Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
wera no ved ano, taky ze ssssssssss :-D :-D ved had posiela hada, nie? :-D :-D :-D :-D
taky komorny bazarik? :-D :-D
ten uces - podla i ted ked mas na to naladu :-p
K svadobnym satam maju byt pekne topanky na opatku..to,ze ak budem mat trocha vycesane vlasy a topanky na 5cm opatkoch zo mna spravi 195 cm obra,to je nepodstatne..oproti hostom budem este vacsia zirafa jak normalne a o bolesti noh pomlcim..e jej sa pacia topanky do spica,co ja zduse neznasam..juuj,sa tesim,ze ako veselo bude :D
kweetinka - ale nie, viem že by si mi nechcela privodiť srdcový infarkt :-D
budeš mi mladšou sestrou, podedíš po mne čo sa bude dať :-D :-D
Hmm, neviem či to nie je blbé takto skoro sa trepať na skúšku :-N ale šla by som aj zajtra :-D
petka :-D aká žirafa, čo ja by som dala za pár cm výšky - ja som zase štuplík 165 cm mám, tak bez podpätkov to nejde :-D ale objednala som si na prezutie také s 2,5 cm podpätkom, v tom by noha bolieť nemala :-)
wera :-D rozhodne nie..nie som tak slizka :-D :-D
jasne podedim, ale nie co sa tyka konfekcnej velkosti :-D :-D :-N
petka hehe tak neviem co by tvoja mama povedala na mna :-D ja sa im velkym oblukom vyhybam :-D a nepresvedcis ma ani za otca
petka
Aj ja budem mat k svadobnym satam balerinky lebo tiez to inak nejde |-| Moj je odo mna nizsi o 5 cm takze tu podpatky neprichadzaju ani do uvahy. Ty si aka vysoka?
kweetinka
A kde mas tie balerinky aj chcem vidiet :-)
Vierka ahooooj moja ;-) Tak ako? Citam ze uz chces skusat svadobny uces. Uz mas vybratu kadernicku? Ja este nemam kadernicku a ani vybraty uces ... heh ...
petka Tak to mas ako modelka. Ja mam 178 cm a uz nechcem ani o kusok viac. Chcem menej ale to asi nepojde ]-(
hainy nooo to ja len sa neviem dočkať, kedy sa uvidím origoš so závojom novou ozdobou a taak.. :-) kaderníčku mám asi vybranú, teda ešte mi účes nikdy nerobila spoločenský, ale šikovná je veľmi, tak uvidím ako mi spraví vlásky na skúške a potom si ju potvrdím keď tak :-) ja mám vybraných milión účesov, ale asi vyskúšame len 2 maximálne a rozhodneme ktorý je lepší :-)
A ty nemáš ani predstavu o účese? A ako sa ti darí? Ako pokračuješ s prípravičkami? :-)
Tak to budes mat tazke ked sa ti paci tolko ucesov :-)
Ja mam iba predstavu ale nic konkretne. Viem ze urcite nechcem vlasy vycesene dohora ale chcem ich nejako spustene kedze si nechavam dlhe vlasy. No a taky nejaky uces z dlhych vlaskov ale neviem este presne ako by to malo vyzerat :-)
A ty si bola kedy na matrike a kedy za fararom?
to aj ja mám predstavu - bude to drdol, závoj zhora, vlasy dozadu stiahnuté.. :-) chcem aby to bolo jednoduché a elegantné :-) Aj ja som pôvodne chcela rozpustené vlasy, tak ako hovoríš ty, ale zistila som že sa mi to nehodí k šatám a k závoju, takže bude drdol :-)
Na matrike sme ešte neboli, papiere nemôžeš mať ževraj staršie než pol roka, tak pôjdeme až v decembri :-) a za farárom sme boli ešte v júni, ale musíme ísť to potvrdiť a potom už asi aj na náuku chodiť.. A čo vy? - už ste boli na matrike a u farára?
Nie my sme este neboli na matrike. Ved preto sa pytam ci nie som pozadu :-D
Vidis ja som ani nemyslela na zavoj :-D A na taky uces ako chcem ja sa zavoj neda dat alebo ako? Takze ty budes mat aj zacepcenie?
kweetinka Ja nie som na fb takze neuvidim :-( A maju nejaky podpatok? Kde si ich kupila? Ak mozes poradit .. :-)
Takze ty uz si bola na matrike? Takze ten polrok pred svadbou staci ti povedali?
Fuu .. tak to potom moj uces asi roztrapati. Najlepsi je ozaj ten drdol ako bude mat wera ale ja necem tak dohora vlasky.
bybi A to je na ktorom mieste ten hrebienok? Iba hore alebo po celom obvode? Neviem ci ma rozumies :-D