Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
h.a.i.n.y
Autor diskusie
13.04.2009
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Zoradiť podľa:
Profilova fotka
meddy
09.10.2010
simi aj ja to tak vždy odkladám a potom sa mi toho nakopí... :-| jejda, len aby ťa nekopla elektrina :-o
Odpovedať
kweetinka
09.10.2010
uf to jak ze tecie voda simcab? =-) meddy nebooj, my sme stari kamarati :-D
Odpovedať
kweetinka
09.10.2010
no hovorim ze nik tu nie je ked ja :-D
Odpovedať
simcab
09.10.2010
kweti, no proste z tých dierok čo má ísť para tečie voda.. ako žehlička spadla, musela puknúť nádobka na vodu :-( som z toho strašne smutná, lebo sme ju vyhrali v tombole práve keď sa nám pokazila stará žehlička.. a je krásna ružová :-(
Odpovedať
kweetinka
09.10.2010
a neda sa opravit?? :-S
Odpovedať
bambula27
09.10.2010
Petka , Vierka - :-) ste zlate, som vam tu chybala ;-) TAk nejako si neviem najst cas a priznam sa, ze nemam sajnu, co je tu nove a veru nemam odvahu ani ist dozadu kolko stran som zameskala :-D Ale uz sa polepsim. ;-)
Odpovedať
kweetinka
09.10.2010
bambulka to vsetkym isto chybas :-)
Odpovedať
bambula27
09.10.2010
kweti - no tak to ma tesi ;-) Musim sa fakt polepsit. Co mas nove? Terminy uz maju na matrike? Uz je oktober.
Odpovedať
kweetinka
09.10.2010
volala som a zevraj az koncom mesiaca :-S :-S inak nic...cakam kym sa rozbehnu pierka =-) :-D :-D :-D :-D a ty moja? :-)
Odpovedať
bambula27
09.10.2010
No to si teda davaju nacas ]-( Ja by som nemala nervy. A uz mate teda vybraty? Citala som v junovej teme, ze mozno by si aj koniec juna :-. :-) A pierka si robis sama? JA? No nic nove ohladom svadby. Ale uz sa pomaly na to pripravujem, pretoze si uvedomujem, ze uz len 8 mesiacov a ja nemam nic okrem toho co sme vybavili uz davno :-D
Odpovedať
kweetinka
09.10.2010
hej veru davaju..hajzlici :-D :-D :-D no veru vies ze ak nedaju ten moj, tak mozno aj koniec juna :-D nemozem vsetko vediet na 100 % ci mi vyjde s tymto...nie nerobim, niekto mi pomaha x-) x-) ....hehe sa pomaly pripravujes? to je ako? :-p
Odpovedať
Profilova fotka
trdielko149
09.10.2010
tak ahojte kym som vas ja docitala moje pekne presla hodina :-D niekomu sa tu pokazila zehlicka ja mam doma dve zadarmo poslem dobierkou ak chces jedna mi uuplne staci ;-) staci ze postovne si zaplatis ;-) vcera sme boli na oslave dobre bolo,zabavili sme sa :-) som rada ze vam omacka nivova chutila x-) my sme u svokry chytila som tu wifi net od nejakeho suseda obcas to vsak lubi vypadavat tak neviem ako casto sa objavim pocas vikendu :-N vcera som na tu oslavu upiekla muffiny mnamky chutne boli a konecne sa mi podarila aj ta sprosta poleva co na ne ide :-p majte sa krasne bambule prajem pokojny,nicim neruseny a lasky plny weekend :-D
Odpovedať
kweetinka
09.10.2010
trdielko ajojky...fakt tak dlho trvalo? mne sa ani nezda ze by vela bolo :-D a nemas doma viacero takychto veci? aby si mi domacnost zariadila :-N :-D :-D jaaaaj moja, ty take veci robis/pecies/varis...zaaaavidim jaka si sikula x-) aj ty maj krasny vikendik s rodinkou x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
kacennnka
09.10.2010
Trdielko si sikulka. Cez tyzden to kuriatko s nivou skusim aj ja. Ja to mam velmi rada. Ked sme pri tom zehleni, ja som si vcera objednala zehliacu dosku taku tu malu na rukavy. Doteraz sme zehlili len tak provizorne. Ale musim pochvalit mojho milacika. On aj ozehli aj operie aj mi varit pomoze, nakupi, uprace. Hotovy poklad:)
Odpovedať
h.a.i.n.y
Autor diskusie
09.10.2010
No kocky dnes je zasa u nas svadba :-) Booooze uz keby bol aspon jun buduceho roku ... ale ide to taaak pomaly .... aj vam to ide tak pomaly ako mne? Chcela by som nejako poponahlat ten cas .... a aj kvoli tomu ze v juni uz budem mat koniec skoly (teda aspon dufam ze sa mi podari vsetko spravit na cas)
Odpovedať
kweetinka
09.10.2010
ajoj hainy...to sme dve co tak dufaju i v ten isty cas :-p :-D mozme na seba mysliet...no mala byt i tu priamo, ale nejak nikoho nevidim :-D :-D :-D ale je pekne slnecno na fotenie 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
kacennnka
09.10.2010
podla mna to zase strasne rychlo leti. Tiez by som chcela aby tu uz bol ten svadobny den, ale rychlo ubehne a bude po nom. Takto si aspon uzivam dlhsie svadobne pripravy.
Odpovedať
kweetinka
09.10.2010
nie je rychle ako rychle :-D :-D
Odpovedať
h.a.i.n.y
Autor diskusie
09.10.2010
kweetinka Oki tak myslime teda na seba mozno to pojde rychlejsie :-D :-D :-D A mas pravdu. Dnes vysiel vsetkym nevestickam krasny cas .. kludne mohlo uz aj snezit :-N
Odpovedať
kweetinka
09.10.2010
hainy ale veris ze nieco podobne uz vo vzduchu citim? :-p
Odpovedať
h.a.i.n.y
Autor diskusie
09.10.2010
Ja to uz nielen citim ale aj pocujem :-D Akurat isla okolo svadba a vytrubovali :-D
Odpovedať
kweetinka
09.10.2010
aaaaaaaaaaaaaaa neznasam to vytrubovanie :-D :-D
Odpovedať
bambula27
09.10.2010
kwetinka - preco???? To vytrubovanie moze znamenat jedno a to, ze ide svadba :-D h.a.i.n.y - mne strasne rychlo bezi ten cas. Ani sa nenazdame a bude to tu. Mozno preto, ze uz nemam ani skolu, tak si vlastne neuvedomujem, ako tie dni idu. Niekedy mam teda strasny problem s datumom :-D :-D
Odpovedať
kweetinka
09.10.2010
mne vadi, hrozne to huci ked ide auto okolo teba..a pravo na trubenie ma len sanitka, i zo zakona 8-( 8-(
Odpovedať
h.a.i.n.y
Autor diskusie
09.10.2010
bambulka My budeme vytrubovat vsak na nasej svadbicke? :-D :-D :-D A ja si vezmem aj vuzuelu :-D
Odpovedať
h.a.i.n.y
Autor diskusie
09.10.2010
kweetinka Ty si nejaka prisna :-) A akurat isla svadba naspat asi z kostola alebo na hostinu uz ... a zasa vytrubovali :-D
Odpovedať
simcab
09.10.2010
baby, isto nám to všetkým rýchlo újde.. ani sa nenazdáme a budeme nariekať, že je už po svadbe.. ale aj mne to ide momentálne pomaly - to preto, že sa tak strašne tešííííííííme :-) inak ma ide vyrútiť, lebo som hľadala jednu babu tu v albumoch, čo mala také isté šaty ako chcem ja, ale neviem ju nájsť :-( už neviem či idem vycapiť jej fotku do albumu, nech sa ozve alebo čo |-|
Odpovedať
kweetinka
09.10.2010
ja trubit nebudem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
simika26
09.10.2010
kweti tak tomu ver, ze ty trubit nebudes.. trubit bude sofer a ostatne auta, ci sa ti to bude pacit, ci nie.. tak je to vzdy..my sme aj zabudli na trubenie a ked sme sa pohli kolona aut za nami, kamosi zacali hned trubit a vsetci sa pridali, aj nas sofer.. a mimochodom na krizovatke, ked sa trubili pridali sa aj cudzie auta, niektory nam mavali a bolo to velmi mile a pekne :-)
Odpovedať
kweetinka
09.10.2010
no to ste vy - ale ja istotne viem ze trubit nebudem :-) a bude to vediet aj moj sofer i ostatni vodici :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?