Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
dakujem za info ;-) len pri niektorych obrazkoch je napisane ze na inzerat uz odpovedalo niekolko uchadzacov, to znamena, ze uz si asi nemusim robit nadej na dany tovar? :-.
Odpovedať
ale nie, oni to objednavaju priebezne. je ale rozdiel, ak predava predavajuca, ktora ma 1 ks (povedzme kupila ona na mmb a nesadli jej, tak ich predava) a ked predava ta co ma svoj "obchodik". v kazdom pripade radim kliknut na tovar a spytat sa, ze si chces objednat, ci je to mozne a ona ti odpise. ;-) je tam viac predavajucich co ponukaju svadobne ci spolocenske saty ale to ze na inzerat odpovedalo x zaujemcov este neznamena, ze si to presne tychto x zaujemcov aj kupilo, lebo niektore sa len informuju na tovar tym, ze na neho kliknu a aj toto sa potom zobrazuje v tom pocte "x" zaujemcov. ;-) treba si vybrat, kliknut na ten inzerat, napisat predavajucej a cakat co odpise :-)
Odpovedať
jasnacka ;-) prepac ze som sa pytala jak blbec, ale doteraz som sa bazarom vyhybala a neviem ako to tam chodi, no vidim ze inde nemaju nic poriadne a tam ma zaujalo uz tolko veci :-D
Odpovedať
mňa na to kamoška nalákala a veru sa mi tam páčia nejedné svadobné šaty. je mi jasné že to tam tie kočky nešijú, ale objednávajú cez ebay a podobne, zato cena aj keď je nadhodená je stále super :-D len sa bojím jedného, objednám, nesadne mi, nevrátia mi peniaze (zrovna táto užívatelka kde sa mi páčili ma uvedené že nevracia) a môžu mi aj nesadnúť, nehodiť sa a tak... zatial čo v salone aj keď za velkú sumu predsa len poskúšam viacero a nejako sa rozhodnem. tie obrázky tam sú posťahované z netu z rôznych stránok, real predsa len vyzerá inak, preto sa bojím toho. :-|
Odpovedať
rora-ved v pohode ;-) :-) nepytas sa jak blbec, to je normalne ze clovek chce vediet blizsie info :-) je dobre si pytat aj real foto, aj ked mozno zrovna tie co by si si ty objednala, ona este nepredala ale podla tych ostatnych (snad si robia fotoalbum predanych veci, aspon ja by som si tak robila 8-) ), no a budes moct porovnat, ci sa to velmi podoba originalu na tej foto z webu alebo je to uplne ine :-S a podla toho sa vies zariadit. ;-) liana-ved to co som aj rore pisala. samozrejme, ak si das usit akoze podla svojich mier (to je to akoze sitie na mieru co tam uvadzaju), tak ti saty spat nevezme. ine su spolocenske saty ak su objednavane ako konfekcne velkosti, to vezmu spat ale nie vsetky, preto pred objednanim sa treba uistit co so satami ked nesadnu ;-)
Odpovedať
jáj, dievčatá.. už to začína - hororové sny :-D ja som sa v noci išla vydávať a nemala som šaty :-D kráása
Odpovedať
simcab Tak to si ma pobavila teraz :-D Aj mne sa tejto noci snival cudny sen ale nie o svadbe .. takze to sem asi nepatri.. :-D Inak simcab ty to uz mas za chvilku o rok..
Odpovedať
za chvíľku o rok :-D :-D :-D
Odpovedať
no ešte uvidíme aký bude presný dátum.. o cca mesiac prídu svokrovci domov na dovolenku, tak sa musíme s nimi dohodnúť, že kedy sa im bude dať :-S a potom už hádam začnem aj s prípravami, lebo sa cítim ako z iného sveta, že viac ako rok pred svadbou a ja nič nemám okrem fotografa :-D
Odpovedať
och baby...kadernicka kozmeticka...toho ja sa desim...ja sa moc nelicim a u kadernicky som tiez v zivote nebola (hroza co :) ), takze ja mam strach dvojnasobny...hlavne z toho ze sa mi to nebude pacit...na poslednych 2 svadbach co som bola nevesty vyzerali ako porcelanove babiky...tolko makeupu mali na sebe...to ja nechcem...sak to ani nebudem ja...a vlasy si chcem nechat rozpustene, len do nejakeho "stylu", lebo tie vycesane ucesy sa mi vobec ale vobec nepacia...tak dufam, ze to nebude praca na 3 hodiny :D Ale toto budem riesit niekedy o rok, teraz to nema zmysel velmi :D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte :) pomaly sa tu mozno aj nazbierame....aj ja tak ratam, ze by sme mohli mat svadbu v roku 2011, ale ktovie,,,,mozno ma priatel prekvapi, a bude to uz tento rok :-) ..... ( ale v tom pripade by si mohol aj trosku svihnut, lebo mam rada dobre naplanovane veci) a potom by som asi uz na to nemala dost casu to.... :-|
Odpovedať
kurtica, však nemusíš byť ako bábika :-D najlepšie je ísť na skúšku make-upu a s vizážistkou sa dohodnúť čo chceš a čo nechceš.. moja švagrinka sa v živote nemaľovala, čiže si tiež nevedela samu seba predstaviť (ja tiež nie), no vyzerala naozaj krásne :-) make-upu tak primerane, zvýraznené len oči a len jemný trblietkavý lesk.. netreba toho veľa, je to jedna pravda, že make-up nás nemá zmeniť, ale podčiarknúť našu prirodzenú krásu a zvýrazniť ju :-) čo sa vlasov týka, tak ja chcem aspoň v ten jeden deň v živote mať krásne upravenú hrivu :-D čiže výčes jednoznačne.. síce by sa mi páčili aj rozpustené, buď vyžehlené, alebo naopak vlkavé, ale ja rozpustené neznesiem, a ešte celý deň :-p to by sa mi niečo stalo :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
veverickav, ja som tiež dúfala, že ma priateľ prekvapí na 4. výročie, na 5. .. na 6. .. a nič :-D tak som ho prekvapila ja :-D
Odpovedať
Profilova fotka
simcab... :-D :-D :-D to fakt??? a ako to zobral? :-D
Odpovedať
no tak pekne poporiadku.. v auguste sme mali 6. výročie a nič :-D tak som čakala, že teda na vianoce. a nič :-D tak na silvestra som mu povedala teda, že už by sme naozaj mohli niečo spáchať :-D a on teda, že dobre.. a to som myslela, že to hovorí, len aby som už neotravovala :-D a on mi potom vraví, že keďže sú tie klimatické zmeny, tak by sme mali tento rok odsledovať, kedy je pekné počasie a spraviť svadbu až budúci rok :-D čo budem hovoriť... praktický to chlap :-D
Odpovedať
ja som tiez bola taky cakatel a asi by ma uz vystretlo keby som sa tento rok nedockala prstena :-D ta svadba uz tak neponahla, ale po tom zasnubnom prstienku a celkovo slube ze sa vezmeme som veru tuzila :-N :-D
Odpovedať
rora, sme na tom rovnako.. lenže môj drahý sa ešte nerozhýbal ani k tomu, aby ten prsteň kúpil ]-( neviem na čo čaká... ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
Simi chlapov k tomu clovek nutit nemoze, potom sa citia ako psy ked su v ohrozeni a citia ze ich zena zacina ovladat a lubia zutekat lebo sa citia nedobre ked na nich niekto tlaci
Odpovedať
teraz som nabrúsená riadne, tak by som hádam zutekala aj ja najradšej ]-(
Odpovedať
miskamisko, suhlasim s tebou.. chlap bud sa rozhodne sam, alebo ho mozes nutit, ale potom skor ci neskor bude zle :-N my sme take "oficialne" zasnuby pred rodinou ani nemali.. priatel ma uplne necakane prekvapil prstenom ked sme spolu chodili 3 a pol roka.. :-D ibaze teraz sme spolu sedem rokov, pretoze svadba sa prekladala kvoli mojej skole 8-( dufam, ze tento rok zbehne rychlo :-D
Odpovedať
Mňa priateľ požiadal o ruku presne na ročné výročie, čo sme boli spolu. Myslela som si, že si robí srandu, lebo minútu po polnoci, keď som už skoro zaspala, zažal, vytiahol prstienok a požiadal ma o ruku :-D :-D
Odpovedať
tanicka_photo Tak ja tiez dufam ze tento rok zbehne rychlo ... Aj kvoli svadbe ale aj kvoli tomu ze uz na rok koncim skolu. Tak uz sa neviem dockat .. 8-) kast Tak to musel byt prijemny sok x-) Baby nepoznate Dj menom Milan Nagy? Neviete ako hraje? A ci je drahy alebo nieco o nom?
Odpovedať
no tak po včerajšej kvázidepke :-D som sa rozhodla, že sa predsa len vydám :-D v máji to oznámime svokrovcom a pomaly začneme s prípravami.. keď bude dátum, hneď to bude trochu reálnejšie :-) a aj mne sa to bude zdať ako skutočnosť, nie ako "fantasmagória" na fóre :-D
Odpovedať
Profilova fotka
hainy, Milan Nagy sa tvari ako neskutocny profesional a pyta si nehorazne peniaze a pritom si dobre pamätam, lebo uz tu chodim nejaky ten cas (kedze ma drahy poziadal o ruku skoro pred rokom uz) ze tu minule leto bola jedna kocka, ktorej tyzden pred svadbou odriekol a narychlo niekoho zhanala!!! takze dakujem pekne... :-|
Odpovedať
kzuzik To ozaj???? A ja som si uz myslela ze mam vybrateho Dj.. Ale dobre ze to hovoris .. ved preto som sa pytala. Takze dakujem za upozornenie! A preco to vlastne spravil nevies? Uz ho mala aj normalne zaplateneho? Ale asi ano ked tyzden pred svadbou jej toto urobil ... tak to muselo byt velmi vazne ...
Odpovedať
kzuzik A co Dj Benny? Vies nieco o nom? Lebo niekde som citala ze si sa na neho pytala tak neviem ci si dostala nejaku odpoved. Ale ak ano tak mozes mi dat prosim ta vediet?
Odpovedať
hainy, aj ja budem koncit skolu buduci rok.. takze to budeme mat obe pekne ruzove :-D a kast, ten tvoj priatel je zlaty, ked pre taketo prekvapka ani nespi :-D to muselo byt mile :-D
Odpovedať
tanicka_photo No myslim ze ked sa nam podari spravit statnice hned na prvy krat t.j. v mojom pripade v juni tak na svadbu bude este dost casu do augusta :-) Horsie to bude ak budem musiet ist na statnice v auguste .... :-N
Odpovedať
no, my sme prave vcera predebatili prelozenie svadby na jul :-) z dôvodu istoty.. predsalen ja studujem dva odbory naraz a na bakalarskych statniciach som do toho mala este aj pedagogicko-psychologicky zaklad, takze to akoby som sla statnicovat z troch odborov, riesila som to tak, ze som polovicu robila v auguste, aby som sa nezblaznila :-) tak ktovie ako to bude buduci rok.. chceli sme to urobit tak, ze v july pojdeme na predsvadobnu cestu a v auguste bude svadba, ibaze v piatok to mame dohodnut na jul a dovolenka uz bude po svadbe, cize to uz bude ta prava svadobna cesta :-D lebo na svadbe chcem mat kludne svedomie a oddychnut si a urcite nechcem mysliet na starosti a stresy sposobene skolou a statnicami /ak by nahodou to vyslo na august/ :-)
Odpovedať
tanicka: Hej, ja som si myslela že si robí srandu a keď zažal, začala som vrčať, že čo robí, veď mi svieti do očí :-D :-D :-D a čo sa z toho vykľulo :-N :-D A dnes bol zlatý, mám toho strašne veľa v práci a v škole, tak bol opäť nakúpiť a ešte mi aj kvety priniesol. Som neverila vlastným očiam - som sa ho hneď pýtala čo vyviedol :-D A on že nič, že to len tak, aby mi zlepšil náladu :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?