Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
simca - no my sme boli v auguste tusim. A sa zasmial, ze tak skoro, ze nema este kalendar na druhy rok, ze to nema kde poznacit a dalsia vec, kedze ja som rimo a drahy greko, potrebuje krstny list priniest nasmu knazovi. A boli sme v greko po ten list, tak tam nam zas povedali, ze najskor do rimo aby sme sli, a tak si nas posielali a aj tak nic z toho. Ja som chcela uz jasne termin rezervovat, a mat uz aj cas. Aby sme mohli dat aj oznamka robit. :-( A mala som z nich len riadne nervy. MAme prist v decemrbi alebo februari. TAk ja som zvedava..... ]-(
Kocky ja som bola tiez tento mesiac v kostole dohodnut si termin na 11.Jun. a tiez mi povedal farar ze nema kalendar na dalsi rok a nema si to kam zaznacit ze az vo februari. No prdlacka :-D hned po novom roku tam nabehnem :-D
babulkaa - no presne tak. A mna to trosku nahnevalo. Uz aj pre ten pristup. Ako keby som neviem co od neho chcela ]-(
Jani - a tebe nie? Iba drahemu sibe? Lebo mne zacina pomaly tiez :-D
bambula27-vsak prave to. Len som chcela aby si to niekde do toho svojho diaru poznacil, fakt budem nastvana ked tam v januari nabehnem a bude to obsadene :-| no snad nie uvidim, ale hlavne je to ze termin si nenaznacil ale na prve sedenie nas uz poslal teraz 28.10., to sa mu uz skoro nezdalo .
co ja viem.......... ja nas drzim noham pevne na zemi :-N skola na este ako-tak brzdi, ze nemam vela casu rozmyslat nad svadbou :-N
Baby, taka malickost - ked nahodou niekto zomrie, tak nemusi mat termin na pohreb rok predtym objednany =-) nepanikarte. Ved aj ked budu musiet byt 2 sobase v jeden den, date iny cas a hotovo. A usetrite na vyzdobe kostola :-.
bambula27 - hej dohodol nam tu o rodicostve ci co to je v tom Que vadise ( jaj dufam ze som to uz spravne napisala ), lebo tam to je len vzdy posledny stvrtok v mesiaci. Ze toto mame teraz 28 absolvovat a potom vo februari nam da dalsie 3 sedenia. No hroza
dracica6663-tiez sa mi to zda skoro ale ked povedal tak ideme, tam nam daju nejake potvrdenie a to mu potom prinesieme. V tom kostole kde sa berieme sa svadby nahlasuju 6 mesiacov vopred tak asi preto to uz mame teraz absolvovat :-D
dracica6663 - praveze sa tam vela sobasov nerobi, je to novy kostol v petrzalke. Ale maju tam take pravidla 6 mesiacov vopred, my sme prisli 9 ale aj tak nas poslal na to sedenie
lady - nepanikarime, ale tak chapes, teraz ti povie, aby si prisla az vo februari, a prides vo februari a povie ti, ci si nechceme presunut svadbu o tyzden :-D A co potom? potom mozem mat svadbu na ulici, pri nasom malom meste, kde tych miestnosti nie je vela a letne terminy su na dracku. A takisto aj s kostolom, bezne su u nas kazdu sobotu 4 sobase....
bambula27 hm no to je dost v jeden den sobasov... tak to by ste mohli mat potom problem...a to si sa nechala tak ,,lahko,, odbit? nepovedala si ze to uz chcete mat rezervovane aby niiekto vam to neobsadil skor??
draci - no ja som ho este aj oklamala :-D ze ideme do zahranicia a nebudeme mat kedy si ten termin rezervovat. Tak povedal, ze tak okolo Vianoc aby sme prisli. JA mu dam, ked nebude nam nas moct dat nas termin. potom si to s nim vybavim. A dame svadbu do greko. JA s tym nemam problem :-)
no vsak jasne to podla mna budete mat ten termin aky chcete....mi pojdeme az nabuduci rok aj to este uvazujem ze budem mat ineho farara ako mame v kostole
draci - no s knazom by problem nemal byt. Aj my budeme mat ineho knaza, to bude draheho kamarat zo skoly. A je uplne z ineho mesta. To problem nebude. Ale ty si aj tak sikovna, mas toho dost vybaveneho a svadbicku za rok ;-)
hej myslis ? podla mna nemam tolko vybavene...
no ale ja neviem,ked chcem ineho knaza tak ten farar musi ,,pustit, dovolit jemu aby mohol ist do ,,jeho,, kostola...a aj treba tusim nejake tlacivo vyplnit neviem teda musim sa neskor informovat
No nemyslim, viem to. Vela veci uz mas aj doma a tak... :-) Si sikovna. A jasne, je to na dohode "domaceho" knaza, ale s tym by knazi nemali robit problemy. A o ziadnom tlacive ja neviem. Ale to sa pre istotu tiez radsej informujem.
oooo,no dakujem ;-) ale ja mam len bizuteriu a vyzdobu a DJ to je vsetko v novembri ideme zajednat fotografa...a drahy mi uz kazal aby som si hladaal saty... :-D tak hladam