Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
rok a pol???? pre pána, a to čo tam toľko robili???? 8-( tak na to by som ja veru nemala čas.. :-x
Odpovedať
Profilova fotka
neviem...ale detviansky dekan je riadne prisny na toto. Povinne kazdu nedelu do kostola,museli mat peciatky, poctiva dochadzka na tie stretnutia a tak.
Odpovedať
no tak to je podľa mňa už dosť prehnané.. ja som odpadla.. 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
ked som bola ja tak to trvalo asi pol roka, takze v pohode. Jooj baby, tak mi dobre bolo teraz, bola som na telesnej, mam zapisane plavanie a to mame v takom aquaparku. Skoncili sme skor a este nejakych 20 minut som mohla byt tam a zdarma vyuzivat tie sluzby. Dobre som si oddychla, vyrivka s horucou vodou, parna sauna, divoka rieka a tak:) Brala by som aj kazdy den:D
Odpovedať
kati, a to máš vrámci školy či ako?? a čo vlastne študuješ?? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
studujem ekonomiu, ale v ramci skoly mame povinnu telesnu dva semestre a to si mozme navolit z mnoooho druhov. Minule som mala aquaerobik.
Odpovedať
aha taaaaaak :-) tak si to teda len uži také vymoženosti :-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby caute, chystate sa niektora tuto sobotu do nitry na ten vypredaj svadobnych siat???
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.salondiamond.sk/vypredaj-1...
Odpovedať
a to je kde v nitre nemas nejaku stranku??
Odpovedať
Profilova fotka
tam som bola predtym skusat moje saticky, vypredavali ich za 400 eruo, odporucam tam ist:) satky krasne boli vsetky, maggie sottero
Odpovedať
kacennka ten salon ma teraz v sobotu ako vypredaj? ti si si KUPILA saty za 400 eur a to su uplne novucke??
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja som ich tam nekupovala nakoniec. A nie, neboli nove, vypredavaju ich pretoze uz boli par krat pozicane. Ale su v dobrom stave. Tie co som kupila ja, som kupovala v litoveli, stali ma asi 340 euro, boli 5 krat pozicane ale vobec to na nich nevidiet. Su to originaly, mam k nim aj certifikat.
Odpovedať
a aku znacku siat mas /typ/ ? tam poziciavaju saty okolo 400 eur. No a oni takto casto maju vypredaje siat ci len raz za rok? nevies?
Odpovedať
Profilova fotka
mam maggie sottero cambria marie. Vypredavaju tam len raz za rok ked objednavaju novu kolekciu. Odpredaj je vacsinou za cenu pozicovneho.
Odpovedať
ach, prečo ja nechcem šaty zo starej kolekcie.. :-(
Odpovedať
peknucke saty :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Cauko kocky, tak sa hlasim po par dnoch, nejako som nestihala nic, ale uz som tu :-) Katka krasne saticky, som ich teraz vygooglila a ozaj za super cenu x-) Ja tiez budem mat velke a tazke saty, aj som si uz teraz hovorila, ze som si mohla dat tu vlecku kratsiu spravit, ale su krasne a jeden den v nich vydrzim :-) A ja som tiez chcela take princeznovske :-) Trdielko, nemam slov... To je strasne, nie aby sa tesili ze ste si spomenuli, ale este sa aj stazovat budu ze peniaze nedostali. A presne ako tu niekto pisal, kto vie kde by tie peniaze skoncili nakoniec. Takze nabuduce to sprav presne tak ako si napisala, maly sa bude tesit aj z plysaka a jeho rodicia nech sa aj na hlavu postavia |-|
Odpovedať
ahoj bybi.. a čože si mala také na práci?? :-) a btw budeš krásna princezná, ako tvoje dievčatko povedalo x-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem simca :-) ja ani neviem, v sobotu som bola skoro rano odviezt maminu na letisko, potom som dospavala, na nakup, do mesta a uz bol vecer. Vcera som varila, potom sme boli so Zarkou v parku, von so psom a zase uz bol vecer... Taky mam pocit ze nic v poslednej dobe nestiham :-( A ty si mala aky vikend?
Odpovedať
v sobotu doobeda práca.. potom som bola domka sama, tak som riadila o 110.. ale aj tak som všetko nestihla.. :-p nejaké je to tam zanedbané či čo.. =-) ja už neviem, stále mám pocit, že je bordel.. v nedeľu sme ráno išli k našim, pretože chlapi boli bratovi na dome niečo betónovať, a my sme im s maminkou varili.. poobede zas išiel drahý preč, oni hrávajú každú nedeľu floorball :-D ale o siedmej ma prišla pozrieť moja zlatá kamoška, ktorú mám strašne veľmi rada, ale málo sa vídame.. no pekná bodka za víkendom x-)
Odpovedať
Profilova fotka
caute baby, aj mne sa zda ze cas leti rychlejsie ako by mal........asi to bude tym ze slnko neskoro vychadza a skoro zapada..........uz by som mala urobit zasoby vareneho vinka, aby nam vecery sprijemnovalo ;-) Ako sa mi vsetky mate? Ja sa neflakam, slubujem! :-N Len sefka v robote stresuje, a mam robit 4 pisomky do vianoc do skoly. Tento semester nemam skusky, len pisomky, esteze tak. Baby, ani ja nechcem unos, ale trubit by pre nas mohli. Aj na krizovatke, ako pre simiku ;-) simi, kde su fotky? =-) A musim sa priznat, ze mi uz zacalo sibat z fotografov a kameramanov. Uz som tolkych kontaktovala, ze ani neviem sama kto je kto a teraz si len vybrat...........otravujem vela ludi o referencie a na kazdu osobu mi pisu len dobe referencie............tak sama neviem. A dnes bol pridany album zo svadby v Piestanoch/Vrbovom, kde hral Racek - toho mam aj ja, Boli s nim velmi spokojni, tak sa usmievam popod nos :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Ani ja nechcem unos... Ale ked som to povedala mojim anglickym kolegom, tym sa ten napad veeelmi pacil (u nich nic take nie je :-)). Na stastie to tam nebudu poznat, tak dufam ze nic z toho nebude :-) A nechcem ani Zarku nechavat samu, teda neviem ako by reagovala, hoci tam bude mat aj starych rodicov aj ostatnu rodinu :-) tak mozno by si ani nevsimla ze mami chyba :-N :-D simi ty si tiez mala dost nabity vikend :-) lady, to mas uz posledny rok v skole?
Odpovedať
Profilova fotka
hej bybi, posledny :-N zarka by si urcite vsimla, ze nie si na blizku........bude vasa druzicka? ake bude mat saty?
Odpovedať
Profilova fotka
Lady este neviem presne, ale nejake biele princeznovske. Bola som uz pozerat v Debenhams aj v BHS, aj krasne topanocky maju, ale pre nu je este skoro kupovat, lebo do vtedy vyrastie aj ona aj nozicky :-) A neviem ako by reagovala, lebo tym ze nevidi starych rodicov casto, o to viac si ich uziva ked ich vidi, lebo su jej vzacni a nas viac menej ignoruje :-) Tak uvidim ked tam bude mat zrazu vsetkych, ze ako bude reagovat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ladyjh ahooooj :-) dlllho som ťa tu nevidela, ako sa máš, čo nového? :-) ak chceš, aj ja ti môžem dať dobré referencie na kameramana a fotografa :-D
Odpovedať
Profilova fotka
baby a kam ste dnes všetky zmizli? =-)
Odpovedať
ja som tu, len čakám čo kto napíše :-N
Odpovedať
ano lady chybala si nam :-N :-N
Odpovedať
Profilova fotka
weri, pozerala som tych co si mi dala kontakt - len sa mi zda, ze su nad moje financne moznosti .............. :-S som tu, som tu. citavam vas pravidelne, len obcas nemam cas odpisat alebo nemam nazor na temu, na ktoru sa bavite........a nechcem tu drhnut konverzaciu :-N mame tu aj nove clenky :-N rada by som vedela, co sa stalo s lulu? ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?