Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
no vidis ze mam pravdu :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kacennnka tie šatičky sú nádherné! :-) budeš prekrásna nevesta! x-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
len ci sa budem pacit aj drahemu, dufam,ze ano. On je v tomto este narocnejsi ako ja:D
Odpovedať
Profilova fotka
kaslete na mna :-( :-( :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kveti ty si taká potvora :-D :-D :-D kacennnka oči bude môcť na tebe nechať ;-) čo nechať, ani ich z teba nezpustí.... ;-) :-)
Odpovedať
podla mna sa tym chlapom budeme pacit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
beruska na teba? nikdy!!!!!!! x-)
Odpovedať
berus ;-) ;-)
Odpovedať
ahojte :-) baby, ja som mala svadobný sen :-D :-N .. už prišiel svadobný deň a mňa prišiel česať boris (!) :-D ani sa ma nespýtal ako to chcem mať, ale že teda keď je taký dobrý, tak to nechám na neho :-D no to ste mali vidieť výsledok :-. teda možno ani nebol až taký strašný, ale mu potom ukazujem fotku šiat, že to sa teda k nim vôbec nebude hodiť, a že ja musím mať všetky vlasy vyčesané, lebo vonku je 35 stupňov :-D no sranda.. čiže z toho vyplýva asi to, že nemám zanedbať skúšku účesu :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
simca, no ty mas teda zaujimave sny. Mne ked sa nieco o svade sniva tak su to az take blbosti, ze sa z toho neda zobrat ponaucenie. Inac ako dopadla debata so sefom?
Odpovedať
ahoj kati.. no tak ja nechápem, že si vôbec pamätám nejaké súvislosti a rozhovory! väčšinou sú to len nejaké také útržky..
Odpovedať
jáááj, ty budeš taká prekrásna x-) x-) x-) ozaj, a čo s vlasmi budeš robiť??
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
asi necham rozpustene, natocene. Mozno nejako uplne jemne vypnem, ale zaklad bude rozpusteny. Taky romanticky uces. Myslim, ze drdol by sa k tym satam ani velmi nehodil.
Odpovedať
Profilova fotka
pridala som fotky co albumu, takze mozno nieco take.
Odpovedať
myslím, že ty by si bola krásna s takým účesom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no uvidime podla skusky. Len neviem ku ktorej kadernicke ist, aby som bola spokojna.
Odpovedať
kacennnka Naaadherny uces (tej tmavovlasky) ;-) Aj ja cem nieco taketo
Odpovedať
Profilova fotka
Je pekny dokonca mi prave aj priatel povedal, ze sa mu paci:)
Odpovedať
baby, vy by ste si dali závoj k takým šatám ako ja budem mať??
Odpovedať
Profilova fotka
simca, neviem, mozno nejaky jemny iba.
Odpovedať
vďaka za názor ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak mas tu mnooooooho rozporuplnych nazorov, teraz si len vybrat:D
Odpovedať
Profilova fotka
tato tema sa zacina podobat na tu nasu, detviansku:D
Odpovedať
Ahoojte. Tak aby to nevyzeralo ako v tej vasej teme ;-) tak sa pridavam aj ja. Inak, Kati, krasny uces mas v albume....a ja tiez chcem nieco natocene, rozpustene...sem tam nieco mozno zopnut....Len problem je v tom, ze este nemam saticky, cize nemozem sa rozhodnut :-D
Odpovedať
Profilova fotka
bambi, vitaj medzi nami:) este si si saticky nevybrala? mas nejaku predstavu?
Odpovedať
Dakujem, Kati ;-) Dlho som tu nebola, co? Aj ked pravdupovediac,, chodim tu kazdy den, len sa nejako nezapajam. No v novembri maju dostat nove kolekcie do salonov, tak asi si pockam na november. A predstavu mam, to ano. Zopar ich mam v albume. Aj ked vzdy nieco nove nachadzam. Dufam, ze sa rozhodnem skoro :-D
Odpovedať
Dnes asi kazdy oddychuje, co? |-|
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj bambulka :-) a coze sa nezapajas? :-) ako sa mavas, nieco nove s pripravami?
Odpovedať
Hej holky dnes mam presne 300 dni do svadbicky jupiiiii :-D :-D :-D Este su predo mnou 3 stovky :-D
Odpovedať
ahoj weri - tak akosi za vami nestiham, prevazne neviem o com je rec :-D a surfujem kade tade, sem tam precitam temu a idem dalej ;-) A pripravy? ZAtial nic nove som neporiesila, prve co najblizsie budem riesit su saticky ;-) hainy - no ja som to chcela napisat ked bude 200. Ale to mam este 32 dni :-D Cize 232
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?