Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
h.a.i.n.y
Autor diskusie
13.04.2009
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Zoradiť podľa:
tanicka_photo
17.03.2010
:-D mila pozornost.. ten moj mi zase kupuje cokoladky.. :-D vidis kast, znova, co maju nieco podobne nasi dvaja milacikovia :-D
Odpovedať
Profilova fotka
barborabilinova
17.03.2010
fiha baby kolko ste tu toho napisali, nejako nestiham citat kedze chodim tu raz za tyzden az za dva, uz ma normalne hneva tamoja skola mam skusku na skuske uz si pripadam ako na strednej skole ze sa musim z dna na den ucit a som taka nervna jak nikdy, lebo s milacikom sa nevidime tyzden no hroza a neviem kedy pojdeme vybavit salu mali sme ist buducit tyzden ale mam tam prednasky do vecera a k tomu aj skusky a neviem ci tam najdem prevadzkara po 15:00 :-(
Odpovedať
kast
17.03.2010
Tanicka: heh, asi boli na rovnakom chlapskom školení :-D barborabilinova: Vitaj v klube, moje dni vyzerajú takto: 9:00 - 17:30 práca (ak nie nadčas), prídem domov, hodím sprchu, rýchlo niečo zjem - učenie do cca 22:00 čo už na to ani nevidím po makaní v práci... A takto točím každý deň. Priateľa vidím ráno v posteli keď vstávam, 20 min. keď prídem z práce a 5 min. kým zaspíme....
Odpovedať
denulkah
18.03.2010
kast- normalne ti zavidim, mne moj drahy vooolakedy kupoval kvetinky casto, ale teraz su to iba sviatky. aj zakusky my kupoval vooolakedy, ale minuly tayzden mi kupil lizatko- viete ake to bolo zlatunke
Odpovedať
Profilova fotka
miskamisko
18.03.2010
No vidite to vam aspon kedysik kupovali nieco, mne stale odjakziva kupuje ten moj nieco iba na sviatky, inak sa nedockam. Al zial je tak vychovany od mamicky, ze nieco kupit iba na sviatok. Ale obcas sa mi zda ze keby mohol tak jeho mame kupuje cosik stale ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
hamptonka
18.03.2010
tak to si dobra 2 roky do predu planovat svadbu je hlupost...ja mam do augusta sice co robit ale natahovat to na 2 roky ..nie dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
miskamisko
18.03.2010
hamptonka nejako som nepochopila komu to bolo smerovane, ak nam tak rok 2011 je o rok a ie o 2 a tie co to planuju tak skoro tak vedia preco to planuju tak skoro a maju na to svoje dovody a ver mi ze tych dovodov nie je malo
Odpovedať
denulkah
18.03.2010
miskamisko- presne tak, ja tiez planujem teraz a vsetko si nechavam prejst hlavou, lebo nechcem ab v den D vznikol chaos a panika- chcem si to proste uzit plnymi duskami
Odpovedať
rora
18.03.2010
pre mna o dva roky znamena rok 2012 =-) takze neviem co je kazdy taky zhrozeny ked poviem ze svadba v roku 2011. ved to preboha je uz zachvilu. este len teraz sme oslavovali silvester a uz je tu pomaly koniec marca... ved ten cas tak strasne rychlo leti a ozaj ked je clovek cely tyzden v robote tak je rad ze je rad a ze sa vobec v tom roku 2011 aj stihnem vydat :-N a ja si nejak nedokazem predstavit ze by som svadbu vybavila za 4-5 mesiacov ako to u niektorych je bezne, lebo by som si pripadala taka ochudobnena o ten cas byt snubenicou ;-) mne sa to skratka paci, to je tiez povacsinou iba raz v zivote, tak preco sa nahlit? ked vydatou budem uz po cely zivot (dufam) :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
barborabilinova
18.03.2010
caute baby dnes som volala do agro hotela kde chceme mat svadbu, tak ma nasrdili, sama ochota kym nezistili ze si chceme saliu zarezervovať no fakt úžas a vraj ideme skoro ze to mas cas, ale na rok 2011 uz maju do aprila vsetko obsadene, ale ze nam na sepetember staci prist az po velkej nooci, ale som jej povedala ze mi prideme ped ze ja nebudem riskovat ze nebude volna na nas datum kedze viem ze po velkej noci ako keby sa vreci s buducimi nevestami roztrhalo :-) tak som zvedava ze co vybavime 29.3. i ked moj mily by najradsej siel az po velkej noci ze isto to bude volne a tak :-) :-|
Odpovedať
kast
18.03.2010
denulkah: musíš na neho nenápadne hádzať očka :-D miskamisko: to on sa pri mne tak pekne pomaly preškoluje, lebo tiež z domu tak naučený, že kupovať niečo len na sviatky a ešte som nechápala, keď som zistila, že na MDŽ dáva mame a sestre sladkosť... To som taaaakto :-. pozerala. Tento rok musel kúpiť kvety ]-( :-D Inak, nie je ten tvoj nejaký moc zaťažený na mamičku? To nie je dobréééé
Odpovedať
Profilova fotka
miskamisko
18.03.2010
To vies mamickin maznacik jeho najmladsia sestra je od neho starsia o 15 a pol roka tak jeho mali ako domace zvieratko ktore skace tak ako ona piska a potom mne doma ked nieco navarim povie:" Moja maminka take nerobi." alebo: " moja maminka to robi inak"
Odpovedať
Profilova fotka
eli333
18.03.2010
ja svadbu tiez vybavujem od zasnub v auguste 2009 a svadba bude teraz v juny 2010 a som rada ze sme to zacali vybavovat tak skoro aspon nie su ziadne stresy,aj financne je lepsie si to rozlizit ako potom naraz zohnat obrovsku sumu,nevidim natom nic zle to vacsinou starsie rocniky nechapu ze preco tak skoro lebo za socializmu sa za tyzden,dva vybavila svadba a bolo :-D
Odpovedať
kast
18.03.2010
miskamisko: Nechcem byť zlý prorok, ale takých chlapov veľmi dobre poznám, pretože môj otec taký je a poviem ti, že nikdy v živote by som takého nechcela. Keby mi raz povedal, že také nerobí alebo niečo robí inak, zrovna by som mu to dala do ruky a povedala, nech si také urobí sám. Taký človek vždy uprednostní matku pred svojou ženou aj deťmi... :-S
Odpovedať
Profilova fotka
miskamisko
18.03.2010
kast neboj ja to dobre poznam len na to zena musi byt silnejsia a diktativnejsia ako matka, nenadarmo mi na zakladke hovorili ze som horsia ako stalin. V tomto pripade ide o to kto vie byt silnejsia osobnost a jeho mama je velmi slaba osobnost co sa toho tyka, ako priatelov otec piskne tak ona skace, kazdy vecer mu vari nieco ine aj kazdy obed ma nieco ine a vyslovene len dvojdnovy chlebik a cerstu sunticku a zeleninu by mu isla kupit aj keby vonku tragace padali. Zato ja v sobotu spim doobeda a drahy pekne krasne rano o osmej ide do obchodiku kupit cerstve rozky a sunku. Varim to co chuti mne a nielen jemu. Aj ked vcera som robila svajciarske palacinky a uz druhy den mi je z nich blivno :-|
Odpovedať
rora
18.03.2010
tak ja som raz chodila s jednym chalanom a to som zistila ze je to cisty mamickin maznak, trapila som sa s nim skoro dva roky a som stastna ze teraz takeho nemam, lebo je to ciste peklo. a tie ich matky to vedia a pekne to nevestam strpcuju... 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
miskamisko
18.03.2010
A este som zabudla ze dnes mi svokrusa poslala skratene popolnocky a veru spravila to dobre
Odpovedať
kast
18.03.2010
rora: Hej, presne s tebou súhlasím. Mama sa s otcom strašne natrápila, až teraz po x rokoch manželstva pochopila, že to za to nestálo... miskamisko: ona nemusí byť silná osobnosť, stačí presne ako píše rora, že vie, aký má na neho vplyv. Takto sa potom stáva, že s ním manipuluje a ty sa budeš musieť stále otravovať s tým, čo mamička povedala, čo by mamička urobila, ako by to urobila lepšie, ako by situáciu riešila inak a za všetkým bude mamička by toto a mamička by hento...
Odpovedať
tanicka_photo
19.03.2010
..a este ked sa zijde v jednom byte mamicka so syncekom a zacnu do nevesty drbat, ze oni to robia inak a ze ona to nevie, tak to uz je hotove peklo :-D
Odpovedať
kurtica
19.03.2010
jaaaaj, no som si precitala vsetko co ste popisali od minulej mojej navstevy.... mna moj milacik poziadal o ruku kratko po druhom vyroci. Vlastne to len tak z neho vyhrklo, lebo mi robil prstienok a ked mi ho daval tak proste to z neho vyslo, bolo to mile. Ale o chvilku na to..asi hodinu ma objal a "Ale dufam ze teraz nebudes chciet mat hned svadbu". No a to hned uz trva 4 roky a este rok potrva :D Heh, moj milacik je nastastie vychovany dobre. Ziadny maznacik. Aj porobi, aj neni neporiadni (co som strasne stastna, lebo ked mojho ocka vidim jaky je bordelar...), ani si nenecha rodicmi do vsetkeho kecat. A ako ste sa tu bavili o kvietkoch a darcekoch...no ja viacmenej dostavam kvietky len na sviatky (aj to nie vzdy,ale si na to nepotrpim, bo su drahe a za par dni zvednu aj tak) ale darceky, ked sa mu nieco zapaci ze by som to mohla chciet, tak mi to kupi alebo donesie zo zahr. hocikedy. Ked som nieco take povedala jednej babe, tak mi na to povedala, ze urcite s nim chodim len kratko a o rok dva pridem na to, ze nie je az taky skvely....ale ked som jej povedala ze uz je to skoro 6 rokov, tak sa dost divila :-D
Odpovedať
h.a.i.n.y
Autor diskusie
20.03.2010
Ahojte. Tak ozaj ste tu uz dost popisali ako uz niekto vyssie pisal. Ani to nestiham vsetko citat.. Ale zareagujem aspon na nejake veci ktore som zachytila. Co sa tyka darcekov od mojho draheho tak je ich pomerne dost ale prevazne su to sladkosti :-D a akurat sme sa vcera smiali ze ake mam zasoby sladkosti ako keby vojna isla :-D :-D :-D Ale stale mu poviem ze uz nech mi nic nekupuje ale on stale nieco donesie .. A co sa tyka jeho mamicky tak tiez jej dava na MDZ darcek a aj na Valentina jej dava nieco sladke. Ale nemam dovod sa na to hnevat praveze som rada lebo ako sa hovori ak chces vidiet ako sa bude drahy k tebe spravat tak sa pozri na to ako sa sprava k svojej mame. A je to svata pravda! V utorok ideme konecne za prevadzkarkou popytat sa vsetko ohladom svadobnej hostiny tak dufam ze to bude vsetko ok. Drzte palce.
Odpovedať
mimi1713
21.03.2010
ajojte mam taký problém ako je to zo svadbou medzi skuskovym obdobim a statnicami? bojim sa ze nebudem stihat ani jedno ani druhe..ale zas ked si veci okolo svadby dohodnem skor tak sa mozem pripravovat na skusky ci nie? poradte :-(
Odpovedať
h.a.i.n.y
Autor diskusie
21.03.2010
mimi A kedy mas mat statnice?
Odpovedať
tanicka_photo
21.03.2010
mimi, tak to budes mat huste dost.. ale ak nemas so skolou problem a si aktivna aj pri vybavovackach, tak stihas ;-) :-) :-)
Odpovedať
liana
21.03.2010
tak to si dosť akčná. ja keď som sa učila na štátnice tak som bola vystresovaná a nervozna z nich tak si moc dobre neviem predstaviť sa na ne učiť a hneď mať potom svadbu. môže sa ti stať že namiesto učenia budeš viac myslieť na svadbu a o to budeš viac stresovať pri štátniciach.
Odpovedať
h.a.i.n.y
Autor diskusie
21.03.2010
No baby tak ja to idem predsa len risknut s tym augustom. Treba verit a hlavne sa ucit aby sa nam statnice podarilo spravit uz v juni... Len teraz sa mi to lahko hovori...
Odpovedať
kast
21.03.2010
mimi: ja to mám tak isto, preto sme dali svadbu na august - predpokladám, že v máji budeme mať štátnice... veci sa chystám v prevažnej miere vybaviť toto leto (jediné obdobie, kedy by som mala mať ako tak čas, keďže inak som nie len v práci, ale aj v škole). Potom už chcem riešiť fakt iba maličkosti.
Odpovedať
h.a.i.n.y
Autor diskusie
22.03.2010
kast Co vsetko chces riesit a stihnut toto leto?
Odpovedať
kast
22.03.2010
hainy: určite chcem mať rezervovanú sálu, absolvovať stretká s fotografmi, jedného si vybrať a zarezervovať, tiež rezervácia videa, tiež vyriešiť oznamko, lebo by som ho chcela sama robiť a to zaberie dosť času - chceme mať s fotkami, viz. môj album, takže to sa asi troška natrápim nad tým... Tiež vignety a viazanky poriešiť a domyslieť ostatné veci ako by som chcela. Bolo by super, keby sa mi podarilo rezervovať aj svadobné šaty a zohnať popolnočné + topánky k tomu. S topánkami neplánujem nejak extra vymýšlať, tak to by malo byť v pohode. Budem to nejak musieť postíhať, lebo potom zase pribudne k práci škola a to už nebude brnkačka. Vy ako ste na tom? Už máte niečo vybavené? Ja už som tu čítala v nejakej téme nevestu čo má svadbu tuším v septembri a čosi už vybavili - tuším sálu...
Odpovedať
Profilova fotka
barborabilinova
22.03.2010
kast tak ja mam zatial vybaveneho len fotografa, pred velkou nocou ideme salu zarezervovat len dufam ze budu mat dobre podmienky, saty by som si tiez chcela do konca roka zarezervoavat a aj obrucky chceme kupit do konca roka a este chceme zajst za knazom, cez vikend sme si vybrali uplne iny kostol aj ked ten prvy sa mi strasne paci, len potom k sale je to naokolo blizsie tak preto iny :-) a neviem co ma este napadne do konca roka vybavit
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?