Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
ja sa ich asi nebudem dokazat zbavit vobec. Teraz kym ich mam este v brne, tak sa na ne fakt pozeram kazdy den:D Akoze nie kazdu chvilu ale aspon raz za den na ne nakuknem a tesim sa z nich:)
ladyjh - mám už šatičky kúpené, ale tieto som sem dala pre tie čo ešte nemajú a zháňajú nejaké za dobrú cenu :-) ja by som moje nevymenila za žiadne na svete :-D
ahoooooj bero - ale pri tom čepčení, to ti dávajú na hlavu ten čepiec pred všetkými, aj ten závoj ti dávajú tak dole, je to u nás taká tradícia, že sa pri tom aj taká pesnička spieva, ešte predtým sa pýtajú nevesty či chce vienok sňať, alebo hlávku sťať a taaaak, o to by som prísť nechcela :-)
ozaj baby, neviete mi poradiť, chcela by som zmeniť popis k jednej foto čo mám v albume, ale nikdy sa mi to neuloží a ja neviem prečooo a ako sa to má ukladať :-(
wera ako to ze neuklada? ved pod obrazkom je popis, nanhjo sa klikne,napise text a das odosli a musi to tam bzt..mozno mas len nejaku chybu..vies ze servery blbnu
čauko, možem dať opäť otázku trošku mimo? Keď by som si chcela ozdobiť sviečky napr. takou girlandou a potom sa zá sviečka zapáli, nezhorí ta girlanda? =-) nechcela by som si podpáliť hostinu :-D :-D
inak pekné ráno kočeny 8-)
No tak vlaky sa daju zohnat,ale to je uz posledna moznost. Vlak je dost drahy a bude strasne preplneny. No ale uvidime. proste busy su na kombinaciu 28.10 a 31.10 naspat uplne vypredane.
Ahojte kocky. Tak od dnes mame dohodnuty termin uz aj v kostoliku x-) :-) Tesim sa velmi :-) A dohodnut sa blizsie co a ako mame prist vo februari. Takze dovtedy mame cas s tymto ;-)
simcab
Tak sa tesim ze sa tesis so mnou si zlata :-) x-) ;-)
A kedy teda sa chystas ist do kostola? Moj povedal ze sme mali s tym este pockat tak do marca lebo si mysli ze budeme musiet chodit na tie sedenia co aj budeme musiet ale tak jemu sa nece uz teraz :-D Ale su len 4 ci ako tak dufam ze to prezijeme.
bambula
Volala som na faru a tak po telefone sme sa dohodli. A ze potom mame prist vo februari dohodnut sa presnejsie co a ako. Zatial si zaznacil iba nas termin a priezviska. A teraz rozmyslam ze som mu zabudla povedat ze o kolkej chceme sobas. No ale nevadi :-)
no tak ja asi nakážem drahému, aby tam zavolal.. :-N prípadne by sme tam mohli zbehnúť.. len to neviem kedy keď sme stále v robote.. a cez víkend neviem či to je vhodné.. :-S
čo sa tých sedení týka.. tak kamoška bola včera dohodnúť termín, svadbu majú v septembri a dostali taký kalendár kedy budú tie a tie témy preberané a majú prísť hocikedy..