Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
baby a kde mame bambulku a simik??? ved mi tu uz chybaju....
Odpovedať
petkaa28 a o co ti ide?
Odpovedať
petka dobre si to vymyslela
Odpovedať
Profilova fotka
petka - nedala si náhodou zlý link? :-N aj mne chýba aj ladyjh aj bambulka aj simik, kde sú? :-.
Odpovedať
Profilova fotka
nepomylila som si nic, len som poukazala na to, ze svadobna mama je v bielom, a ze ja by som moju poslala sa prezliect - to je moj nazor... nikoho som nechcela nastvat ani nic, nazor si hadam povedat mozem.. pisala som adminke, nech ten prispevok zmaze, nech sa nikto neciti dotknuty...... :-x
Odpovedať
Profilova fotka
petka, nieeee, ja som myslela, že tam bude foto nejakej kolóny áut, že o to ti ide, a zrazu toto :-D tak som nevedela, či tam nemal byť iný link :-N no ja by som tiež mojej mame nedovolila dať sa do bieleho, žiadne také :-) a koho si naštvala, hmm? jasné že si môžeš povedať názor, veď na to to tu je :-)
Odpovedať
peti v pohode si mala prispevok:-N :-N
Odpovedať
babmbula si pridala do albumu oznamko :-) :-N
Odpovedať
Profilova fotka
petka - to s tými aftami ste super vymysleli :-) mne sa napr nepáči keď nám všetci hovorili, že prečo sme vybrali miesto pre svadbu tam, kde bude, že nás s tým miestom nič nespája, atď, ale my sme chceli aby to bolo rovnako ďaleko aj pre hostí z BA aj pre hostí zo záhoria, nech to nemajú ďaleko :-)
Odpovedať
wera jasne, mudra hlavicka :-N :-N
Odpovedať
Profilova fotka
diky baby, ze to chapete :) nevesta je pekna, aj vsetko, len viete moj nazor na biele a svetle oblecenie na svadbe na inych babach okrem nevesty a toto mi hned vyskocilo medzi novymi foto, tak som sem supla link bajke som poslala IP, ze mi nejde o nic.... a radsej som to dala zmazat nech maju vsetci dusu na mieste :D nech zije sloboja prejavu a slova :D:D srandu si uz robim :)))))))))))))
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
peťka ono ja som tiež najprv nepochopila, lebo to bolo hneď za tými spomínanými kolónami :-N možno aj bajka tak isto nepochopila ako ja :-) ja mám taký istý názor na biele šaty na hocikom inom okrem nevesty ako ty, teda jasné že ja chápem už :-D inak baby ja asik dnes všetkých vytáčam, alebo čo... v jednom fóre sa do mňa tak pustila jedna baba, že až, normal ma asi uškla... ale myslím, že to ani nie je baba, že to je skôr niekto, kto si tu robí aj reklamu, je tu už 2 roky, nemá ani svadbu naplánovanú, ani album žiadny... len vŕta vŕta..
Odpovedať
Profilova fotka
kweetinka - x-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak kto ma to nove oznamko, nech sa idem kuk?:) werus ja som si vcera citala o manzeloch z+z a tam jedna jak haji farby...a do kazdeho len ryje....hruuuza
Odpovedať
petka u bambulky som videla to oznamko :-) wera a ktora tema to bola? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
juuj ked sme pri oznamkach, ja sa idem pustit do vyroby pre nasu lilly:)) livus, hadam ma nezahlusis :))
Odpovedať
ahojte, trosku som si podriemala a hned mi je lepsie.. a kazdu chvilu by mal drahy prist, tak sa ho neviem dockat... petka, uplne s tebou suhlasim s tymi satami.. moja mamka by to v zivote neurobila, sa do bieleho nahodit... inak baby, zabudla som vam povedat, ze segra bola na svadbe a jedna brzda tam mala dlhe, biele, korzetove saty a aj ked nevesta mala princeznovske saty a zavoj, aj tak sa za tou brzdou v bielom hostia otacali...
Odpovedať
petkaaa28 ja som tym nic nemyslela :-D. Len som nepochopila, ze "o toto mi ide" a nevedela som co tym myslis, ked to nevysvetlis :-D...
Odpovedať
Profilova fotka
bajka1 som rada, ze je to ok :) a vysvetlene :)) a hned je den krajsi :D juuuj, nech uz pride bambula, ma kopla muuuza na jej oznamko :D
Odpovedať
Ahojte :-) kwetinka - ja nemam oznamko, to tam je uz dlhsie, ale nieco na ten styl by som chcela no s fotkou. ;-) Alebo to nebolo o mne? :-D
Odpovedať
bambulka prepac, som sa pomylila, to tam mas dlhsie? :-N a co si si teda pridala? petka ale ved trdielko ma uz hotove oznamko nie? :-) a pre mna ta muza nenakopla? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam oznamko uz vyse pol roka :-D este na nas povodny septemrbovy termin.. Mam v albume - mi ho kreslil kamarat, profi karikaturista. Velmi dolezitou sucastou nasho vztahu ja zabiak - ta symbolika zabiaka/princa - budeme mat preto aj zelenu vyzdobu, aj na torte zabu s princeznou, aj vsade mozne budu zabicky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
bambulka ahooj, kde si sa flakala?:)) kvetinka - trdielko ich bude mat do svadby este niekolko hotovych :D :D - trdielko - len sa smejem, nemam problem, ich este aj 20 vyrobit :D kvetinka mozem aj tebe ak chces :)
Odpovedať
kweti - ano, dlhsie. ;-) A pridala som si tam nove svadobne saticky ;-) Len som si to tam poposuvala...
Odpovedať
petka teba to tak bavi? :-p :-p
Odpovedať
Profilova fotka
bambulka ahoooj :-) chýbala si mi tu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte dievčence :-) beronsche v prvom rade ti prájem rýýýýýchle uzdravenie, nech si čím skôr fit ;-) wera a ja som ti nechýbala? :-D :-D :-D kvetinka prepáč, len som dnes nestíhala :-| ale vynahradím ti to ;-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
meddy jasné že hej, veď som tu stále a čakám kedy prídeš :-D :-D :-D no čooooo, hovoooor, akoooo? :-) a kweetinka kam zmizla? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
vierka :-D :-D :-D no získali sme zatiaľ dve ponuky, tak sa rozhodnúť ;-) kvetinka kde siiiiiii??? :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?