Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
simi ahoj :-) šikulka, asi ju budem musieť skúsiť aj ja :-D
Odpovedať
joj, naozaj je fajná :-p ale ešte som nejedla, len som koštovala popri varení.. ešte čakáme na hranolky.. :-p
Odpovedať
Profilova fotka
simi hneď by som si dala, ale bolo by mi zle :-|
Odpovedať
babyyyy... nebíčko v papuli :-D :-D :-D meddy, prečo by ti bolo zle? :-(
Odpovedať
Profilova fotka
simi už je veľa hodín a ja by som to zožrala :-D :-D :-D neviem jesť pomaly, ak mi niečo chutí :-D
Odpovedať
ja som tiež zožrala.. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
simi to už si to zjedla? :-. som ti ani nestihla popriať dobrú chuť :-N tak dodatočne.... :-D
Odpovedať
ja už neviem normálne jesť.. :-S to kvôli tomu, že mám v práci len polhodinovú prestávku na obed, tak ako tu robím tak žeriem.. :-S ale dáko mi zle nebýva :-D hádam si už telo zvyklo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
simi tak to si môžeme ruky podať :-D :-D
Odpovedať
podávam ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-D :-D teší ma :-D
Odpovedať
Profilova fotka
som tuuuu :-D smotanová tortička urobená, ešte som si stihla rožky s masielkom a reďkovkou spraviť a akurát ich tlačím do hlavy :-D :-D :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
babušky, zajtra mi majú prísť gratulanti - bude nás doma 6 a budem robiť kuracie prsíčka na nivovo brokolicovej omáčke s opekanými zemiačkami a ryžou - myslíte že 10 kúskov pŕs bude stačiť? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
vierka no nezdáš sa :-D :-D tak aspoň ty jedz pomaly, my ti to so simkou nezožerieme :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Vierka bude ;-) a čo oslavujete? :-.
Odpovedať
6 ludi 10 kuratok? podla mna dosti :-D :-D mnam mnam nejak mam aj chut na to, kto urobi pre mna? :-p :-D
Odpovedať
Profilova fotka
:-D ďakujeeeem :-D noooo, tlačím o dušu, aby som si nezapatlala celú klávesnicu maslom, lebo ja som také prasiatko zakydané vždy :-D deduško, babička, krstný a jeho priateľka mi prídu gratulovať k meninám :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Vierka z toho si nič nerob, ja sa vždy oblejem :-D :-D takže dobrú chuť ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja, aj ja :-) ale už som dotlačila :-D ale dostala som strašnú chuť na chipsy, tak tlačím tie :-D
Odpovedať
Profilova fotka
simcaaa...ja sa hlasim na veceru k tebe, mozem skocit? Mnaam. Ja som dneska varila kuracie rizotko so zeleninkou. Tiez bolo celkom fajne.
Odpovedať
wera taky dobry apetit neskor vecer? :-p :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kweetinka, noooo a potom sa divím že kysnem ako z rýchlokysky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
wera, ty? ved mas asi najidealnejsiu postavu zo vsetkych nas.
Odpovedať
wera haha neveriiiiiiiiim :-p meddy tu uz nie je?
Odpovedať
Profilova fotka
kacennka, tak teraz som sa obliala :-D ďakujem za kompliment, až sa hanbím :-N ale nie je to pravda, kysnem jedna radosť.. teda jedno nešťastie :-D a som lenivá niečo s tým robiť a to je to najhoršie :-D baby, ja mám asi pred infarktom, normálne ma včera večer bolela ľavá ruka a dnes mi len tak z ničoho stále tŕpne a pichá ma pri srdci.. auvajs... =-)
Odpovedať
wera uffff nemas to z nervov? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby tak ste ma naštvali, že som sa pustila robiť na zajtra soté :-D :-D Vierka neblbnii :-| ak ti tak bude aj zajtra, skoč doktorke ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
kweetinka nemám žiadne nervy, nemám z čoho mať :-( meddy, zajtra mi tak byť nemôže, ideme na bowling a musím variť :-N kurnik ale fakt mi stále tŕpne :-.
Odpovedať
Profilova fotka
Vierka, ale nie na úkor zdravia.... môj brat prechodil infarkt, pretože to odkladal.... :-| A ruky mi tŕpnu od chrbtice, môžeš to mať aj z toho...
Odpovedať
Profilova fotka
meddy neviem, keď som s tým bola posledne u lekárky, povedala mi že nemám nárok na prehliadku u kardiológa, že až pri preventívke za pol roka.. moja mama má zo srdcom veľké problémy, je na invalidnom kvôli tomu a mne toto povie lekárka... :-| to predýcham, v stredu idem po práci lekárke novej
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?