Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • povedala by som, že sa tým myslí buď rozchod, prípadne obdobie, kedy ste si neboli až tak istí, že k sebe patríte, len sa hádate a tak..

• no kvetinka to je rozne kazdy ma inu...ale taku napriklad kde sa stale hadate....ako mi sme sa hadali 6 dni v tyzdni ..a to nic dolezite len hluposti...ale aj tak...to dost ubijalo stale sa hadat uz to ani nebavilo

• my sme sa nikdy nerozisli, mozno na 5 minut kym sme si uvedomili ze by sme jeden bez druheho aj tak nevedeli byt. Ale presne ako draci pise, hadky, odmeranost, proste clovek citi, ze to teraz nie je ono 😞

• Sponzor fóra
  • Tak my sme mali krizu nie taku ako dracica. U nas prisla za dna na den. Ale uz je dobre 😉

• babule, skocim troska od temy 🙂
    nerobite niektora s marcipanom torty?? potahovanie a tak?? potrebujem poradit 🙂

• súúúúúú 😵

• ano su peknucke...na taky styl siat si das usit?

• holky pozrite sa na toto, hlavne tie ktorym vadi, ked ma niekto okrem nevesty biielu😃 http://www.beremese.cz/album/view.php?vImageID=4188317&vReferer=

• draci - to netusim, ale su krasne. Chcela som dlhe, ale stale viac objavujem kratke, ktore ma chytia za srdce viac a viac 😃 Boze, to bude rozhodovanie.

• kacennka - juuuj, tak tuto foto som videla 😠 vrrr

• ja nemam nic proti tomu, ked ma niekto okrem nevesty svetly kostym alebo kratke saty, alebo jednuche saty, ktore nevyzeraju ako svadobne. Ale na tej fotke sa fakt dost tazko rozoznava nevesta, iba podla kvetov😃

• A asi momentalne tu nie ste niektora z vychodu, ale potrebovala by som poradit nejaku fakt dobru a sikovnu krajcirku - na spolocenske saticky. 🙂

• kacenka no normalne som chvilu rozmyslala, ze ktora je nevesta. A keby sa ruku nedrzala zenicha, tak asi ani neviem 😐

bambulka krasne satky, ja chcem urcite kratke popolnocky, ale tak ku kolenam, nechcem dlhe 😉

petka moja mamina robi len ta doma torty, robila aj Zarke k narodeninam a na napady chodi na art mama stranku, pozri si tam, tak si cukrarky radia navzajom 🙂

• kacennka - ani mne by nevadilo, ak by mala napr. ciernu suknu a svetle sako, alebo este kremove saty, ale biele - to by som fakt bola nastvata. A ta foto fakt - och 😠

• Sponzor fóra
  • tak ja by som sa veru tak neusmievala na mieste tej nevesty 😬

• bambulka Aj ja chcem kratke popolnocky 😉 A tie su nadherne a viem si ich zivo predstavit v tej mojej maslovej 😵

• hainy - no jasne. V akejkolvek farbe mozu byt krasne 😉 A ty mas urcite dlhe nohy 😉 , tak urcite by ti taketo pristali

• Ahojte babyyyyy 🙂 uz sme dofotili, skvelo bolo a citila som sa ako princezna 🙂

• Ahooj Weri. A co si to boli fotit? Tie svadobne saticky? 😬 waaaw, super. Kolko si ich mala na sebe?

• ja chcem popolnocky dlhe, pretoze mam male a krive nohy😃

• weri super, uvidime nejake foto?? 🙂))
    baby co poviete na tieto saty ako popolnocne??
    http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8953415&tab=1
    uz ich malo viacero bab v albumoch pripravy, ale realne som ich este nevidela na ziadnej..
    a cena je super - 47 €

• Deniska Tak to teda maam dlhe nohy. Az prilis! Ved som ti uz hovorila o tom aky mam s tym problem 😠

• Petka urpimne nie je to moj styl ale na tebe mozu vyzerat super 😉

• Peti, tie satky su krasne, ale ja by som ich radsej v inej farbe, alebo aspon inej farebnej kombinacii 😉
    Hainy - a take nohy maju aj svoje vyhody. Mna zase by aspon trosku predlzili skor dlhe saty 🙂

• niekto sa tu pytal na potahovane torty ja osobne robim s hmotou white icing 🙂 je makka a poddajna mne je lepsie snou ako s hmotou K2 s marcipanom sa da robit ale to je cukrarka uz len vie ja s ana to necitim 😬
    tie satky za 47 euro sa oplatia su nadherne 🙂
    a co sa tyka krizy my sme ziadnu este nastastie nemali 😵
    a este jedna vec ta fotka otras wŕŕ´ 😠 normalne by som ich vyhodila zo svadby! 😃 😃

• pridala som prave fotku v popolnockach 😃

• trdielko fešanda si ! 🙂 peknučké sú 🙂

bambi - šatičiek bolo asi 6,alebo 7, už ani sama neviem 😃
    petka fotky budú na FB a oni ich budú mať na webke 🙂

• weri, a kedy budú fotky???

• cafte bambulky,
    prisla som len narychlo kuk, co mate nove, my ohaldne svadby nic, mame cd fotografa, ale nejakma tie jeho fotky nezaujali, tak hladame dalej.
    trdielko, krasne satocky, ja mam od nich cisto cervene, ale uz nie su v ponuke, take na spanielsky styl.
    weri, ako si sa v nich citila? 😉

petka, ja robim potahovky. co by si potrebovala? robim s K2 a RDI, vela som si nakupila, tak to musim pominat, ale este chcem skusit tu WI co spominala trdielko. aj teraz mam zapratanu chladnicku tortou 3 poschodovou krivou na sobotu. 😬

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Radi pre Vás pripravíme svadbu na kľúč podľa Vašich želaní. Pod jednou strechou nájdete výbornú kuchyňu, príjemné ubytovanie a krásnu výzdobu.
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov