Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Baby a ako prebieha to cepcenie? Neviete?
Odpovedať
hainy prepac neviem.... iank v sobotu mame v baraku svadbu, tak som zvedava ci uvidim nevestu :-p
Odpovedať
kweti.. nechci vidieť.. |-| ja som videla minulý víkend a až ma triaslo.. :-N taký divný pocit to bol.. :-.
Odpovedať
Profilova fotka
hainy daj si to do googlu a zistis presne ;-) v kazdom kraji sa to robi inak ... nam to bude robit starejsi a tiez nemam sajnu o com to je takze ja si to precitam az den pred lebo dovtedy to aj tak zabudnem ze o com to je :-D :-D simcab ja som videla tiez nevestu minulu sobotu a zatriasli sa mi kolena a pomyslela som si ze to o com snivala sa o chvilu splni a ja budem ta "najkrajsia" v ten den a aj mne tak o 8 mesiacov vsetci zatlieskaju a budu gratulovat ako neveste v sobotu x-) x-) inak baby dneska som si kupila novy mobil tak idem off hrat sa s nim :-D
Odpovedať
Profilova fotka
hainy ten hrebienok sa len zasunie do vlasov a drží to dobre, teda aspoň mne to držalo a to mám obrovský závoj :-) hrebienok je normálne v tom závoji, to netreba dokupovať :-) my budeme mať čepčenie takto: príde súbor, zatancujú, zaspievajú, potom si sadnem na stoličku, oni budú rozprávať a rozprávať, potom sa ma 3x opýtajú či chcem vienok sňať alebo hlávku sťať, ja 2x poviem hlávku a posledný krát že teda vienok, potom budú krúžiť okolo nás slobodné devy so sviečkami, všade bude tma a budú spievať tie ženy zo zboru a popri tom mi bude niekto (mala by to byť krstná, ale ja mám len krstného, tak nič) ten závoj dávať dole. Potom mi dajú čepiec (nejakú šatku, alebo možno aj originál) a tomovi dajú klobúk a dajú mu dole pierko ženíchovské tuším. Potom budeme tuším spolu tancovať, potom budú hrať zametaj zametaj a všetci nám budú hádzať pod nohy peniažky a my ich budeme zametať, potom budú všetci hostia s nami tancovať a potom sa pôjdeme prezliecť :-) asi som niečo splietla, ale cca takto by to malo byť :-N
Odpovedať
Profilova fotka
simcab prečo divný pocit? a prečo ťa triaslo? :-. z tej nevesty?
Odpovedať
no bol to taký divný pocit, že vidím živú nevestu, nie len takto na fotkách.. a teda, že by som už aj ja chcela.. :-S
Odpovedať
Profilova fotka
ty živá nevesta :-D :-D ja keď vidím nevestu, hneď pozerám a obzerám aká je krásna :-)
Odpovedať
ja vzdy nadavam pretoze tradicne chodia mestom u nas same autaky ozdobene a vytrubuju do nemoty :-D :-D :-D
Odpovedať
Aj u nas isla skoro kazdu sobotu cez leto okolo nejaka svadba a tiez vytrubovali :-D No tiez som mala divny pocit .... booooze aj teraz mam ked si to predstavim ... tolko oci sa bude na mna pozerat ... ufff .... :-D Nemam to rada 8-(
Odpovedať
hainy ani ja, preto som vzdy chcela mat malu svadbu alias tajnu, iba s 2 svedkami :-)
Odpovedať
ahojte zienky! ja sa tak tesim na svadbu, ze az...
Odpovedať
Článok sa načítava...
a ja som zase vzdy chcela velkuuuu, ale moj drahy chce malicku, avsak nakoniec suhlasil z velkou...
Odpovedať
ahoj bero..jaka natesena si :-) jaaj werocka tu uz neni :-(
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, aj ja som vzdy chcela veelku svadbu. Mne par kamaratok hovorilo, ze par dni pred svadbou je dost zvlastne obdobie. jedna si dokonca myslela, ze sa nakoniec ani nevyda aj ked bolo vsetko pripravene. Taka trema ju chytila a mozno nejake pochybnosti, ze je to vazny krok na cely zivot. Predsa to nieje len tak.
Odpovedať
8-) kuk
Odpovedať
Profilova fotka
dobrééééé ránko nevestičky najkrajšie :-) akože sa dnes máme? víkend už riadne trieska na dvere, tak vám všetkým prajem krásny piatok, nech vás nikto nehnevá a neotravuje v práci :-D
Odpovedať
dobré ránko :-) ach, nech je už nedeľa ráno :-N to je jediné ráno kedy mi budík nezvoní 8-( ale môže byť už aj sobota obed kľudne :-D čo plánujete na víkend?? chváľte sa! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ajojte moje mile krasavice dnes ma caka narocny piatok idem do mesta nasla som si vsak nejaku mhd-cku nechce sa mi uz 3.den po sebe slapat s kocikom 2 km tam a 2 km spat uff takze idem rychlo teraz potom pridem uvarim kuracie masko na nivovej omacke ;-) a nejaky ten kolacik kamaratka ma oslavu tak darcek jej idem kupit a chcem jej nieco upiect tam tak drzte paste nech sa vydari :-D opustam vas na cely vikend ideme opat prec na vikend k svokre ale dojde jeho brat z Balogu moj buduci svagrik mam ho velmi rada on je taky smiesny :-D :-D ma 40 rokov a dlhe vlasy a ked vycari ten usmev mam dost rehocem sa ako kon a este ak nahodou nejaku perlu pusti no koniec ... takze pevne verim ze ma caka dobry a krasny usmievavy weekend x-) papa drahe dusicky mojeee prajem nadherny vikend s vasimi polovickami ;-)
Odpovedať
livi, tak si užite víkend a pošli potom recept na to mäsko ;-) paaaaaaaaaaa
Odpovedať
Ahojte kocky. Ja sa uz tiez neviem dockat svadbicky x-) normalne sa mi uz o nej coraz castejsie sniva a chodim vysmiata ako keby mala byt uz o mesiac :-D Ale je az o 10 mesiacov ]-( A to mi urcite nevydrzi dovtedy taka euforia :-D Prajem vam aj ja kraaasny vikend. Idem aj ja dnes piect jablkovu strudlu mnamky :-) Baby vyzdobu si robite same alebo mate aranzerku? Ja si myslim ze by som to zvladla aj sama ale den pred svadbou budu ine stresy a ak v hotely bude v piatok nejaka akcia tak potom vyzdoba by sa robila az v sobotu doobedu a to neprichadza do uvahy aby som si ju robila v takyto cas :-N Vcera som hovorila so svojou aranzerkou tak mi povedala ze dohodnut sa o vyzdobe sa mam prist niekedy medzi zaciatkom roka a marcom. Tak sa tesiiim ... + vcera som jej napisala moje poziadavky a spravi mi predbeznu kalkulaciu. Tak som zvedava na vyslednu pribliznu cenu.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobre ranko kocky. Tak ja som vcera docestovala domov na Slovensko, tak si budem uzivat vikend s rodinkou ale bez draheho:( hainy, aj mne sa casto sniva o svadbe. A drahemu rano hovorim, ze hadaj co sa mi snivalo? a on uz automaticky, ci som sa zas vydavala:D Vyzdobu nam bude robit restauracia ale par veci si poriesim aj sama. Napriklad som si kupila masle na stolicky, pretoze oni cyklamenovu farbu tam nemaju. A kvety si dam robit v kvetinarstve.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobre ranko kocky, ja vas len pozdravim a utekam robit... Ale dnes je piaaaatoooooooooooook x-) x-) x-)
Odpovedať
ahojte baby, konecne sa mi po 2 hod podarilo pripojit... kacenka, cyklamenova je krasna, aj nad nou rozmyslam... trdielko- kuracie s nivou zboznujem, mnam, boooze ja som riadne hladna...
Odpovedať
aj ja som hladná a obed v nedohľadne :-( čo sa výzdoby týka, tak my ju budeme mať v cene menu :-.
Odpovedať
hainy kto ti robi vyzdobu? p.skarupova?
Odpovedať
trdielko tak si to uzi, vikendik ;-) a masko tiez :-p
Odpovedať
a ty co dnes porabas, kweeti?
Odpovedať
ja akurat papam :-D :-D aty?
Odpovedať
hura zasvrkalo mi v zaludku, tam mi uz konecne daju jest! aspon podla sestricky.. som totiz v nemocnici... :-(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?