Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
ano otvorene nam povedali ze sme im mali dat peniaze lebo zalozili malemu sporenie tak som im povedala ze to mali vraviet skorej a povedala som ze uz ani k nim nepridem ved som minula na malebo 50 euro ! to je 1/4 z mojej ubohej materskej rep.rodicovskeho prispevku ... ze oni nemaju cas malemu citat knizku lebo maju este 9 mesacneho a on to len prelistuje a nic z toho mat nebude a mikinu mu budu davat len tak do skolky a do kostola lebo je nike ze sme mali radsej u cinana kupit tu by nosil castejsie !!!!!!!!!!!!!!! no a teraz mi povedzte ci by vas to nenas***o
ale ok na vianoce dostane plysaka a mozu si trhnut ! uz sa nebudem rozculovat musim uvarit a taktakze papa zatiaal
11. okt 2010sinov, po svadbe ti ju môžem požičiať ak by si chcela
je naozaj náááádherná
kacennka - presneee, veď také šatičky máme len raz na sebe no nie?to isté som si povedala pri závoji, len raz ho môžem mať na sebe, tak chcem poriadny
ale šatičky som chcela ľahučké, nech v nich netrpím, ale vznášam sa od šťastia - a presne také sú
11. okt 2010baby, tak odveci teraz som našla tento zaujímavý článok:
http://zena.pluska.sk/bajecna-zena/clanky/tema/nova-web-stranka.html11. okt 2010- Sponzor fóra
hainy - rozmýšľam nad tým, včera sme šli za p. farárom u nás v dedine ale bolo tam x 15 ročných pubertálnych deciek, tak ma prešla chuť, keď si predstavím, že každý piatok sú stretká a by som počúvala tie strašné reči
ale nie, bolo ich tam veľa a nestíhali by sme, tak sme šli preč a pôjdeme sa zajtra spýtať či ma vezmú
chcem ju preto, ak by ma chcel niekto za krstnú mamu, musím mať birmovku
11. okt 2010wera Ahaa takze len preto ... inak by si bola svedok krstu. Ja tiez nemam birmovku a ani si ju neplanujem zatial spravit. Daj potom vediet ako ste dopadli lebo ma to zaujima ze ako sa to robi pri dospelych. Ci ozaj musis chodit kazdy ten piatok s nimi na sedenia.
kacennka No ja viem tak ze birmovka sa robi v 9. triede a to maju 14-15 rokov deti.11. okt 2010hainy - no ja som tiež neplánovala, ale včera to vyhlasoval na omši, tak som si povedala, že prečo nie
a nemôcť byť krstná len kvôli tomuto, to by ma mrzelo
hoci aj tak nebudem mať komu, ale tak možnosť bude
kacennka - presne ako hainy hovorí, na birmovku chodia 99% deti z 9tej triedy.. A potom uvedomelí oneskorenci ako ja11. okt 2010sinov - jasné, veď ako budeš chcieť, veď nie sme ďaleko od seba, rada potom požičiam
Aaaaaa ak sa ti drdol páči a chceš ho, môže ti hocikto čo chce hovoriť, treba sa riadiť podľa toho čo sa tebe páči
A tá spona podľa mňa bude vyzerať krásne aj v polorozpustených vlasoch, len tak nad závoj
tak by som ho hneď brala, keby sa mi to hodilo k šatám, ale nehodí, prídem si krajšia k tým šatám s vypnutými vlasmi, tak uvidíme kam to moja kaderníčka zapichne
meddy aká bižuuuuu? aj ja chcem vidieeeeť11. okt 2010sinov tak to potom hej, keď sa v tom sama necítiš dobre
ale drdol sa dá spraviť aj nezlízlo
ja som si tiež vždy myslela, že nie vlasy dozadu, hlavne uši schovať, ale zistila som, že vlasy dozadu mi idú a vyzerám vyššia a výraznejšia
a drahému sa tiež tak páčim, tak uvidím na skúške ako to bude vyzerať
11. okt 2010tak to asi iba u nas to tak prisne beru, ale fakt tam nikto zo zakladky nieje. Ved predsa birmovka predstavuje vyjadrenie krestanskej dospelosti a na to treba mat trosku aj vek si myslim. Teraz mal birmovku priatelov brat a priprava im trvala jeden a pol roka, kazdy tyzden. A to farar len ledva ledva povolil chcel este dlhsie
11. okt 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ach, niektorí ľudia sú takí debilní.. vrrrr