Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
maaaaam ich! maaaam moje naadherne saty doma! :-D ja to nevydrzim do juna, jeezos najradsej by som v nich behala furt! su nadherne, idem hned capnut do priprav fotecky nejake ;-)
nebola som, nakoniec som nikam neisla. aj som mala vytlacenu komplimentarnu vstupenku. Ale ked este bude, pojdem.
Ake vymyslacky mas na plane? :-N
usacek tesim sa s tebou, aj ja som na moje stale pokukovala :-D
dakujeeeem baby! je to uzasny pocit, az teraz zacinam fakt verit, ze sa "cosi" chysta :-D akurat, ze ich neviem capnut sem do albumu, lebo ma foto viac ako 700KB, skusim to nejako zmensit.. Ale obliect ich je riadna fuska, vazia sto kil :-D ale su nadherne! ;-)
tak ta holka mi prave odpisala, ze: prepac nebolo to tak myslene,dala som ich tam len na dnes lebo som ich ne nieco potrebovala ale este dnes vecer ich stiahnem..
by ma zaujimalo naco ich potrebovala.
ahojte baby po dnesnom znechuteni nad ludmi na tomto portale som sa vyhrala s nasim svadobnym oznamenim a postupne skusam dalsie navrhy, co poviete? :-)
miška tiež hlasujem za č.3 :-)
kacennka no čo, ako to dopadlo? - vymazala ich a dala ti vedieť prečo ich tak potrebovala? Kokso to je drzosť, toľko vašich fotiek si tam dať, lebo to na "niečo" potrebuje, na čo kurnik?? Mám 100 chutí jej niečo pekné napísať :-D :-D :-D
Inak krásne dobré ránko vám prajem koťuhy :-)
ahojte babule, aj ty koťuha :-D :-D :-D ;-)
ja dnes idem asi umyť okná v robote a dám hádam aj také vianočné hviezdičky na ne, lebo vedúca chce dávať výzdobu na bud. týždeň, no radšej by som si to spravila sama ako každý rok.. :-S