Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
simcab počkajme kým aspoň jedna z nás nebude tehu a zakladáme :-D bábo v roku 2012 :-D teoreticky by sa dalo aj bábo v roku 2011 :-D kweetinka - :-D trúba som čo? :-D dračica - my tiež nebudeme moc míňať, hoci peniažky aj sú, ale keď si predstavím koľko výdavkov sme tento rok mali a koľko ešte budeme mať, tak musíme šetriť každú korunku =-) barborav - my na svadbe alkohol mať budeme, ale taktiež nemám rada opitých ľudí.. nehovorím, keď je niekto v nálade, to je úplne v pohode, to mi nevadí, ale nejaký ožratý s pripečeným pohľadom, tisnúci sa na teba a páchnuci od alkoholu, fuj z toho mi je zle.. ale na našej svadbe sú všetci pozvaní takí, že si síce nejaký ten alkohol dajú, vínko a tak, ale nebudú sťatí a robiť hanbu... Viem len o jednom a to je mamin muž.. Ja ho tam nechcem, ale čo mám robiť, mama bez neho nepôjde - on keď sa ožerie, nadáva všetkým, uráža ľudí (moju skoro svokru už x krát takto urazil a preto majú také vzťahy ako majú), určite sa aj s mojou mamou pohádajú tam, no hrôza už teraz sa toho desím.. ale posadím k nemu jeho mamu, nech ho krotí :-) No ani mne nie je príjemné, ak mi niekto narúša osobný priestor, až ma striasa ak niekto cudzí je moc blízko a ja sa už len odťahujem, brrr.. Ale na našej svadbe nebude nikto cudzí, nikto koho dotyk na mojom pleci by som neprežila (okrem maminho muža) :-) hmmm a ako s nimi budeš tancovať, keď ťa budú vytancovávať? :-)
Odpovedať
wera a ked vidim na videach, ze ake maju cervene tvare od toho alkoholu :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
weri presne tak napodobne...mi este potrebujeme vela nasetrit aj na svadbu aj na zariadenie celeho bytiku...inak spime na zemi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kweetinka - čo video, ale tie fotky s neprítomnými pohľadmi :-D :-D :-D dračica - no my sme tento rok kupovali bytík, zariaďovali ho celý a potom všetky výdavky súvisiace so svadbou.. no veľa toho je naraz :-N hehe, no to ja by som na zemi nemohla spať, bála by som sa, že príde nejaký had a zožerie ma :-D hoci had môže aj na našu posteľ vyliezť, ale pssssst :-D :-D
Odpovedať
wera ty mas predstavy..no nejak sa to stale toci okolo toho hada :-D :-D :-D :-D co mam ta prist navstivit? :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kweeti :-D :-D :-D :-D :-D zase chceš priniesť hada? :-D :-D
Odpovedať
co mas fobiu z hada?? no vsak to mate podobne ako mi...len este spolu nebyvame lebo nemame spravenu kupelnu a podlahu ...a este nabytok achhhhh
Odpovedať
wera ale ten posledny sa ti pacil, nie? :-p :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kweti, ty mas doma hada??? ja z nich mam neskutocny strach a odpor. wera, tie obalky co mas v albume, to by nebol problem vytlacit take pismo na ne, nemusis to rucne pisat. inac pridala som do albumiku manzetky pre draheho. Dostane k meninam
Odpovedať
kacennka boze nieeeeeee fuuuj hehe..ale were som minule jedneho poslala :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kocky dala som do svojho albumu moj vytvor oznamenia co na neho hovorite??
Odpovedať
Profilova fotka
babulka - veľmi pekné, šikulka si :-) ale ten nápis LOVE by som dala preč, príde mi to trošku gýčové tam :-N ale inak super a je hlavné aby sa vám páčilo, teda akoby som nič nenapísala :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
kweetinka, to bol jediný had čo sa mi páčil :-D a dojal ma :-D kacennka - také písma nemajú väčšinou diakritiku a potom to nevyzerá pekne ak je jedno písmenko inak :-( či máš také čo má aj diakritiku a aj vo veľkom? :-) a blbá otázka, ako mi tlačiareň vytlačí na obálky? - tlačí tak každá? - lebo ja keď som tlačila na obálky, tak jedine na tie nálepky a tak, ale sa mi nepáči :-/
Odpovedať
Profilova fotka
neviem, ja v praci ked tlacim na oblaky tak to dam to takeho horneho chlievika, ktory ma presne velkost ako na obalky, ale myslim, ze neni problem ani v obycajnej tlaciarni to spravit. Co sa tyka toho pisma tak neviem, nepozerala som to, ale mozno sa daju stiahnut nejake aktualizacie do wordu alebo ako sa to vola.
Odpovedať
Profilova fotka
babiky,ktora by mi pomohla s anglictinou? potrebujem do skoly prelozit text, asi 200 slov a viem, ze ked to budem robit sama tak tam bude milion chyb...
Odpovedať
Profilova fotka
kacennka - my v práci taký chlievik nemáme :-D hmmm no skúsim tam dať obálku, že čo to spraví :-) baby hehe prúser, som naštvala šéfa, chcela som ho pochváliť a vyznelo to akoby som povedala, že nič nerobí... uuuuuuuuuuuuups ! =-) čo teraz, ako to zachrániť? :-S
Odpovedať
obratit na zart :-D
Odpovedať
wera a ted ti posta dosla? =-) =-)
Odpovedať
babulka suhlasim s werou :-) bud srdiecko alebo napis love by sa hodilo dat prec, lebo je tam toho potom prilis vela...ale v konecnom dosledku je to na tebe co sa ti lubi ;-) ;-)
Odpovedať
aj ja suhlasim s babami hned ked som sa pozrela na to oznamko mi napadlo je toho moc...to nema byt vycackane...ale tak to je iba vase oznamko tak si spravite ake budete chciet :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem kocky toto je moj prvy vytvor tak urcite este upravim ;-)
Odpovedať
tak na poprve pekne...ostatne budu krajsie...ja mam asi tak 6 oznamok ale este som ich nikomu neukazovala...mozno sa ani drahemu nebudu pacit a budem musiet vymysliet ine
Odpovedať
Profilova fotka
dracica a v com si ich robila? robila si take klasicke s fotkou?
Odpovedať
no neskusala som to este v ziadnom programe...iba co worde a v malovani co mam v PC...nie s fotkou nemam...mi moc fotiek nemame spolocnich lebo sa neradi fotime :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dracica tiez by si mi mohla prezradit v com si ich robila ;-)
Odpovedať
Draci podla ma si pekna na fotkach :-)
Odpovedať
hm dakujem...ale to len na tejto upravenej :-)
Odpovedať
wera neviem ako to vyriešim s tým tancovaním, ale už teraz mám z toho fóbiu, nebudem môcť povedať, že ma bolia nohy :-)) inak raz som bola na svadbe, kde sa hral ten metlový tanec a jeden ujo,čo už bol riadne ,,pod parou´´, spadol na nevestu a tá chudera mala kruhovú spodničku takže mala obrovkú podliatinu na stehne!!! fakt hrozný pohlad ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
jejda baby akurát som kukala tú foto tej svedkyne, v bielych šatách ! ja by som ju asi roztrhla ako hada :-D :-D :-D vážne, tak toto už je moc, fakt nie je rozpoznať ktorá je nevesta...
Odpovedať
wera zas ten had :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?