Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • no vidis ze mam pravdu 😃 😃 😃

• kacennnka tie šatičky sú nádherné! 🙂 budeš prekrásna nevesta! 😵 🙂

• len ci sa budem pacit aj drahemu, dufam,ze ano. On je v tomto este narocnejsi ako ja😃

• Sponzor fóra
  • kaslete na mna 😞 😞 😃

• kveti ty si taká potvora 😃 😃 😃

kacennnka oči bude môcť na tebe nechať 😉 čo nechať, ani ich z teba nezpustí.... 😉 🙂

• podla mna sa tym chlapom budeme pacit 🙂

• beruska na teba? nikdy!!!!!!! 😵

• berus 😉 😉

• ahojte 🙂
    baby, ja som mala svadobný sen 😃 😬 .. už prišiel svadobný deň a mňa prišiel česať boris (!) 😃 ani sa ma nespýtal ako to chcem mať, ale že teda keď je taký dobrý, tak to nechám na neho 😃 no to ste mali vidieť výsledok 😕 teda možno ani nebol až taký strašný, ale mu potom ukazujem fotku šiat, že to sa teda k nim vôbec nebude hodiť, a že ja musím mať všetky vlasy vyčesané, lebo vonku je 35 stupňov 😃 no sranda.. čiže z toho vyplýva asi to, že nemám zanedbať skúšku účesu 😃 😃 😃

• simca, no ty mas teda zaujimave sny. Mne ked sa nieco o svade sniva tak su to az take blbosti, ze sa z toho neda zobrat ponaucenie.

Inac ako dopadla debata so sefom?

• ahoj kati.. no tak ja nechápem, že si vôbec pamätám nejaké súvislosti a rozhovory! väčšinou sú to len nejaké také útržky..

• jáááj, ty budeš taká prekrásna 😵 😵 😵 ozaj, a čo s vlasmi budeš robiť??

• asi necham rozpustene, natocene. Mozno nejako uplne jemne vypnem, ale zaklad bude rozpusteny. Taky romanticky uces. Myslim, ze drdol by sa k tym satam ani velmi nehodil.

• pridala som fotky co albumu, takze mozno nieco take.

• myslím, že ty by si bola krásna s takým účesom 🙂

• Sponzor fóra
  • no uvidime podla skusky. Len neviem ku ktorej kadernicke ist, aby som bola spokojna.

• kacennnka
    Naaadherny uces (tej tmavovlasky) 😉 Aj ja cem nieco taketo

• Je pekny dokonca mi prave aj priatel povedal, ze sa mu paci🙂

• baby, vy by ste si dali závoj k takým šatám ako ja budem mať??

• simca, neviem, mozno nejaky jemny iba.

• vďaka za názor 😉

• tak mas tu mnooooooho rozporuplnych nazorov, teraz si len vybrat😃

• tato tema sa zacina podobat na tu nasu, detviansku😃

• Ahoojte. Tak aby to nevyzeralo ako v tej vasej teme 😉 tak sa pridavam aj ja. Inak, Kati, krasny uces mas v albume....a ja tiez chcem nieco natocene, rozpustene...sem tam nieco mozno zopnut....Len problem je v tom, ze este nemam saticky, cize nemozem sa rozhodnut 😃

• bambi, vitaj medzi nami🙂 este si si saticky nevybrala? mas nejaku predstavu?

• Dakujem, Kati 😉 Dlho som tu nebola, co? Aj ked pravdupovediac,, chodim tu kazdy den, len sa nejako nezapajam. No v novembri maju dostat nove kolekcie do salonov, tak asi si pockam na november. A predstavu mam, to ano. Zopar ich mam v albume. Aj ked vzdy nieco nove nachadzam. Dufam, ze sa rozhodnem skoro 😃

• Dnes asi kazdy oddychuje, co? 😴

• Ahoj bambulka 🙂 a coze sa nezapajas? 🙂 ako sa mavas, nieco nove s pripravami?

• Hej holky dnes mam presne 300 dni do svadbicky jupiiiii 😃 😃 😃 Este su predo mnou 3 stovky 😃

• ahoj weri - tak akosi za vami nestiham, prevazne neviem o com je rec 😃 a surfujem kade tade, sem tam precitam temu a idem dalej 😉 A pripravy? ZAtial nic nove som neporiesila, prve co najblizsie budem riesit su saticky 😉
    hainy - no ja som to chcela napisat ked bude 200. Ale to mam este 32 dni 😃 Cize 232

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Zvečnite si svoj svet, objektívom môjho fotoaparátu.
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Najsexi vec, ktorú žena môže nosiť je jej sebavedomie
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov