Odpovedať
kweti.. o akom videu hovoríš?? :-N
Odpovedať
no take nedolezite,cudzia osoba :-) to len reagujem na ´´nasu oblubenu´´ temu o tom jak niektori hostia dokazu dojst v bielych satach maryennn prepac, nepoznam :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky, ja len nakukam, ides skusit trosku docitat a budem sa venovat praci, len som vas chcela pozdravit :-)
Odpovedať
ahoj bybi.. ja som taktiež nútená pracovať keďže dnes sme nejaké vyťažené všetky :-D
Odpovedať
;-) ;-) ;-) jeeej dneska je tusim v pocasi vynimka
Odpovedať
dnes je prekrásne, že? x-) x-) x-) škoda sedieť v práci.. :-(
Odpovedať
alebo za pocitacom :-D :-D
Odpovedať
ja som v práci za počítačom :-p
Odpovedať
Profilova fotka
No teda, dneska je tu riadne ticho =-) Mne prave sefka povedala, ze mi zdvihla plat, tak sa vytesujem, nie je to o vela, ale aj malicko potesi x-) Kde ste vsetky, prave mi zacala prestavka :-)
Odpovedať
bybi, ja som tu.. a gratulujem k zdvihnutiu! x-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem simi, ma to potesilo, lebo som to vobec necakala. Ale ja som tu zacala v maji na 6 mesiacov s tym, ze potom mi to mozno predlzia na dobu neurcitu. A uz mi to predlzili, mi minuly tyzden sefka povedala, tak som sa z toho tesila a dneska mi povedala, ze mi aj zdvihnu, tak sa z toho velmi tesim. Lebo ja som si ani nepytala :-N A ako sa dneska mas, mas vela robotky?
Odpovedať
mala som veľa roboty doobeda, aj teraz mi prišiel tovar, ale nejako mi blbne program ]-( nemám na to náladu! 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
A ty robis pre niekoho ci mas svoj obchodik? (nemylim sa ak si myslim, ze robis so svietidlami, vsak? :-N )
Odpovedať
nie, nemýliš sa ;-) ja tu len pracujem, nie je to moje.. ale najradšej by som mala niečo svoje. pretože tu tvrdnem celé dni a prd z toho.. hmmm
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?