Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
ach, niektorí ľudia sú takí debilní.. vrrrr
Odpovedať
kaccenna : ale ja neviem ako sa voláš :-)) pošli ip :-)))
Odpovedať
Profilova fotka
meddy - súhlas :-) barborav - ďakujem moc, aj mne sa preto páčia, že nie sú také tie klasické čo už majú skoro všetci a tematicky sa nám aj hodia k svadbe :-) A aké šatičky si si vybrala? :-) Podľa mňa sú šaty bez vlečky určite praktickejšie a ľahšie :-) Hoci ja mám vlečkové, ale ľahučké sú aj tak :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ranko mame v praci teraz frmol kvoli auditorovi, tak len citam a nestiham pisat. wera krasne pohare. inak nad tou ozdobou do vlasov som tiez uvazovala, ale zavahala som a predbehla si ma. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak tie moje su s obrovskou vleckou a take tazke ze neviem ako ich unesiem:D Maju cez 4 kg:D Ale pre tu krasu to zvladnem
Odpovedať
Profilova fotka
ano otvorene nam povedali ze sme im mali dat peniaze lebo zalozili malemu sporenie tak som im povedala ze to mali vraviet skorej a povedala som ze uz ani k nim nepridem ved som minula na malebo 50 euro ! to je 1/4 z mojej ubohej materskej rep.rodicovskeho prispevku ... ze oni nemaju cas malemu citat knizku lebo maju este 9 mesacneho a on to len prelistuje a nic z toho mat nebude a mikinu mu budu davat len tak do skolky a do kostola lebo je nike ze sme mali radsej u cinana kupit tu by nosil castejsie !!!!!!!!!!!!!!! no a teraz mi povedzte ci by vas to nenas***o ]-( ]-( ale ok na vianoce dostane plysaka a mozu si trhnut ! uz sa nebudem rozculovat musim uvarit a tak :-) takze papa zatiaal
Odpovedať
Profilova fotka
sinov, po svadbe ti ju môžem požičiať ak by si chcela :-) je naozaj náááádherná :-) kacennka - presneee, veď také šatičky máme len raz na sebe no nie? :-) to isté som si povedala pri závoji, len raz ho môžem mať na sebe, tak chcem poriadny :-D ale šatičky som chcela ľahučké, nech v nich netrpím, ale vznášam sa od šťastia - a presne také sú :-)
Odpovedať
katka, aby ťa náhodou nezlomilo :-D .. pri tvojej mušej váhe ;-)
Odpovedať
no, tak asi este popremýšlam nad vlečkou :-))) alebo nad spodničkou s vlečkou. . .
Odpovedať
Profilova fotka
trdielko, no neviem neviem či by mu to dali na sporenie, keď si tak vyslovene žiadajú peniaze... Ja by som tiež malému kúpila, veď má narodeniny a čo dostane? Obálku, ktorú si aj tak vezmú jeho rodičia? Nepáči sa im, ich problém, neboli to ich narodeniny :-)
Odpovedať
baby, tak odveci teraz som našla tento zaujímavý článok: http://zena.pluska.sk/bajecna-zena/cl...
Odpovedať
Profilova fotka
simca, tak zase taku musiu vahu nemam. Treba mi trosku zhodit:D Ja to tiez neuznavam. Ako sorry, ale keby mi toto povedali, tak jej vyhodim na oci co oni dali mojej malej. Das darcek za 5 nasobnu sumu a oni sa este budu stazovat. To som este nezazila.
Odpovedať
Článok sa načítava...
.. a čo sa týka šiat, tak ja som si povedala, že len raz môžem mať takú krásnu veľkú róbu na sebe.. čiže aj ja budem mať podobne ako katka veľkú tortu na sebe, šaty majú okolo 5kg.. ale sú prekrásne.. pre mňa tie naj..
Odpovedať
wera Ides si robit birmovku? Treba ti ju k sobasu alebo preco? Ja tiez nemam birmovku ... ako sa robi teraz v nasom ,,pokrocilom" veku? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
hainy, tak na birmovku chodia vacsinou 18-20 rocni, takze nejaky pokrocily vek na to nemas:)
Odpovedať
pekného chrobáka ste mi dali do hlavy... budem skúšať s vlečkou ked tam pojdem..
Odpovedať
Profilova fotka
hainy - rozmýšľam nad tým, včera sme šli za p. farárom u nás v dedine ale bolo tam x 15 ročných pubertálnych deciek, tak ma prešla chuť, keď si predstavím, že každý piatok sú stretká a by som počúvala tie strašné reči :-D :-D :-D ale nie, bolo ich tam veľa a nestíhali by sme, tak sme šli preč a pôjdeme sa zajtra spýtať či ma vezmú :-) chcem ju preto, ak by ma chcel niekto za krstnú mamu, musím mať birmovku :-)
Odpovedať
wera Ahaa takze len preto ... inak by si bola svedok krstu. Ja tiez nemam birmovku a ani si ju neplanujem zatial spravit. Daj potom vediet ako ste dopadli lebo ma to zaujima ze ako sa to robi pri dospelych. Ci ozaj musis chodit kazdy ten piatok s nimi na sedenia. kacennka No ja viem tak ze birmovka sa robi v 9. triede a to maju 14-15 rokov deti.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak u nas je myslim podmienka, ze uz musis byt na strednej skole. Ja som birmovku robila ked som mala 18, brat 17 a mladsi tam nebol nikto
Odpovedať
Profilova fotka
jeeej wera ty si zlata :-) este uvidim aky uces nakoniec budem mat. lebo neviem, ci sa viac nehodi do drdola a mne fotografka povedala, ze si nemam davat ulizany uces. ze mne ide daco viac romanticke. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
hainy - no ja som tiež neplánovala, ale včera to vyhlasoval na omši, tak som si povedala, že prečo nie :-) a nemôcť byť krstná len kvôli tomuto, to by ma mrzelo :-) hoci aj tak nebudem mať komu, ale tak možnosť bude :-D kacennka - presne ako hainy hovorí, na birmovku chodia 99% deti z 9tej triedy.. A potom uvedomelí oneskorenci ako ja :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kacennnka práve mi poštárka priniesla bižu ;-) je náááááááááááááádhernáááááááááááá x-) x-) x-) ĎAKUJEM!!! :-)
Odpovedať
Baby, ja som mala birmovku v 7-mej triede :-D.
Odpovedať
Profilova fotka
sinov - jasné, veď ako budeš chcieť, veď nie sme ďaleko od seba, rada potom požičiam :-) Aaaaaa ak sa ti drdol páči a chceš ho, môže ti hocikto čo chce hovoriť, treba sa riadiť podľa toho čo sa tebe páči ;-) A tá spona podľa mňa bude vyzerať krásne aj v polorozpustených vlasoch, len tak nad závoj :-) tak by som ho hneď brala, keby sa mi to hodilo k šatám, ale nehodí, prídem si krajšia k tým šatám s vypnutými vlasmi, tak uvidíme kam to moja kaderníčka zapichne :-D meddy aká bižuuuuu? aj ja chcem vidieeeeť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Vierka IP ;-) :-)
Odpovedať
weri, nemusíš mať birmovku ak chceš byť krstná! ja ju tiež nemám a krstná som.. treba byť pokrstený a mať príjmanie..
Odpovedať
Profilova fotka
simcab - jáj no ono asi zase závisí od farára ako pri svadbe, jeden farár dovolí bez birmovky, iný nie... hmmm a teraz som z toho magor :-) nevadí, uvidím čo mi povie, či tam musím chodiť s tými deckami stále a podľa toho sa rozhodnem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
wera: ved hej. akurat si myslim, ze fotografka ma pravdu. mne sa fakt moc nehodia take ulizane ucesy. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
sinov tak to potom hej, keď sa v tom sama necítiš dobre ;-) ale drdol sa dá spraviť aj nezlízlo :-D ja som si tiež vždy myslela, že nie vlasy dozadu, hlavne uši schovať, ale zistila som, že vlasy dozadu mi idú a vyzerám vyššia a výraznejšia :-) a drahému sa tiež tak páčim, tak uvidím na skúške ako to bude vyzerať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak to asi iba u nas to tak prisne beru, ale fakt tam nikto zo zakladky nieje. Ved predsa birmovka predstavuje vyjadrenie krestanskej dospelosti a na to treba mat trosku aj vek si myslim. Teraz mal birmovku priatelov brat a priprava im trvala jeden a pol roka, kazdy tyzden. A to farar len ledva ledva povolil chcel este dlhsie
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?