Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
ahojte :-)
baby, ja som mala svadobný sen :-D :-N .. už prišiel svadobný deň a mňa prišiel česať boris (!) :-D ani sa ma nespýtal ako to chcem mať, ale že teda keď je taký dobrý, tak to nechám na neho :-D no to ste mali vidieť výsledok :-. teda možno ani nebol až taký strašný, ale mu potom ukazujem fotku šiat, že to sa teda k nim vôbec nebude hodiť, a že ja musím mať všetky vlasy vyčesané, lebo vonku je 35 stupňov :-D no sranda.. čiže z toho vyplýva asi to, že nemám zanedbať skúšku účesu :-D :-D :-D
simca, no ty mas teda zaujimave sny. Mne ked sa nieco o svade sniva tak su to az take blbosti, ze sa z toho neda zobrat ponaucenie.
Inac ako dopadla debata so sefom?
asi necham rozpustene, natocene. Mozno nejako uplne jemne vypnem, ale zaklad bude rozpusteny. Taky romanticky uces. Myslim, ze drdol by sa k tym satam ani velmi nehodil.
Ahoojte. Tak aby to nevyzeralo ako v tej vasej teme ;-) tak sa pridavam aj ja. Inak, Kati, krasny uces mas v albume....a ja tiez chcem nieco natocene, rozpustene...sem tam nieco mozno zopnut....Len problem je v tom, ze este nemam saticky, cize nemozem sa rozhodnut :-D
Dakujem, Kati ;-) Dlho som tu nebola, co? Aj ked pravdupovediac,, chodim tu kazdy den, len sa nejako nezapajam. No v novembri maju dostat nove kolekcie do salonov, tak asi si pockam na november. A predstavu mam, to ano. Zopar ich mam v albume. Aj ked vzdy nieco nove nachadzam. Dufam, ze sa rozhodnem skoro :-D
ahoj weri - tak akosi za vami nestiham, prevazne neviem o com je rec :-D a surfujem kade tade, sem tam precitam temu a idem dalej ;-) A pripravy? ZAtial nic nove som neporiesila, prve co najblizsie budem riesit su saticky ;-)
hainy - no ja som to chcela napisat ked bude 200. Ale to mam este 32 dni :-D Cize 232