Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • Vierka no presne, rýchlo ju zmeň 😐 to je pekne blbá odpoveď, veď ak máš problémy, musí ťa poslať hneď 😠

• no ona je tak trochu iná... keď jej nedáš do obálky, tak kašle na teba..

idem hajať, už ma to prechádza 😴 tak dobrú nocku prajem 🙂

• dobrúúúúúúúú, weri 🙂

• Sponzor fóra
  • Vierka dobrú, paaa 🙂

• dobrú teda prajem všetkým.. a pekný víkend 😵

• aj tebe simi 🙂

• dobrúúúúúúú babušky 🙂

• Baby poradte mi co mam robit ked vsetko coho sa v poslednej dobe chytim tak to dokaslem? Pomooooc

• baby, este ste tu?
    mne dnes bolo na umretie... 😞 teraz trosicku lespsie, ale furt na figu.... som si vsimla, ze tu na gynde lezia same mlade zeny... 😞
    weri, ked sa necitis dobre, tak to neodladaj a ked tvoja lekarka je brzda, rychlo k inej....
    miska a cozesi dokaslala?

• aaaaaaaaaaaa baby ste odisli a ma mrzi, ze som tu nebola 😞 ked ja nie som jedinym panom tohto pc, tak mi ho zase ´´čmajzli´´.... 😐

bero ahoj som tu....este sa ti nexce spinkat???

• ahoj kweeti, velmi sa mi nechce, lebo som cely den drichmala... a tebe?

• este si v nemocke??? boli ta nieco?

• cely clovek ma boli.. 😃 😃 😃 este tu asi pokvasim, lebo som dostala teplotu...ked to sestricka zistila, tak mi zapla ventilator vedla postele...cudne, nie?
    a ty si mala den?

• velmi cudne...sak nnei leto aby ho zapinala..na to su lieky a obklady 😕
    taky v pohode, ku veceru velmi zabavny a usmevny 😃 😃 sa mi zdvihla hned nalada...inak nic podstatne 😵
    akurat rozmyslam nad piesnou pochodu..stale ma napada nieco nove 😃

• akou piesnou pochodu?na obrad? co si zatial vyhutala? blbne mi tu internet..

• Sponzor fóra
  • no mam v hlave cokolvek..no nejaka moderna piesen i ked pomala sa asi fakt nehodi na taku prilezitost...zas cisto hudbu bez spevu - to neviem...tak ma napadol momentalne Time to say goodbye...mam ju hrozne rada a je taka dostojna 🙂

• dobre ranko 🙂 je tu viiiiiiiiiiikend 😃

beronsche ako ti je, este stale teplota 😕

• Breeeee ranko 🙂 tak tak meddy , sobotaaaaaaaaa 🙂 a mne sa nechce z postele vyliezt 😃

• vierocka tak ani nezlieyaj 😃 a je ti dnes lepsie 😕

• ahojte nevesty 😵 ja zase ako vždy v práci.. dúfam, že to rýchlo zbehne a nebudú ma veľmi ľudia otravovať 😃
    weri, ty len lež!!! podriemkaj aj za mňa 😉
    beron, dúfam, že čoskoro to prejde!! ja som bola tiež pred pár rokmi na gyn. operácii, ale našťastie na klinike s jednodňovou chirurgiou.. tam som prišla ráno o 8 a poobede o 5 som išla domov..

• wera A koho to nemozes citit pri jednom stole? 😬 Ved hadam bude kazdy umyty 😃

• bambulka Vitaj! Kde si tak dlho bola? 🙂

• wera, bero ako sa dnes mate? 😕 😕

meddy cauko 🙂

• kvetinka ahooooj 😵

simi nech ti to rýchlo ubehne 😉

• co robis? 😛

• kveti to bolo na mňa? 😕 práve som dožehlila 😐

• hej hej, ved tu nik nier je, ako vzdy ked ja dojdem 😃 😃 😃 😃
    nemas rada zehlenie? 🙂

• kvetinka nemám 😐 no vidíš a ja som tu 😛 😃

• baby, aj ja som tu 🙂

meddy, ahoj moja.. žehlenie dnes čaká aj mňa.. teda čaká ma už asi 2 týždne 😬 ach, ja to tak nerada robím.. a ešte sa mi pokazila aj žehlička.. spadla mi a teraz z nej tečie voda.. 😞

• vidim 😃 😃
    ja si pisem vo worde a nebavi ma to 😃 😃 som si k tomu pustila serial, opat kukavam starsie serialy od zaciatku 😃 😃 hrabe mi 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Povedzte si svoje ÁNO v romantickom átriu historického Domu. 🙂
    Najsexi vec, ktorú žena môže nosiť je jej sebavedomie
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov