Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • 😉 hej druhá polovica je asi leto 🙂) ale tam majú každú sobotu sobášnu

• barbora to ma mrzi 😞 akoze vies to sa moze cokolvek stat a nepomozes si 😦 tiez mam skusenost s bazarom a vsetko bolo oka..proste niekedy ludia fakt nemaju v sebe zabrany a uctu

• barboka, tak to je sila s tymi balerinami. Ja by som jej hned vynadala a napisala svoje. Samozrejme by som jej ich vratila.

• Sponzor fóra
  • lenze neni iste ci by ona vratila peniaze 😐

• ja sa nebudem hádať s nikým, ani som jej nič nenapísala.... 😐 len sa mi hrozne páčili, boli biele so striebornými srdiečkami, ešte aj krabica bola odfotená, tak som si myslela, že len niekomu nesadli... čo už..

• barbora tak to je sila. nahlas ju adminkam.

• baby otázočka - ako riešite skúšku vlasov a závoj? pretože mne ho asi len tak nepožičiajú v salóne na skiúšku..

• barbora podla mna by kadernicka mala mat svoju skusenost s nevestami a vseobecne s ucesmi a zavojmi, takze ked jej povies ze mas zavoj asi takej/onakej velkosti a tvaru, tak bude vediet ze jak dat uces priblizne

• tak ale aj tak je lepsie ked ten zavoj aj zalozi aby si videla ako to bude vyzerat v reale.

• no a odkial si ho ma zalozit ked nepozicaju???????????

• no tak potom jedine ten zavoj kupit 🙂

• no to neviem...jedine kupit? 😃 ale mozno by sa dalo s nimi dohodnut.

• podla mna sa to oplati v tom salone..ked to je v cene zapozicania, preco to nevyuzit? 🙂

• sinov 😉 😃 😃

• jasne. ja myslim, ze by bolo dobre sa v salone skusit dohodnut, ci ti ho nepozicaju na skusku.
    baby prave som si objednala na bazari podbradniky, tak drzte palce

• Sponzor fóra
  • barborav - a nemá nejaká tvoja vydatá kamoška odložený závoj zo svadby? 🙂 alebo koľko ťa vychádza požičovné? - že by si si ho požičala 2x - 1x na skúšku a jeden 1x na svadbu 😉
    ja som si závoj kupovala, v nicole ho nepožičiavajú a aj tak dobre, ja chcem skúšok x, teda ho len vezmem od kamošky ktorá sa mi o ňho do svadby stará a môžem skúšať koľko chcem 🙂 jediné čo budem mať požičané je bolerko, aj to budem musieť nejako vymyslieť, že vyskúšať k šatám, aby sa hodilo, ale nebudem sa tam obliekať u nich do mojich šiat 🙂

• sinov aby ste sa nezababrali? 😛 😃 😃

wera ahooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj 😵 😵 😵 😵

• presne kweti, lebo ten moj ma na toto bohove stastie. tak aby neokydal aj mna pri spolocnom jedeni polievky 😃

• barborav ja by som tej babe napísala určite, že poslala iné než sľubovala, že nech ti vráti peniaze že jej to pošleš späť. A na fotkách nebolo vidno že sú nosené?
    Ja si preto vždy pýtam fotky v reále poslať, x fotiek a ak je možné vyzdvihnem si to osobne, aby som to mohla najprv obzrieť a podľa toho.. Viem že sa to vždy nedá, ale aspoň predchádzam takýmto sklamaniam potom 😬 kurnik, mrzí ma to za teba, že ti také prišli, viem si predstaviť ako si sa tešila, keď prišiel balík a ona ti pošle obnosené vyšmatlané veľké boty...

• sinov si ma rozosmiala 😃 😃 😃 milujem ked som v pocitacovej miestnosti plnej ludi a zacnem sa tu usmievat na monitor 😃 😃

• wera ano..tiez ma mrzi 😒 ...ona sama je asi vysmatlana 😴

• ja padam deti, paaa

• ahooooj kweti 🙂

sinov - nám podbradníky stačiť nebudú, teda mne určite nie 😃 asi ušijem jeden ten megapodbradník, také srdce pre dvoch, lebo ja som také prasiatko, že to by určite nedopadlo dobre 😃

ozaj baby, budete mať nietkorá čepčenie ľudovým zborom? Potrebovala by som od vás radu 😬

• Dobre ranko kocky, par dni som tu nebola, tak neviem vobec ze co ste pisali lebo som este nemala cas docitat. Ako sa vsetky mate? 🙂

• rada som ti sprijemnila den kweti. pekny den 🙂

• wera 😃 😃
    s cepcenim ti neporadim. tento zvyk som u nas zrusila 😉

• idem pisat do salonu ci mi ho požičajú 🙂
    wera ja budem mať, dokonca sa dám aj do kroja ak sa zmestím 😃

• sinov - noooo čo už keď som prasiatko 😃

barborav - presne to som sa chcela opýtať, aj ja by som možno vliezla do kroja, len kedy? totiž nám príde zbor cca 15 minút pred 12tou, budú tam tancovať, spievať a potom sa až bude čepčiť, ale neviem, ako sa očepčuje, keď nevesta už je v kroji? Veď to mi majú dávať dole závoj a nasadiť čepiec, nie? Juuuj vôbec sa v tomto nevyznám, a nerada by som strávila pol svadby prezliekaním z kroja a do kroja 😃 A vôbec neviem že kedy 😬

• bybi - ahoooj 🙂 ja sa mám super, svadba sa blíííži a zisťujem že to všetko ani nepostíham, keď to bude takto rýchlo letieť 😃
    A ako sa mávaš ty? 🙂

• milujem tu piesen je prenadherna och ..skoda ze ma smutny text ...

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Najsexi vec, ktorú žena môže nosiť je jej sebavedomie
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov