Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
miška, len aby ti ten diazepam neúčinkoval až do obeda :-D .. čo sa teda stáva!
Odpovedať
Profilova fotka
vsak si ho moze dat uz o piatej poobede pre istotu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
No ja ako vidim hyperaktivnu svokru ktora si ho da o desiatej vecer a o stvrtej rano je ako vevericka, tak sa nebojim zeby som spala az do obeda, ale to by mi az tak nevadilo :-D
Odpovedať
miška, dobre sme si to vymysleli s tým fotením ;-) takto môžme spať do 8.-9. :-D .. nedávno sa kamoška vydávala a vstávala o pol 6, aby všetko postíhala. a potom, chudiatko, spala v obývačke po sediačky namaľovaná, učesaná, so závojom :-(
Odpovedať
len mama do nej drgla hocikedy, aby si účes nepokazila :-N
Odpovedať
Profilova fotka
tak skoro? a co mala obrad uz o 13tej?
Odpovedať
nie, o 7 išla ku kaderníčke, tam bol cca 3 hod., potom cca 1 hod. u kozmetičky a o 12 sa išli fotiť..
Odpovedať
Profilova fotka
3 hodiny u kadernicky??? tak to si radsej necham rozpustene vlasy, lebo ja tam tolko nevydrzim sediet. :-D
Odpovedať
ja by som tiež toľko nevydržala.. no asi budem musieť keďže mám vlasy takmer po pás a veeeľmi husté.. som zvedavá čo mi z toho niekto vytvorí :-|
Odpovedať
baby nestresujte :-D ešte je to ´daleko :-D a čo by sme stresovali, veď to bude naša svadbaa dúfame že na celý život. a nikto nám to nepokazí. takže sa aj vyspinkáme, aj napapáme :-) aj budeme pekné ;-)
Odpovedať
liana, toto nie je stres, len oprávnené obavy :-D
Odpovedať
Profilova fotka
panecku to som ani nemala citat ]-( ja mam tiez fotenie uz o 12tej a vlasy mam po zadok a riadne huste,asi sa idem pred svadbou strihat :-D a nastavajuceho by asi porazilo ze kde mam vlasy ]-( takze strihat sa nemozem ale 3hodiny u kadernicky je vela..nejaky jednoduchsi uces si vymyslim a hotovo
Odpovedať
Článok sa načítava...
eli, radšej sa nestrihaj :-D však mne sa zdajú tie 3hodiny zbytočne veľa.. ak pôjdeš na skúšku, tak si myslím, že potom už kaderníčka nebude mať čo robiť s tebou tri hodiny, no nie???
Odpovedať
Profilova fotka
simi aby si sa necudovala ja som bola s jednou nevestou u kadernicky a nevesta mala pomerne este kratke vlasy a bola aj na skuske a aj napriek tomu jej uces trval 2 hodiny
Odpovedať
esteze ja som zvyknuta si spravit vlasy za 10 minut :-D :-D do svadby si ale nenecham velmi podrast, takze myslim ze na mne nebude vela robit, ratam tak 20 minut :-D :-D
Odpovedať
ale tak do tej 4. - 5. poobede to hádam postíhame :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby tak co viem tak ked sa sesterka vydavala vstavala o nejakej pol siedmej aby vsetko postihala a to mala aj tak zhon takze viem o ktorej uz budem vstavat :-)
Odpovedať
ahojte no na svagrininej svadbe to svokra zariadila tak, ze aj kadernicka aj kozmeticka prisli domov a nevesta prisla az o deviatej a vsetko sa v pohode stihlo, aj sa v klude naobedovala. inak je to fakt super mat takuto moznost, aby prisli tie baby domov, vtedy nas robili tri, aj kadernicka, aj kozmeticka a naozaj bez problemov sa to stihlo.
Odpovedať
mne by sa to tiež páčilo keby prišli k nám domov.. no viem si predstaviť ten stres u nás doma :-D išli sme sa všetci pojašiť keď mal malý brat prijímanie, tak neviem neviem ako by to bolo keď by bola v dome nevesta :-D
Odpovedať
ahojte, dnes som si vsimla tuto temu,tak sa pridavam.So snubencom planujeme svadbu v roku 2010 chcela by som niekedy v lete.Chcem sa opytat je pravda,ze v maji nie je dobre mat svadbu ze to prinasa nestastie???Moja buduca svokra je proti tomuto mesiacu.Ja sa skor drzim toho ze je to mesiac lasky....
Odpovedať
simone neviem ci je ten rok 2010 len preklep :D a na svokru sa vyprdni, vydava sa ona alebo ty???? ]-(
Odpovedať
ja by som povedala to isté, ako rora ;-)
Odpovedať
simca jedno oznamko je hotove, posielam mailom ;-)
Odpovedať
rora, ty si úžasná! ďakujem veľmi pekne.. dám to ešte schváliť drahému a keď budeme mať presný dátum, ešte ťa budem otravovať, ok? si veľmi zlatá! ;-)
Odpovedať
no tak nemas za co, ved to nic nebolo ;-) kludne otravuj, hned ako budem mat cas sa tomu budem kedykolvek venovat ;-)
Odpovedať
rora jaaaj bol to preklep :-) Svadba bude v roku 2011,lebo do leta to nestihnem a v zime sa vydavat nechcem.
Odpovedať
simonne1: Povedz svokre nech nie je poverčivá ;-) Ja keby som mohla, tak hneď mám svadbu v máji!
Odpovedať
inak baby kupujete nieco napr. cez mimibazar? lebo mne sa tam pacia nejake saty ale absolutne neviem ako take nakupovanie funguje a ako sa to vlastne robi :-N :-N
Odpovedať
rora, tak na nakup tam mas 2 moznosti: mozes nakupovat ako neregistrovana tym ze kliknes na ponuku predavajucej a komunikujete cez mail alebo sa tam mozes registrovat a nakupovat ako registrovana, pisat si s nou cez odkazy na mmb stranke. odporucam pred objednanim si pozriet hodnotenia predavajucej (ak ma negativne, vybrala by som si inu), potom podmienky predaja, ci je ochotna v pripade ked ti tovar nesadne, ho vziat spat. vacsinou sa plati vopred, t.j. vyberies si tovar, predavajuca ti ho objedna po zaslani uhrady na jej ucet (ak ho nema priamo k odberu) a cakas podla doby dodania. ak ma tovar priamo k odberu, po pripisani penazi na jej ucet ti tovar obratom zasle po zadani tvojej adresy. :-)
Odpovedať
a este som chcela dodat ze je dobre sa vopred radsej na vsetko co ta zaujima aj spytat aby nedoslo k nedorozumeniu (ak to nema v inzerate uvedene, t.j. miery-lebo nie vsetky cisla su vsade rovnake), material z akeho je to usite, ci nema aj real foto (niektore maju len fotky stiahnute z webu a real foto moze byt ina).
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?