Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
petkaa - nie, ine miesto ako Devin pre mna neexistuje, to je 1000% istota
aj keby stal milion!
hostina je v restike Pohoda v Horskom parku - som tam bola, boli strasne mili, ochotni, ceny maju vyborne, interier restiky sice nic moc, tazky socik, ale kraasna zahrada a to je pre mna podstatne, lebo aj hostinu chcem mat pod holym nebom (akoze bude tam moznost schovat sa aj do vnutra keby naaahodou, ale dufam, ze tuto moznost nevyuzijeme) Je tam vonkajsi gril, kde nam budu grilovat, kryta cast, kde budu svedske stoly a kapelka a dokonca tam je aj bazen, akurat ze to, co v nom je, je podla mna uz toxicke - taka peklene zelena zbrnda
snad to vycistia...
hosti mame cca 40kusov22. okt 2010Ach baby ja idem dnes uz druhy raz na pohotovost bola som vcera a tam mi zubok iba rozrypali, vytiahla nerv, dala hojivu masticku a povedala ze uz nebude boliet. Vypytala 100eur a ja uz 4 hodiny nespim co ma to boli jak svina a dalsi ibalgin si dat nemozem. Tak dnes idem na druhu pohotovost v nadeji ze ked poziadam o vytrhnutie zuba ze mi ho aj vytrhnu. Drzte palce, dnes ma caka este vela roboty na to aby ma boleli zuby
23. okt 2010- Sponzor fóra
miška a teraz ti čo s tým zúbkom budú robiť? držím palce, aby ťa to čoskoro prešlo
babušky už sme boli v kostole, termín sme presunuli na 16tu, juuuj potvrdil nám to a zapísal si nás, teda už náš termín platííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí na 100%, tešííííííííííííííííím sa moooooooooooooooc !23. okt 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Svadobné foto - video
Rodinné foto - video
Letecké foto-video DRONOM
Book,glamour
Fotoatelier
usacek jo Devin je skvely..ten vyhlad..to budu krasne fotky