Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
ked som bola ja tak to trvalo asi pol roka, takze v pohode.
Jooj baby, tak mi dobre bolo teraz, bola som na telesnej, mam zapisane plavanie a to mame v takom aquaparku. Skoncili sme skor a este nejakych 20 minut som mohla byt tam a zdarma vyuzivat tie sluzby. Dobre som si oddychla, vyrivka s horucou vodou, parna sauna, divoka rieka a takBrala by som aj kazdy den
11. okt 2010ja som ich tam nekupovala nakoniec. A nie, neboli nove, vypredavaju ich pretoze uz boli par krat pozicane. Ale su v dobrom stave.
Tie co som kupila ja, som kupovala v litoveli, stali ma asi 340 euro, boli 5 krat pozicane ale vobec to na nich nevidiet. Su to originaly, mam k nim aj certifikat.11. okt 2010- Sponzor fóra
Cauko kocky, tak sa hlasim po par dnoch, nejako som nestihala nic, ale uz som tu
Katka krasne saticky, som ich teraz vygooglila a ozaj za super cenu
Ja tiez budem mat velke a tazke saty, aj som si uz teraz hovorila, ze som si mohla dat tu vlecku kratsiu spravit, ale su krasne a jeden den v nich vydrzimA ja som tiez chcela take princeznovske
Trdielko, nemam slov... To je strasne, nie aby sa tesili ze ste si spomenuli, ale este sa aj stazovat budu ze peniaze nedostali. A presne ako tu niekto pisal, kto vie kde by tie peniaze skoncili nakoniec. Takze nabuduce to sprav presne tak ako si napisala, maly sa bude tesit aj z plysaka a jeho rodicia nech sa aj na hlavu postavia11. okt 2010dakujem simca
ja ani neviem, v sobotu som bola skoro rano odviezt maminu na letisko, potom som dospavala, na nakup, do mesta a uz bol vecer.
Vcera som varila, potom sme boli so Zarkou v parku, von so psom a zase uz bol vecer... Taky mam pocit ze nic v poslednej dobe nestiham
A ty si mala aky vikend?11. okt 2010v sobotu doobeda práca.. potom som bola domka sama, tak som riadila o 110.. ale aj tak som všetko nestihla..
nejaké je to tam zanedbané či čo..
ja už neviem, stále mám pocit, že je bordel..
v nedeľu sme ráno išli k našim, pretože chlapi boli bratovi na dome niečo betónovať, a my sme im s maminkou varili.. poobede zas išiel drahý preč, oni hrávajú každú nedeľu floorballale o siedmej ma prišla pozrieť moja zlatá kamoška, ktorú mám strašne veľmi rada, ale málo sa vídame.. no pekná bodka za víkendom
11. okt 2010caute baby,
aj mne sa zda ze cas leti rychlejsie ako by mal........asi to bude tym ze slnko neskoro vychadza a skoro zapada..........uz by som mala urobit zasoby vareneho vinka, aby nam vecery sprijemnovalo
Ako sa mi vsetky mate? Ja sa neflakam, slubujem!Len sefka v robote stresuje, a mam robit 4 pisomky do vianoc do skoly. Tento semester nemam skusky, len pisomky, esteze tak.
Baby, ani ja nechcem unos, ale trubit by pre nas mohli. Aj na krizovatke, ako pre simikusimi, kde su fotky?
A musim sa priznat, ze mi uz zacalo sibat z fotografov a kameramanov. Uz som tolkych kontaktovala, ze ani neviem sama kto je kto a teraz si len vybrat...........otravujem vela ludi o referencie a na kazdu osobu mi pisu len dobe referencie............tak sama neviem.
A dnes bol pridany album zo svadby v Piestanoch/Vrbovom, kde hral Racek - toho mam aj ja, Boli s nim velmi spokojni, tak sa usmievam popod nos11. okt 2010Ani ja nechcem unos... Ale ked som to povedala mojim anglickym kolegom, tym sa ten napad veeelmi pacil (u nich nic take nie je
). Na stastie to tam nebudu poznat, tak dufam ze nic z toho nebude
A nechcem ani Zarku nechavat samu, teda neviem ako by reagovala, hoci tam bude mat aj starych rodicov aj ostatnu rodinutak mozno by si ani nevsimla ze mami chyba
simi ty si tiez mala dost nabity vikend
lady, to mas uz posledny rok v skole?11. okt 2010Lady este neviem presne, ale nejake biele princeznovske. Bola som uz pozerat v Debenhams aj v BHS, aj krasne topanocky maju, ale pre nu je este skoro kupovat, lebo do vtedy vyrastie aj ona aj nozicky
A neviem ako by reagovala, lebo tym ze nevidi starych rodicov casto, o to viac si ich uziva ked ich vidi, lebo su jej vzacni a nas viac menej ignorujeTak uvidim ked tam bude mat zrazu vsetkych, ze ako bude reagovat
11. okt 2010weri, pozerala som tych co si mi dala kontakt - len sa mi zda, ze su nad moje financne moznosti ..............
som tu, som tu. citavam vas pravidelne, len obcas nemam cas odpisat alebo nemam nazor na temu, na ktoru sa bavite........a nechcem tu drhnut konverzaciu
mame tu aj nove clenkyrada by som vedela, co sa stalo s lulu?
11. okt 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
rok a pol???? pre pána, a to čo tam toľko robili????
tak na to by som ja veru nemala čas..