Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
ja mam dvoch co maju audi ale uz nie sme kamosi takze nic...jedine niekto od nas z dediny ale to by musel byt ochotni...a to este neviem co by povedal snubenec....
kacenka a nema nikto od vas audi?? vsak niekto mohol by byt ochotni sobottu ist a odviest do kostola a z kostola na hostinu a potom nech ide domov...nie?
je tiez dlha A4 ja inak tam moc velky rozdiel nevidim :-|
simca, a4...to by asi velmi vadilo:D:D:D skus sa ho spytat ci by bol ochotny a za kolko. a ci by bol ochotny len z kostola na hostinu alebo aj potom v noci po nas... ale to uz neviem, to by sa asi nikomu nechcelo. Si z teba urobim svadobnu agenturu za chvilku:D
hihi vsak to uz potom vas niekto odvezie z hostini rano no nie?? vsak ako si to predstavujes kacenka?
mi napriklad budeme mat sofera ktory ma 8 clenne auto a to rozvezie domov kazdeho rano. takze nemame starosti...a mi uz nejako dojdeme domov alebo aj nas odvezie..i ked to daleko nebudeme mat ale rano mi asi nohy odpadnu :-)
draci, nie nikto nema nejake pekne auticko z rodiny...a cela rodina ide na svadbu tak ak by aj mali tak by pre seba potrebovali... a kamaratov s autami tiez nemame.
draci, kazdy si zabezpeci odvoz sam... bus nechceme lebo by museli viaceri odist naraz a to je dost obmedzujuce.
simca, tak revanzovat sa nemusis, ale je to od teba mile:)