Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tu sooom... simca, ty rada upratujes, ze? pod ku mne na navstevu,caka ma dnes velke riadenie :-D :-D :-D
Odpovedať
ja by som veru tiež potrebovala "predvianočné" upratovanie :-D .. len už by som rada upratovala niečo vlastné, pretože takto ma to nebaví :-( vždy keď príde drahého sestra, tak začne riadiť ako šibnutá, hoci som to ja deň predtým všetko spravila ]-( no comment..
Odpovedať
Profilova fotka
:D simca, tak to musis mat radost. Ja neznasam ked niekto po mne nieco robi. SI pripadam potom ako neschopna aj ked je to urobene super.
Odpovedať
presne tak si pripadám aj ja kati.. a vždy som sa snažilo všetko porobiť, poriadiť, navariť.. no teraz som si povedala DOSŤ! nepohnem ani prstom.. v kúpelni bordel ako v tanku, ale nech! však my máme druhú vlastnú :-D
Odpovedať
.. ja som z vás všetkých dnes odpadla!!! :-p
Odpovedať
teda sorry, katka komunikuje ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dneska toho docitavanie vela nebude:D
Odpovedať
no však ja som sa prihlásila okolo 10, že idem dočítať, ale nebolo čooooo :-x
Odpovedať
Profilova fotka
akurat som kukala fotoalbum jednej nevesty, momentalne je hned prvy(danielapn), tak zena ma taaak naaaaadherne saty. Keby som nevidela tie moje, tak by som urcite nad tymito rozmyslala:) Krasne su:)
Odpovedať
áno, pozerala som, že sú kráááásne x-) ale tvoje sú podľa mňa krajšie!
Odpovedať
Profilova fotka
heh:) dakujem simicka:) no nic, opustim ta aj ja, idem varit kasu a vyprazat karfiol, nech drahy nieje hladny, za chvilku pride z roboty.
Odpovedať
Profilova fotka
Caute baby, len som vam vsetkym chcela zazelat pekny vikendik. Co mate na plane? :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahoj ledy, tak tu si môžeš dnes pokecať tak sama :-N všetci už asi víkendujú od rána :-D ja dnes idem trochu trsnúť, ale len tak do polnoci, pretože ráno vstávam do práce.. inak zajtra sa ešte chystám ku kamarátke na návštevu a neviem.. najradšej by som tu doma nebola celý víkend, lebo príde švagrina a jej prítomnosť mi nerobí dobre :-N ach, tak ma to štve.. som sa tešila, že konečne budem mať "sestru" a prd.. dúfam, že keď už budeme bývať vo vlastnom, zlepší sa aj náš vzťah.. hmm .. a sorry za vylievanie duše.. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
simca, tak predsa planujete ist do vlastneho? som myslela, ze idete prerabat ten barak kde ste
Odpovedať
no tak to je jedna možnosť, ale to len pri najhoršom!!! vieš ako, nevesta vždy len bude nevesta a vlastne cudzí človek.. a ja chcem mať všetky veci podľa seba a pokoj svätý, tak najradšej byť samí..
Odpovedať
Profilova fotka
no tak to s tym plne suhlasim:)
Odpovedať
Profilova fotka
a chceli by ste kupit byt alebo stavat domcek?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kočky :-) kacennnka už si fotila šatičky? Som straaaaaašne zvedaváááááá :-D
Odpovedať
Profilova fotka
medy ahoj, nie nefotila, kamoska sice prisla ale nezobrala fotak. Ale ak chces saticky vidiet, teda ja so mnou, tak mi napis mail, poslem ti fotku zo skusky. Su mi tam trosticku vacsie, potom ich pani zuzovala. na facebook tu fotku z istych dovodov davat nechcem:)
Odpovedať
ahoj meddy ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
kveti ahooooooj :-) kade sa zasa flákaš? :-D
Odpovedať
v BA..a inak tu prave :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kveti a čo si robila v ba? škola?
Odpovedať
ee, doktor ;-) a ty si co robila? ja ze mi posles smsku :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte dievcence :-) jaaaj a neda vediet ze je v BA :-( vrrrr :-D co si tu bola? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
kveti behala som po doktoroch :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a ty si mi prečo neposlala? hmmm? :-| :-(
Odpovedať
ajoj beruska 8-) statne tajomstvo, vies :-D :-D meddy :-N
Odpovedať
meddy si sa zabavila aj bezo mna ;-) ;-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
beruska to je drzosť, že? :-D :-D :-D kveti :-p
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?