Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Ahoj diki pobaveni boli aj hostia,rehotali sa jak pominuti,lebo sme mali k tomu aj scenku.Ked chces pozri si moj album mam tu aj fotky,nieco uzasne paaa
Odpovedať
Profilova fotka
usacek jasne, ved kazdy nech si uz zvazi sam, ze ako to bude naj ;-) takto..my sme mali 40 ludi uz aj s nami dvoma.. davali sme si piect v smokovci pri velmi milej tete.. na hlavu na hostinu sme dali 6 ks kolacikov..vysluzky tak ako som povedala.. den pred svadbou nam priviezli kolaciky na doma k nam aj k zenichovi..kazdemu kranicku s 50 kuskami kolacikov.. vysluzky uz dohodnute, nakrabickovane a lodne s kolacmi na hostinu nam priviezli v sobotu priamo do saly.. vysluzky sadli presne na osoby tak ako sme si ich dali pobalit.. kolace na hostinu ako spominam 6 ks malych na osobu plus este suche pecivko sa podali na taniere na stoly a doplnali sa..samozrejme sa pozvysali, ale nie nejak extremne vela.. to sme na druhy den rano isli zramovat do krabic a poroznasali sme k susedam, k rodine co nebola na svadbe, kamoskam a pod.. vsetko vyslo absolutne genialne.. tolko moja skusenost :-)
Odpovedať
Profilova fotka
simika, no parada, tak ja sa budem spoliehat, ze aj mne to tak super vyjde ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
usacek drzim palce ;-) :-) nasim hostom strasne chutili kolaciky, boli naozaj neskutocne chutne..ziadne umeliny..tak sa celkom dost pojedlo, na druhy den nebolo ani stopy po kolacikoch.. co sme obvolavali kamosov, kt. boli po samom tak nam povedali, ze rano po svadbe vstali a kolace pojedene.. rodicia a surodenci sa na ne vrhli, tak mi aj luto bolo, ze jednotlivci dostali ,,len" 10 ks do krabicky..ale tak nieje to tiez najlacnejsia zalezitost.. to je fakt.. a este som zabudla, mali sme 2 poschodovu tortu, tu sme krajali po polnoci a presne na p...y chlp kazdemu jeden velky kusok ;-) ale do mna by uz ani nevosiel :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak my budeme na hostinu davat nejake 3 kolaciky na osobu a tortu. Viac isto nie pretoze sa to nezje. A do vysluziek, pre kamaratky, fotografa,kameramana, hudobnikov a tychto ludi tak po 10-15 kolacikov, a pre blizku rodinu co su vacsinou 4 clenovia tak za maly karton kde sa zmesti tak 30-40 kolacikov. Isto nebudeme davat menej, hlavne preto, ze u nas je zvyk ze hostia donesu okrem daru aj kolace. Tak za karton. Tak nech im nevratime ovela menej ako oni donesu. A k tomu samozrejme pre rodinu aj flasu. bud vino alebo palenku.
Odpovedať
Profilova fotka
Katus keby aj mnedoniesli kolace tak dostanu velke vysluzky, ale 100km zrejme nik kolace nepovezie :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no ja budem mat tiez take mensie kolaciky, nie take mordy, ako byvaju v cukrarni, ale zas nie ani take uplne malicke jednohubky.. ;-) moje kolaciky stoja 0,23 za kus, tak som zvedava, co to bude zac, ale pani to robi uz sto rokov a teda na pohlad su "chutne" :-D tortu budem mat 3poschodovu, spolieham, ze aj z nej po kusocku bude do vysluzky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no jasne, ono je to dost nakladne davat vsetkym hostom aj vysluzky ked oni nedonesu. my to vlastne len prerozdelime a kupime len tak par kartnov co bude na hostinu. a ja sa chystam piect linecke kolaciky:)
Odpovedať
Profilova fotka
veru, ani mne nikto kolace neprinesie, teda neviem o tom, u nas to zvyk nie je.. takze sa budu musiet spokojit s mensou vysluzkou, ved sa napchaju dost na svadbe :-D
Odpovedať
Profilova fotka
U nas jezvykom davat vysluzky len tym co na svadbu nejdu ale u priatela sa dava aj tym co pridu, tak oni aby neboli urazeny tak im v nedelu na cestu domov porobim vysluzky z toho co ostane a basta ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nase kolaciky vyjdu takoolo 20 centov a su vyborne,ta teta na vsetky rodinne oslavy a som viac nez spokojna
Odpovedať
Profilova fotka
michala aha tak to je ine, ked nedavat aj tym co budu na svadbe a hostine..my sme davali vsetkym hostom pri odchode, den predtym sme sa nechceli stresovat roznasanim a ostatnym ako susedia, znamy, kolegovia a pod. sme zaniesli v nedelu, najmä s tych co sa pozvysali..kupili sme v tescu krabicky, poskladali ich a tam namiesali kolaciky ;-) v nedelu uz bola relativne pohodka, bez stresu, tak sme si poroznasali..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
michala - tym, co na svadbu nejdu?? tomu nerozumiem... ja budem mat vsetkych, co mi za to stoja na svadbe, komu by som este mala davat vysluzku..? :-( mozno kolegom, ale teda s jednou velkou krabicou do prace pocitam, ale inak uz nikoho asi..
Odpovedať
Profilova fotka
No u nas nedela bude chaos lebo sa bude platit hotel a draheho rodinu budeme posielat na cestu prec, budeme balit vyzdobu...no fuj az ma z toho zub boli ked na to pomyslim
Odpovedať
Profilova fotka
tak vysluzka sa dava u nas aj kolegom a susedom, znamym ktori na svadbe neboli
Odpovedať
Profilova fotka
michala tak to budete mat huste :-( ale uvidis, to uz budete v takej psychickej pohode ;-) my sme v nedelu boli ramovat na hostine flase, jedlo co sa zvysilo, kolace a kvety..platili sme na konci svadby :-) usacek my sme davali kolaciky aj susedam (dobrym), mamina jedna druha vzala do prace, kamoskam asi dvom som zaniesla, na urade, Ondrikovej rodine s otcovej strany co neboli, personalu v restike, fotografovi, DJ-ovi..
Odpovedať
Profilova fotka
aha, no tak to potom jedine kolegom, so susedmi nemame ziadny vztah a znamych, ktori by stali za vysluzku tiez nie :-D inak z toho dna "potom" mam aj ja stres, neviem si celkom predstavit, ze namiesto krasneho lenosenia v posteli s mojim "manzilkom" budem mat vstat a sit cosi balit.. 8-( brr
Odpovedať
Profilova fotka
jeeezos Simika, no teda to je fakt, ze este aj kapelke a asi mame a svokre do prace cosi... ale personalu v restike? to sa dava..? :-|
Odpovedať
Profilova fotka
usacek ja som si to balenie den po celkom uzivala..neviem, nevyspala som sa poriadne, ale dolahol na mna akysi neopisatelny klud a vsetko som robila s laskou :-) :-) ked sme sa po tescu presli pri zhanani krabiciek ako manzelia ,,ten krat poprve" tak som bola strasne stastna a co by ma vytocilo, ale znervoznilo nevyspatu inokedy, tak v ten den som to tak nebrala.. naozaj, uvidis.. a vysluzku sme dali aj personalu, ved do rana tam kmitali okolo nas a boli suprovy, naozaj.. nemala som dovod im nedat.. 3 ludom.. 2 v kuchyni a casnicka, ktora bola mila, usmiata a na plno sa nam venovala.. jej sme dali v nedelu pri odchode po ramovani aj 50 eur tringelt.. ci sa rozdelila do kuchyne netusim, ale aj vdaka nej sme mali hostinu uplne super a v poriadku.. rychla a mila obsluha, kt. sa o vsetkych hosti stara a tak trochu ,,riadi" vas den D je na nezaplatenie.. pocula som o svadbach, kt. boli krasne, fantasticke a obsluha ju vedela v globale pokazit pomalym obsluhovanim a nestaranim sa o hostoch.. a este ked sa k tomu xichti, ze co od nej chces tak dakujem.. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
,,nestaranim o hosti" ...pisem jak madar, ale sledujem popritom talenty :-D :-D
Odpovedať
usacek vy si pekne vsetkych pohostite na svadbicke, vsak? :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no tak to je fakt, vlastne ved sa o nas tiez budu starat asi len 3-4 ludia v restike, tak to im asi fakt nieco dame :-) jeeeej ano - pekne si to opisala.. ten prvy den ako "manzelia", to musi byt krasny pocit :-) ja sa strasne tesim na moment, ked ho prvy krat niekomu predstavim ako "toto je moj manzel/muz" :-)
Odpovedať
mne mozno spravi kolaciky svagrina, ktoru to bavi :-) tak ponuknem na svadbe tim co nechutia torty, ostatne si odnesieme domov,aby sme este par dni mohli s bruskom pekne na svadbu spominat :-D :-D ale akoze susedia..mne tiez nikto nedoniesol zo svadby, preco by som ja mala? :-D :-D ale tak mozno mama zoberie kolegynam a pod :-) ja skor nabalim tych mojich milovanych, nie tych cudzich :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kweetinka - veru tak, ja sa prilis neobklopujem ludmi, nemam milion kamaratov, takze tych/tie co mam, si to rovno poriadne uziju na svadbe :-) a inych nemam, resp. nejakych kdesi 5x v zivote videnych pochopitelne nebudem obhanat s vysluzkou :-D
Odpovedať
Profilova fotka
usacek uvidis aj den po bude super.. teraz sa to mozno nezda a ked by si mala vsetky tie ,,povinnosti" v bezmy den tak si nervozna, ale den po, ked vstanete ako manzelia ta ani nenapadne sa nad niecim rozculovat a zvladnes vsetko na jednicku a s usmevom na tvare.. a manzelom :-) A ak budes s personalom spokojna, ti to neda nedat im vysluzku :-) aspon mne to nedalo.. :-)
Odpovedať
usacek zboznujem tu tvoju fotku :-p :-p uz som ti to hovorila, hovorim zase :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kwetinka toto milujem, ze ,,mne niekto nieco nedal, nedam ani ja" to je take desne :-) davat niekomu nieco, len preto ze mi dal, alebo nedat, lebo tiez mi nedal... A susedov..my osobne mame skvelych, take dve rodinky, mamky sa navstevuju tak preco im nedat kolaciky.. Oni nam sice nedali, ale my ano ;-) samozrejme nie tym, co sa ledva na chodbe pozdravime..
Odpovedať
Profilova fotka
kweetinka - keruuu? :-D ale dikeeeees, si zlatik! ;-)
Odpovedať
usacek tuto so slnecnicou... ;-) ale uz som ti to hovorila..nespominas? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jeeezos jasneee! :-D ja ze si v albumceku cosi objavila ;-) dakujem, ja zboznujem slnecnice 8-) a ty mas kde foto, haa? :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?