Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
tak to by som brala taktiež..
Odpovedať
ahojte zienky!! dakujem vsetkym, co si na mna spomenuli!!!! Uz som doma, ale stale nic moc.. :-( citala som, co ste tu riesili... Ani ja strasne nechcem unos, asi dostanem hystericky zachvat, ak sa niekto ma rozhodne uniest... :-D :-D :-D :-D :-D Ale mam plan, ze ked ma unesu, tak sa nebudem natahovat (aby sa nieco nestalo), ale potom im sama zdrhnem naspat na svadbu.. :-D :-D :-D.... teda za predpokladu, ze ma unesu do baru v dedine - je tam iba jeden - asi 5 min pesi (ak vobec) od miesta hostiny... :-D :-D :-D :-D Ale uplne suhlasim s tym, co napisala simika, ze treba zabudnut na malickosti a vychutnat si ten den!! O to sa pokusim.... :-) Vsetko naplanovat a v den svadby to pustit z hlavy a nechat to volne plynut... ;-) ;-)
Odpovedať
bero caaaaaaaaaaau... :-) :-) :-) ...som rada ze si uz doma ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kocky. Tak mne sa unos aj vytrubovanie pacia. Dokonca unos je jedina tradicia, ktora sa mi paci :-) ziadne tradicie mat nebudeme. Ja by som chcela aby ma uniesli ale asi nebude kde :-) my sme kamosku neusli na jej svadbe lebo sa vzpierala a doteraz to sama lutuje. Chceli sme ju uniest tam kde sa s jej manzelom spoznali, myslim, ze by na to mali super vzpomienky. Taktiez zazitok je ked nabehnete niekam do baru alebo podobne v svadobnych satach ;-) ale kazdy ma iny nazor, respektujem vsetky nazory :-)
Odpovedať
ahoj beruska :-) ako sa mi mas? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj kweti, celkom fajn, len zajtra do prace zas :-( a ty ako moja?
Odpovedať
kweeti ;-) ;-) beruska, aj chcem aby trubili ako blazni.. ;-) Inak viem o svadbe, kde baby uniesli zenicha a nevesta musela ist po neho... Aj na videu bolo vidiet aka bola z toho smutna, az do placu jej bolo... to sa mi nepacilo... Ale inak co tak pozeram, je to s unosom tak 50:50 - polovica neviest je za unos, druha polovica je proti.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ved kazdy moze mat iny nazor. Pre mna za mna nech mi aj draheho unesu, ja si ho najdem ;-) mne by sa pacilo keby ma uniesli tam kde sme sa spoznali, fuuu len to by bolo 30 kilometrov tak to asi nie :-D
Odpovedať
beruska sa pomaly pripravujem na spanok :-p inak v pohode vikend..je fajn ze bolo super pocasie, inak taketo presne mam najradsej, bolo by super na fotenie, ale snad bude este pekne :-) beronsche a ty budes mat vsetky zvyky? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ake fotenie? Nieco mi uslo? :-( a kde mame meddy? :-( meddy ake bolo sote? :-D
Odpovedať
chcem mat co najviac zvykov... urcite nie vsetky.. problem je, ze o vsetkych ani neviem.. :-D A nebude ani odobierka, no a unos nechcem..
Odpovedať
Profilova fotka
My sme vcera vybehli zo synovcom mojho draheho nafotit par foetiek, no kedze sa chalanisko len uci fotit tak to nie je bohvie co ale da sa to zvladnut, su prijemne, len ja som na vsetkych taka skareda :-( najkrajsie su tie kde je drahy sam
Odpovedať
Článok sa načítava...
iste beruska, kazdemu sa nieco ine paci... ja nevravim, ze unos je hovadina, len ja ho nechcem.. ale kto vie, ako to nakoniec dopadne... ;-) tam kde zenicha uniesli sa mi to nepacilo, lebo z toho bola nevesta velmi nestastna... nie kvoli napadu samotnemu..
Odpovedať
Profilova fotka
jasne bero, chapem :-) dievcence dobru noc prajem :-)
Odpovedať
bru noc berus
Odpovedať
beruska vies vo vseobecnosti som to myslela..to fotenie :-) lebo bol aj dneska specialny datum, tak urcite vela svadieb bolo :-D a paaaaaaaaaaaaa beronsche ani ja o vela neviem...werinka ma tak rada zoznamuje x-) mi o vsetkom takomto hovori, tak ma zas pouci o dalsich :-p :-p
Odpovedať
A budes sa po polnoci prezliekat zo svadobnych siat?
Odpovedať
bero to mne? nie, my tam nebudeme do polnoci :-)
Odpovedať
uff ako to?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj bero, ano presne tak som to mala na mysli.. kazda z nas planovala a planuje, to je samozrejme a normalne.. kazda z nas si nieco vysniva a snazi sa to tak aj mat..to je samozrejme super ;-) ale v den svadby najlepsie neriesit, to same nemozte predpovedat co presne ako bude..jednoducho nechat to plynut, nech uz sa udeje cokolvek nepredvidane prijat to z usmevom a necertit sa ,,lebo zacali trubit aj ked nemali" ,,lebo ma uniesli, aj ked som zakazala" ..to co sa nepredvidane a necakane stane pocas dna D, ktory je len raz uz nechat plavat a uzit si ten den zo vsetkym co k nemu patri a co prinesie.. :-) A btw riesit unos ako program ci bude, ci nebude je novodoby zvyk..predtym sa nic take neriesilo a nechalo sa to na nahodu, na hosti.. toto ani tak nieje o neveste ako o hostoch, ktori sa chcu tiez pobavit a nieco sami vymysliet, vsunut do dna D po polnoci.. Kedysi sa to neriesilo tak ako teraz.. ;-)
Odpovedať
bero lebo mam mensiu svadbu ;-) ;-)
Odpovedať
bero ty uz mas popolnicky? :-)
Odpovedať
baby rýchlo vám napíšem, čo sa stalo cez víkend!! potom dočítam... Boli sme na svadbe takým známym a poprosili nás, či by sme im nemohli ísť doobeda pre tortu a odniest ju na miesto hostiny... tak sme dofrcali pre tortu, uložili ju do auta, išli sme s ňou opatrnejšie ako s novorodencom a ked sme dosli na miesto hostiny, tri poschodia sa zo stvrtého spodneho posunuli a torta sa začínala zgrcávať!!!!!!!! krvi by ste sa nedorezali, okrem toho že torta stála 300€ som nevedele. čo s ňou.. pani kucharka hned povedala, že cesto je zgrcnute a zle upečené... ked sa potom krájala torta, skoro som odpadla. Ta pani cukrárka to tak perfektne upravila, že to ani vidieť nebolo...síce tam bola na kazdom poschodi slahačka, ktorá tam nemala ani byť, ale zachránila to.... ;-) ked to videla svadobná mama, ešte neupravené, tiež neverila, ako môže niekto upiecť tak nekvalitnú tortu . . .
Odpovedať
Profilova fotka
barborav - uff tak to ste museli mať riadny šok keď ste ju zbadali :-. ale super, že to nakoniec tak celé dopadlo, a nemuseli krájať zgrcnutú spadnutú tortu :-N No ja som tiež mala skúsenosť a trapas s tortou, konateľ našej firmy mal narodeniny, tak sme mu chceli dať tortu v tvare našej výrobnej haly a hore na strechce malo byť napísané, všetko najlepšie k narodeninám. Jediní, ktorí mi vedeli tortu upiecť aj s blokom mi tú tortu upiekli tak, že som sa hanbila ju odovzdať a ešte k tomu som si na nej všimla až v práci, že tam je napísané všetko NAJPŠIE, mala mať obdĺžnikový tvar, skôr vyzerala ako ovál, no hrôza.. Našťastie sa hneď rozkrájala a čudujsa svete tak vynikajúco chutila, že ju všetci vychvaľovali do nebies :-)
Odpovedať
barbora ahojky, rada ta vidim :-) niet nad skusenost..najlepsie je ze ked mas cukrarne osvedcene ako robia :-) a super, bola si pohotova a dobre ste to zvladli :-)
Odpovedať
dobré ránko x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobre ranko kocky... tak to fakt nepotesi, ked sa torta nevydari..a hlavne ked je taka draha. Prave som prisla z posty, bola som si po satickyyyyyyy, akurat ich vybalujem, tesim sa jak mala:D
Odpovedať
Profilova fotka
kacennka - svadobné? :-) pridaj hneď fotkyyyy, som strašne zvedaváááá :-) juuuuuj moc sa teším s tebou ! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte dievčence :-) beronsche drž sa, šetri sa, všetko bude ok! ;-) kacennnka to je super, dúfam, že pribuden do albumu fotečka ;-) :-D beruska soté bolo mňam, mňam, dokonca jedla aj malá a tá ho nemusí :-D
Odpovedať
wera vsetko svadobne je lakave, vsak? :-D :-N meddy mnam, tiez by som si dala :-p
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?