Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
neviem...ale detviansky dekan je riadne prisny na toto. Povinne kazdu nedelu do kostola,museli mat peciatky, poctiva dochadzka na tie stretnutia a tak.
ked som bola ja tak to trvalo asi pol roka, takze v pohode.
Jooj baby, tak mi dobre bolo teraz, bola som na telesnej, mam zapisane plavanie a to mame v takom aquaparku. Skoncili sme skor a este nejakych 20 minut som mohla byt tam a zdarma vyuzivat tie sluzby. Dobre som si oddychla, vyrivka s horucou vodou, parna sauna, divoka rieka a tak:) Brala by som aj kazdy den:D
ja som ich tam nekupovala nakoniec. A nie, neboli nove, vypredavaju ich pretoze uz boli par krat pozicane. Ale su v dobrom stave.
Tie co som kupila ja, som kupovala v litoveli, stali ma asi 340 euro, boli 5 krat pozicane ale vobec to na nich nevidiet. Su to originaly, mam k nim aj certifikat.
Cauko kocky, tak sa hlasim po par dnoch, nejako som nestihala nic, ale uz som tu :-)
Katka krasne saticky, som ich teraz vygooglila a ozaj za super cenu x-)
Ja tiez budem mat velke a tazke saty, aj som si uz teraz hovorila, ze som si mohla dat tu vlecku kratsiu spravit, ale su krasne a jeden den v nich vydrzim :-) A ja som tiez chcela take princeznovske :-)
Trdielko, nemam slov... To je strasne, nie aby sa tesili ze ste si spomenuli, ale este sa aj stazovat budu ze peniaze nedostali. A presne ako tu niekto pisal, kto vie kde by tie peniaze skoncili nakoniec. Takze nabuduce to sprav presne tak ako si napisala, maly sa bude tesit aj z plysaka a jeho rodicia nech sa aj na hlavu postavia |-|
dakujem simca :-)
ja ani neviem, v sobotu som bola skoro rano odviezt maminu na letisko, potom som dospavala, na nakup, do mesta a uz bol vecer.
Vcera som varila, potom sme boli so Zarkou v parku, von so psom a zase uz bol vecer... Taky mam pocit ze nic v poslednej dobe nestiham :-(
A ty si mala aky vikend?
v sobotu doobeda práca.. potom som bola domka sama, tak som riadila o 110.. ale aj tak som všetko nestihla.. :-p nejaké je to tam zanedbané či čo.. =-) ja už neviem, stále mám pocit, že je bordel..
v nedeľu sme ráno išli k našim, pretože chlapi boli bratovi na dome niečo betónovať, a my sme im s maminkou varili.. poobede zas išiel drahý preč, oni hrávajú každú nedeľu floorball :-D ale o siedmej ma prišla pozrieť moja zlatá kamoška, ktorú mám strašne veľmi rada, ale málo sa vídame.. no pekná bodka za víkendom x-)
caute baby,
aj mne sa zda ze cas leti rychlejsie ako by mal........asi to bude tym ze slnko neskoro vychadza a skoro zapada..........uz by som mala urobit zasoby vareneho vinka, aby nam vecery sprijemnovalo ;-)
Ako sa mi vsetky mate? Ja sa neflakam, slubujem! :-N Len sefka v robote stresuje, a mam robit 4 pisomky do vianoc do skoly. Tento semester nemam skusky, len pisomky, esteze tak.
Baby, ani ja nechcem unos, ale trubit by pre nas mohli. Aj na krizovatke, ako pre simiku ;-) simi, kde su fotky? =-)
A musim sa priznat, ze mi uz zacalo sibat z fotografov a kameramanov. Uz som tolkych kontaktovala, ze ani neviem sama kto je kto a teraz si len vybrat...........otravujem vela ludi o referencie a na kazdu osobu mi pisu len dobe referencie............tak sama neviem.
A dnes bol pridany album zo svadby v Piestanoch/Vrbovom, kde hral Racek - toho mam aj ja, Boli s nim velmi spokojni, tak sa usmievam popod nos :-N
Ani ja nechcem unos... Ale ked som to povedala mojim anglickym kolegom, tym sa ten napad veeelmi pacil (u nich nic take nie je :-)). Na stastie to tam nebudu poznat, tak dufam ze nic z toho nebude :-)
A nechcem ani Zarku nechavat samu, teda neviem ako by reagovala, hoci tam bude mat aj starych rodicov aj ostatnu rodinu :-) tak mozno by si ani nevsimla ze mami chyba :-N :-D
simi ty si tiez mala dost nabity vikend :-)
lady, to mas uz posledny rok v skole?
Lady este neviem presne, ale nejake biele princeznovske. Bola som uz pozerat v Debenhams aj v BHS, aj krasne topanocky maju, ale pre nu je este skoro kupovat, lebo do vtedy vyrastie aj ona aj nozicky :-)
A neviem ako by reagovala, lebo tym ze nevidi starych rodicov casto, o to viac si ich uziva ked ich vidi, lebo su jej vzacni a nas viac menej ignoruje :-) Tak uvidim ked tam bude mat zrazu vsetkych, ze ako bude reagovat :-)
weri, pozerala som tych co si mi dala kontakt - len sa mi zda, ze su nad moje financne moznosti .............. :-S
som tu, som tu. citavam vas pravidelne, len obcas nemam cas odpisat alebo nemam nazor na temu, na ktoru sa bavite........a nechcem tu drhnut konverzaciu :-N
mame tu aj nove clenky :-N rada by som vedela, co sa stalo s lulu? ;-)