Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
ja by som veru tiež potrebovala "predvianočné" upratovanie :-D .. len už by som rada upratovala niečo vlastné, pretože takto ma to nebaví :-( vždy keď príde drahého sestra, tak začne riadiť ako šibnutá, hoci som to ja deň predtým všetko spravila ]-( no comment..
presne tak si pripadám aj ja kati.. a vždy som sa snažilo všetko porobiť, poriadiť, navariť.. no teraz som si povedala DOSŤ! nepohnem ani prstom.. v kúpelni bordel ako v tanku, ale nech! však my máme druhú vlastnú :-D
akurat som kukala fotoalbum jednej nevesty, momentalne je hned prvy(danielapn), tak zena ma taaak naaaaadherne saty. Keby som nevidela tie moje, tak by som urcite nad tymito rozmyslala:) Krasne su:)
ahoj ledy, tak tu si môžeš dnes pokecať tak sama :-N všetci už asi víkendujú od rána :-D
ja dnes idem trochu trsnúť, ale len tak do polnoci, pretože ráno vstávam do práce.. inak zajtra sa ešte chystám ku kamarátke na návštevu a neviem.. najradšej by som tu doma nebola celý víkend, lebo príde švagrina a jej prítomnosť mi nerobí dobre :-N ach, tak ma to štve.. som sa tešila, že konečne budem mať "sestru" a prd.. dúfam, že keď už budeme bývať vo vlastnom, zlepší sa aj náš vzťah.. hmm .. a sorry za vylievanie duše.. :-N
no tak to je jedna možnosť, ale to len pri najhoršom!!! vieš ako, nevesta vždy len bude nevesta a vlastne cudzí človek.. a ja chcem mať všetky veci podľa seba a pokoj svätý, tak najradšej byť samí..
medy ahoj, nie nefotila, kamoska sice prisla ale nezobrala fotak. Ale ak chces saticky vidiet, teda ja so mnou, tak mi napis mail, poslem ti fotku zo skusky. Su mi tam trosticku vacsie, potom ich pani zuzovala. na facebook tu fotku z istych dovodov davat nechcem:)