Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Hainy ahooj :-) nooo vidis, to mate cca 10 mesiacov, to ubehne ako vodaaa :-) my mame cca 200 :-) a k tej poste, este som si ju nestihla precitat celu, teda preto som neodpisala :-/ vzdy som tu len na skok, tak nestiham :-( ale odpiiiisem ;-)
Odpovedať
ahojte.. my to dnes máme za 287 :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte dievčence :-) my to máme za 99 ! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a my za 321.
Odpovedať
Profilova fotka
238...
Odpovedať
141 :-D
Odpovedať
meddy, nefrajeruj! :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
simca :-D :-D :-D 99 :-D :-D a za 3 hoďky to bude 98 :-D :-D :-D
Odpovedať
potvorka co? :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kveti to bolo na koho? :-D asi na mňa, čo? :-D :-D :-D už iba 2,5 hoďky :-D
Odpovedať
.. však na každú z nás (hádam) dôjde.. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
simca jasné, všetky sa dočkáme ;-) :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
dúfajme, že všetko bude tak ako si predstavujeme x-)
Odpovedať
meddy ale ty to budes mat nasjkor a potom nic :-p :-p ..my budeme stale planovat a tesit sa :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
simca jasné, že áno ;-) ako si to vysnívaš, tak to budeš mať :-) nerozmýšľať nad inou variantou :-D
Odpovedať
no tak pre istotu treba rátať so všetkým.. =-)
Odpovedať
Profilova fotka
kveti no my už potom budeme plánovať iné :-p :-D
Odpovedať
hehe :-p :-p
Odpovedať
nedam sa nedam sa :-p :-p :-p
Odpovedať
Profilova fotka
simca no tak trošku :-D kveti :-p 8-)
Odpovedať
meddy ja mam 259 ci jako 8-)
Odpovedať
tak určite, že áno.. netreba si to priveľmi idealizovať a držať sa toho, že všetko bude tip top a podľa predstáv.. aby sme potom neboli sklamané a nervózne, že sa niečo pokazilo.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kveti no asi hej, keď píšeš :-D :-D
Odpovedať
8-) mne to ted ide riadne rychlo..nedavno bolo 303 dni a zrazu len 259 :-D :-D ted mi cas rychlo leti..samotne tyzdne
Odpovedať
Profilova fotka
krásnu nedeľu vám prajem babušky :-)
Odpovedať
Aj ja vam prajem kraaasnu nedelu. wera Trochu som sa rozpisala tak sorrac :-p meddy Tak to mas super! No ale sa ti to uz poriadne kraaati :-) A ty budes teda zimna nevesticka :-) Nebojis sa trosku tej zimy?
Odpovedať
ahojte x-)
Odpovedať
Profilova fotka
prajem krasnu nedelu baby u nas je jarmok tak sme vyjarmokovany az az kupili sme kopeeeec veci jednu sa hodlam dat do albumiku ;-) ale az vecer moje zlate konecne si ideme uzit jeden druheho pri Scrabble :-D :-D
Odpovedať
babušky, kde ste všetky?? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
no simcab ostali sme tu asi len my :-) scrabble dohrane opat porazena :-| ale tentokrat len o 10 bodov aach drahy zase musel zuzitkovat to sproste ŕ ktore je za 10 bodov :-D :-D no neva nabuduce uz fakt vyhraaam :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?