Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
No to si teda davaju nacas
Ja by som nemala nervy. A uz mate teda vybraty? Citala som v junovej teme, ze mozno by si aj koniec juna
A pierka si robis sama? JA? No nic nove ohladom svadby. Ale uz sa pomaly na to pripravujem, pretoze si uvedomujem, ze uz len 8 mesiacov a ja nemam nic okrem toho co sme vybavili uz davno
9. okt 2010tak ahojte kym som vas ja docitala moje pekne presla hodina
niekomu sa tu pokazila zehlicka ja mam doma dve zadarmo poslem dobierkou ak chces jedna mi uuplne staci
staci ze postovne si zaplatis
vcera sme boli na oslave dobre bolo,zabavili sme sa
som rada ze vam omacka nivova chutila
my sme u svokry chytila som tu wifi net od nejakeho suseda obcas to vsak lubi vypadavat tak neviem ako casto sa objavim pocas vikendu
vcera som na tu oslavu upiekla muffiny mnamky chutne boli a konecne sa mi podarila aj ta sprosta poleva co na ne ide
majte sa krasne bambule prajem pokojny,nicim neruseny a lasky plny weekend
9. okt 2010Trdielko si sikulka. Cez tyzden to kuriatko s nivou skusim aj ja. Ja to mam velmi rada. Ked sme pri tom zehleni, ja som si vcera objednala zehliacu dosku taku tu malu na rukavy. Doteraz sme zehlili len tak provizorne. Ale musim pochvalit mojho milacika. On aj ozehli aj operie aj mi varit pomoze, nakupi, uprace. Hotovy poklad
9. okt 2010No kocky dnes je zasa u nas svadba
Booooze uz keby bol aspon jun buduceho roku ... ale ide to taaak pomaly .... aj vam to ide tak pomaly ako mne? Chcela by som nejako poponahlat ten cas .... a aj kvoli tomu ze v juni uz budem mat koniec skoly (teda aspon dufam ze sa mi podari vsetko spravit na cas)
9. okt 2010- Sponzor fóra
baby, isto nám to všetkým rýchlo újde.. ani sa nenazdáme a budeme nariekať, že je už po svadbe.. ale aj mne to ide momentálne pomaly - to preto, že sa tak strašne tešííííííííme
inak ma ide vyrútiť, lebo som hľadala jednu babu tu v albumoch, čo mala také isté šaty ako chcem ja, ale neviem ju nájsťuž neviem či idem vycapiť jej fotku do albumu, nech sa ozve alebo čo
9. okt 2010kweti tak tomu ver, ze ty trubit nebudes.. trubit bude sofer a ostatne auta, ci sa ti to bude pacit, ci nie.. tak je to vzdy..my sme aj zabudli na trubenie a ked sme sa pohli kolona aut za nami, kamosi zacali hned trubit a vsetci sa pridali, aj nas sofer.. a mimochodom na krizovatke, ked sa trubili pridali sa aj cudzie auta, niektory nam mavali a bolo to velmi mile a pekne
9. okt 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
Bude mi potešením zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
simi aj ja to tak vždy odkladám a potom sa mi toho nakopí...

jejda, len aby ťa nekopla elektrina