Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
presne hainy ako pises, ak si nezazila to co ja tak nevies. ja som to napisala len ako reakciu na to co pisala wera, ze nie je sama kto to ma tazke :-( a sudit niekoho ked nevie co si prezil sa neda..keby si zazila to co ja (nemyslim to v zlom teraz) tak by si sa inak chovala asi..
Odpovedať
malaberuska Ja som si s rodicmi tiez uz zazila svoje .. ako kazda z nas .. Len som pisala ze teraz sa uz na rodicov pozeram inak ako vtedy. Pre mna bol silny a zlomovy zazitok to ze som tak videla svoju mamku a odvtedy ich vidim inak. Ze staci kusok a uz tu nemusia byt. Len to som tu chcela napisat ... nechcela som nikoho sudit ci co to si pisala ...
Odpovedať
Profilova fotka
hainy máš IP ;-)
Odpovedať
teda kočky - vy sa viete tak neuveriteľne rozpísať :-D
Odpovedať
ahojte dievčatá.. tak pozerám, že všetky máme veselo v tých našich famíliách.. :-S dúfam, že naše nové rodiny budú harmonické a deti o nás nikdy nebudú takto písať.. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
vitaj simcab :-) tiez dufam, ale tak vies, nie vzdy su na vine len deti....
Odpovedať
však to som ani nemala na mysli.. skôr som tým chcela povedať to, že naše nové rodiny budú pre deti naozaj hniezdom kde sa budú cítiť dobre a nebudú mať konflikty s rodičmi - s nami..
Odpovedať
Profilova fotka
pevne verim v to co si napisala ;-) ako je v praci? :-)
Odpovedať
aale, na figu.. posledné dni mám silný pocit, že tu už nechcem pracovať.. no čo si človek navyberá.. no aspoň, že nemám veľa ľudí..
Odpovedať
Profilova fotka
simca, tak preco nezmenis pracu ked ta to tam nebavi? Ale zase mas to blizko, a ponuk je malo to chapem. Inac pisala si predtym, ze hned po svadbe by si chcela babo, pockaj na mnaaa:D Ja az tak dva rocky po svadbe bo musim este skolu dokoncit. A budeme spolu kocikovat:D Lebo ja nebudem mat asi s kym:(
Odpovedať
SIMKA to si fakt kráááásne napísala ;-) hniezdo kde sa budú cítiť dobre a "dovoľ mi doplniť" kde sa budú aj po rokoch radi vracať :-)
Odpovedať
ahojte
Odpovedať
Článok sa načítava...
kati, tak to ja môžem mať aj druhé potom, nie??? :-D ja dúfam, že takto o rok už budem sedieť doma v očakávaní, lebo určite hneď ako zistím, že som tehotná, odchádzam z tejto roboty.. je tu strašná zima, a určite nechcem ohroziť dieťatko a po druhé sa tu naťahujem s ťažkými vecami a behám hore-dole po rebríku, čiže aj kvôli tomu chcem byť doma od začiatku tehu.. havana, tak som to cítila, tak som to napísala ;-) kweti vitaj! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
simca, no dobre tak druhe:) Jasne, to chapem, je to dost risk. Natahovat sa s tazkymi vecami nieje sranda. Ja by som chcela byt doma nejake 3 mesiace pred. Ale zase predpokladam, ze budem pracovat niekde v kancelarii, takze to az tak vadit nebude. Len sa viac bojim cestovania do prace v tych prepchatych trolejbusoch... no ale to sa este doriesi.
Odpovedať
ja sa do tej preplnenej dopravy ani nehrniem :-D tlacis sa tam, ludia na teba ziraju, zly vzduch...to radsej chodim pesi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nhoo..ale ja to mam do prace 30 minut trolejbusom...to by mi peso trvalo ani neviem kolko, takze som nutena kedze auto nemame:D
Odpovedať
ach, tak ja budem len doma sedieť, na to sa teším :-) a na dlhé prechádzky.. teda dúfam, že budem vládať :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a myslis si, ze sa nebudes trosku nudit ked budes 9 mesiacov stale len doma. Zo zaciatku budes moct robit este cokolvek to sa da...ale ku koncu len posedavat:D
Odpovedať
Profilova fotka
caute nevesticky, dobre ranko! :-D :-D :-D Ale ste ste sa tu rozpisali........... Uz sa citim, ako keby sme to boli jedna velka rodinka :-D Baby, mrzi ma ake mate vztahy s rodicmi............ trdielko, nepoznat otca musi byt tazke, nechcela by som byt v tvojej situacii. Uz si ho skusala oslovit? Mozno aj on chce, ale nevia ako na to. A som rada, ze mala Vam tak upravila vztah s mamou. To je super priklad toho, ze veci sa vzdy nejako vyriesia :-N Mala beruska, neboj, ono sa to vyriesi! Drzim palce :-N Hainy, super si to napisala, suhlasim s tebou. Palec hore. Weri, ja si zase myslim, ze ked to mama bude vidiet ako nevesticku, ze sa bude bavit az do rana, ani si nevies predstavit ako sa bude tesit. To len teraz maskuje svoje emocie, lebo nevie ako reagovat a ako sa spravat........nestresuj koli tomu.......... :-( Kacennka, je mi luto, ze ti mama takto vycita veci. Treba sa len naucit ako to brat - jednym uchom dnua druhym von. :-N
Odpovedať
kati, ja budem ležať celý ča! :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
baby ... v domacnosti sa nudit neda ja som bola u nas v nasom novom bytiku posledne skoro 4 mesiace a nenudila som sa teda lebo som vybalovala vymyslala kde co dat,nakupovali sme babatku,varila som prala,zehlila upratovala takze nuda nebola a na dalsej strane som si po obediku do 16 zvykla pospinkat mne sa velmi chcelo spinkat ked som bola tehu a potom dosiel drahy a sli sme na prechadzku ;-) simcab v poslednych 2 mesiacoch vladat nebudes to ti rucim byt dlhoo na prechadzke .... :-) najhorsie boli posledne 2 tyzdne to som isla z obyvacky 5 krokov na wc a umyt ruky a naspat 5 krokov a bola som unavena ... :-| varila som tak ze som sedela pri sporaku na stolicke ledva puding som vladala uvarit postojacky ... :-S ale ked zbadate to malinke stvoreniatko je vam to uuplne fuk co vsetko ste museli vydrzat x-)
Odpovedať
Profilova fotka
simca, ak bydes tehotna, tvoj zamestnavatl by podla zakona mal urobit vsetko preto, aby tvoje miesto prace bolo prisposobene vsetkym podmienkam. :-N
Odpovedať
jáj, livi, to ja viem, že potom už nebudem vládať.. to ja len tak na jeseň budem chodiť na prechádzky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lady, no my s maminou ked sme spolu, tak je to fakt idylicke. Ako najlepsie kamosky, mozem jej povedat cokolvek a podpori ma, pomoze mi a tak. Len ked sa jej dostatocne nevenujem tak mi to vycita. Mam len brata ktory je tiez prec v Kosiciach na VS, on jej az tak velmi nechyba. ja ked poviem, ze nejdem domov, tak sa so mnou potom aj tyzden kvoli tomu nebavi, ze na nu kaslem. Ale co uz. Aj tak ju mam velmi rada a trosku ju aj chapem.
Odpovedať
lady, ja som živnostníčka, čiže ich dlabem, nech si hľadajú koho chcú.. pretože toto fakt tehotná žena nemôže vládať.. naťahovať sa, behať po rebríku a nevyše v zime..
Odpovedať
Profilova fotka
baby, ked uz je o robote, aj ja chcem novu robotu! Ja som prave vybehla von sa nadychat, sefka je taka potvora.......................................je na strane vsetkych ostatnych len na mojej - keby si aspon vypocula moj nazor a moje argumenty, ale ona hned proti mne ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
kacenka, ja som tiez bola s maminou naj kamoska pokial som neodisla do UK. Mamina nemala tiez nijake kamosky, lebo sme stale boli spolu.............a ked som odisla, bolo to ako-tak, ale ked som jej povedala, ze sa tu chcem usadit, tiez boli vycitky, trucovanie a podobne..................pocit viny, zodpovednosti a neviem co. teraz je to uz lepsie, lebo si vsimla, ze to so mnou nehadze. obcas mi vyhodi na oci, ze sa nemoze rodinovat so svokrovcami, lebo sa nevedia porozpravat (mamina nevie po anglicky), alebo ze aka to bude babka, ked nebude vnucatu rozumiet :-( Aj ja som sa s tym vselijako vyrovnavala, az som nakoniec zasla za psychologickou a tam som si to dala dokopy v hlave. nejako, ak sa to nejako da. a zivot ide dalej.......... ale citim s tebou :-N
Odpovedať
kazdy doma nieco ma..co uz narobime...nebudeme stresy pridavat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Akoze su ovela horsie problemy co maju baby s rodicmi. Ale tak o nejake tri roky sa vratime na Slovensko a budeme byvat len par km od nasich, takze to uz bude v pohode.
Odpovedať
no vidíš, kati, keď už budeš tu v dt, tak tu budeme chodiť spolu kočíkovať :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?