Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
ja už neviem normálne jesť.. :-S to kvôli tomu, že mám v práci len polhodinovú prestávku na obed, tak ako tu robím tak žeriem.. :-S ale dáko mi zle nebýva :-D hádam si už telo zvyklo :-D
babušky, zajtra mi majú prísť gratulanti - bude nás doma 6 a budem robiť kuracie prsíčka na nivovo brokolicovej omáčke s opekanými zemiačkami a ryžou - myslíte že 10 kúskov pŕs bude stačiť? :-N
:-D ďakujeeeem :-D noooo, tlačím o dušu, aby som si nezapatlala celú klávesnicu maslom, lebo ja som také prasiatko zakydané vždy :-D
deduško, babička, krstný a jeho priateľka mi prídu gratulovať k meninám :-)
kacennka, tak teraz som sa obliala :-D ďakujem za kompliment, až sa hanbím :-N ale nie je to pravda, kysnem jedna radosť.. teda jedno nešťastie :-D a som lenivá niečo s tým robiť a to je to najhoršie :-D
baby, ja mám asi pred infarktom, normálne ma včera večer bolela ľavá ruka a dnes mi len tak z ničoho stále tŕpne a pichá ma pri srdci.. auvajs... =-)
kweetinka nemám žiadne nervy, nemám z čoho mať :-(
meddy, zajtra mi tak byť nemôže, ideme na bowling a musím variť :-N kurnik ale fakt mi stále tŕpne :-.
meddy neviem, keď som s tým bola posledne u lekárky, povedala mi že nemám nárok na prehliadku u kardiológa, že až pri preventívke za pol roka.. moja mama má zo srdcom veľké problémy, je na invalidnom kvôli tomu a mne toto povie lekárka... :-| to predýcham, v stredu idem po práci lekárke novej