Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
Ahoj barborav, vy budete mat svadbu v kostole cez post? A to vam dovolili?
, ci budete na urade...
Vidim, ze sa tu vsetky dohadujete o Vianociach. My sme doteraz byvali sami doma, ale od tychto Vianoc planujeme byt spolu a vyriesili sme to tak, ze tento rok u jeho rodicov, buduci u nas a potom uz budeme sami
.
Snad to vsetko zvladneme bez nejakych ujm na zdravi...
22. okt 2010babulka, tu je stránka kde si spravíš odpočítavadlo
http://daisypath.com/
teda ak myslíš také ako mám napr. ja..22. okt 2010babulkaa - popis vlozenia najdes tu
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.php?vThreadID=4121122. okt 2010dobre ranko kocky. Tak co sa tyka vianoc, my to uz 4 roky praktizujeme tak, ze na Vianoce ideme domov, kazdy sa naveceria so svojou rodinou a po veceri pride drahy ku mne. Tak to spravime aj tento rok. Po svadbe tiez budeme chodit domov, neostaneme v Brne. Pojdeme k drahemu, tam sa naveceriame a tak a potom pojdeme k nasim.
22. okt 2010ja odjakziva som cely den pred a aj Stedry vecer doma s rodinou do cca 18-19tej a potom idem domov, kde ma caka moj a oslavime Stedry vecer spolocne.
Neviem si predstavit, nebyt na Stedry vecer doma s mamou, sestrou atd, ale ani Vianoce bez priatela by neboli ono - takto je aj vlk syty aj ovca cela22. okt 2010- Sponzor fóra
kacenka - no to uz je jeho vec, kde je
bud ide von s kamosmi, alebo je doma u svojej mamci, to ani velmi neriesim, aky program si on zatial robi
ale teda urcite na Stedry vecer zbehne k mame a naveceria sa s nou. Ja veceriam u nasich, potom doma s priatelom uz jedlo neriesime - len darceky a romantiku pod stromcekom22. okt 2010hainy- budeme mať na úrade
v Boha síce verím, ale . . .
kweti: na zajtra sa pripravujem následovne: nijakoráno musím piecť koláče lebo ideme na oslavu večer a potom sa okolo obeda trošku zmachlím
celá príprava
čo sa týka Vianoc - našťastie bývame vedla mojich rodičovtakže večera s nimi, aj minulý už sme tak boli a potom prvý alebo druhý sviatok ku svokrovcom.
22. okt 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
Kreatívny svadobný príbeh si zapamätáte!
barborav Teda myslim tie nauky co su