Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa ich asi nebudem dokazat zbavit vobec. Teraz kym ich mam este v brne, tak sa na ne fakt pozeram kazdy den:D Akoze nie kazdu chvilu ale aspon raz za den na ne nakuknem a tesim sa z nich:)
Odpovedať
a drahý vie, že sú doma?
Odpovedať
Profilova fotka
vie, ale nevidel ich... ani ich nechce vidiet,ze sa necha prekvapit
Odpovedať
ach, tak to ťa obdivujem, že si mu ich neukázala.. ja si neviem predstaviť ako dokážem nechať ich schované..
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam strasnu chut mu ich ukazat... ale za prve on ich nechce vidiet a za druhe odolavam kvoli tomu aby som ho prekvapila, takze
Odpovedať
Profilova fotka
takze zatial odolavam
Odpovedať
držím palce, aby si to vydržala :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ladyjh - mám už šatičky kúpené, ale tieto som sem dala pre tie čo ešte nemajú a zháňajú nejaké za dobrú cenu :-) ja by som moje nevymenila za žiadne na svete :-D ahoooooj bero - ale pri tom čepčení, to ti dávajú na hlavu ten čepiec pred všetkými, aj ten závoj ti dávajú tak dole, je to u nás taká tradícia, že sa pri tom aj taká pesnička spieva, ešte predtým sa pýtajú nevesty či chce vienok sňať, alebo hlávku sťať a taaaak, o to by som prísť nechcela :-) ozaj baby, neviete mi poradiť, chcela by som zmeniť popis k jednej foto čo mám v albume, ale nikdy sa mi to neuloží a ja neviem prečooo a ako sa to má ukladať :-(
Odpovedať
wera ako to ze neuklada? ved pod obrazkom je popis, nanhjo sa klikne,napise text a das odosli a musi to tam bzt..mozno mas len nejaku chybu..vies ze servery blbnu
Odpovedať
čauko, možem dať opäť otázku trošku mimo? Keď by som si chcela ozdobiť sviečky napr. takou girlandou a potom sa zá sviečka zapáli, nezhorí ta girlanda? =-) nechcela by som si podpáliť hostinu :-D :-D inak pekné ráno kočeny 8-)
Odpovedať
barborav ahoj :-) zaujimava otazka :-D :-D neviem, snad niekto skusenejsi poradi, ale ja by som to neriskovala bez skusky :-D :-D
Odpovedať
weri a sprava ti nedosla???
Odpovedať
kweetinka: vyskúšam, u susedov :-D
Odpovedať
barborav no skus, potom povies :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte holky, ako sa dnes mavate? ja som prave s hrozou zistila ze vsetky listky na bus na 28.10 su vypredane. Nebudem sa mat ako dostat domov:(
Odpovedať
ahoj kati, ani vlak??
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
No tak vlaky sa daju zohnat,ale to je uz posledna moznost. Vlak je dost drahy a bude strasne preplneny. No ale uvidime. proste busy su na kombinaciu 28.10 a 31.10 naspat uplne vypredane.
Odpovedať
tak to sa dalo asi čakať pred sviatkami.. :-S
Odpovedať
Profilova fotka
dalo:D ibaze ja som doteraz bola v tom, ze domov pojdem az v piatok lebo nedostanem volno. No volno som dostala a teraz musim zhanat odvoz.
Odpovedať
aha tak.. no budem držať palce, aby ste niečo zohnali.. ;-)
Odpovedať
Ahojte kocky. Tak od dnes mame dohodnuty termin uz aj v kostoliku x-) :-) Tesim sa velmi :-) A dohodnut sa blizsie co a ako mame prist vo februari. Takze dovtedy mame cas s tymto ;-)
Odpovedať
ahoj hainy, tak sa vytešujem s tebou! x-) mne drahý včera povedal, že stačí aby som mu povedala, kedy chcem ísť do kostola, a on so mnou pôjde..
Odpovedať
Ahojte. Hainy - a to ste boli za fararom? Co va povedal? Lebo nam ho vtedy nerezervoval. Nedalo sa vobec dohodnut, musime tam ist znova :-|
Odpovedať
ahoj bambulka.. a kedy ste boli??
Odpovedať
simcab Tak sa tesim ze sa tesis so mnou si zlata :-) x-) ;-) A kedy teda sa chystas ist do kostola? Moj povedal ze sme mali s tym este pockat tak do marca lebo si mysli ze budeme musiet chodit na tie sedenia co aj budeme musiet ale tak jemu sa nece uz teraz :-D Ale su len 4 ci ako tak dufam ze to prezijeme. bambula Volala som na faru a tak po telefone sme sa dohodli. A ze potom mame prist vo februari dohodnut sa presnejsie co a ako. Zatial si zaznacil iba nas termin a priezviska. A teraz rozmyslam ze som mu zabudla povedat ze o kolkej chceme sobas. No ale nevadi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
simca, no vidis, tak uz to bude v pohode. staci povedat a ide sa.:) a kedy by si chcela ist?
Odpovedať
no tak ja asi nakážem drahému, aby tam zavolal.. :-N prípadne by sme tam mohli zbehnúť.. len to neviem kedy keď sme stále v robote.. a cez víkend neviem či to je vhodné.. :-S čo sa tých sedení týka.. tak kamoška bola včera dohodnúť termín, svadbu majú v septembri a dostali taký kalendár kedy budú tie a tie témy preberané a majú prísť hocikedy..
Odpovedať
simi A ty naco este cakas? Nebojis sa toho ze nebude volny vas termin ked uz kamoska ma na september? :-)
Odpovedať
no však ja viem :-( myslíte, že sme tam mohli ísť aj večer?? teda tak okolo siedmej, či to je už neskoro??
Odpovedať
Profilova fotka
hainy, tesim sa s tebou :-D simca, zlaty drahy! :-N
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?