Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
baby, este ste tu?
mne dnes bolo na umretie... :-( teraz trosicku lespsie, ale furt na figu.... som si vsimla, ze tu na gynde lezia same mlade zeny... :-(
weri, ked sa necitis dobre, tak to neodladaj a ked tvoja lekarka je brzda, rychlo k inej....
miska a cozesi dokaslala?
aaaaaaaaaaaa baby ste odisli a ma mrzi, ze som tu nebola :-( ked ja nie som jedinym panom tohto pc, tak mi ho zase ´´čmajzli´´.... :-|
bero ahoj som tu....este sa ti nexce spinkat???
cely clovek ma boli.. :-D :-D :-D este tu asi pokvasim, lebo som dostala teplotu...ked to sestricka zistila, tak mi zapla ventilator vedla postele...cudne, nie?
a ty si mala den?
velmi cudne...sak nnei leto aby ho zapinala..na to su lieky a obklady :-.
taky v pohode, ku veceru velmi zabavny a usmevny :-D :-D sa mi zdvihla hned nalada...inak nic podstatne x-)
akurat rozmyslam nad piesnou pochodu..stale ma napada nieco nove :-D
no mam v hlave cokolvek..no nejaka moderna piesen i ked pomala sa asi fakt nehodi na taku prilezitost...zas cisto hudbu bez spevu - to neviem...tak ma napadol momentalne Time to say goodbye...mam ju hrozne rada a je taka dostojna :-)
ahojte nevesty x-) ja zase ako vždy v práci.. dúfam, že to rýchlo zbehne a nebudú ma veľmi ľudia otravovať :-D
weri, ty len lež!!! podriemkaj aj za mňa ;-)
beron, dúfam, že čoskoro to prejde!! ja som bola tiež pred pár rokmi na gyn. operácii, ale našťastie na klinike s jednodňovou chirurgiou.. tam som prišla ráno o 8 a poobede o 5 som išla domov..
baby, aj ja som tu :-)
meddy, ahoj moja.. žehlenie dnes čaká aj mňa.. teda čaká ma už asi 2 týždne :-N ach, ja to tak nerada robím.. a ešte sa mi pokazila aj žehlička.. spadla mi a teraz z nej tečie voda.. :-(