Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
ved aj ja :-)) si myslím že je to veľa... ešte šťastie, že to dostaneme ako svadobný dar :-D
Odpovedať
Profilova fotka
baby, ako by ste to teda riesili, ked nechcete tolo penazi dat? navrhnite nejaku alternativu :-N
Odpovedať
Profilova fotka
lady, tym som myslela, ze nam budu hrat cely den... ale nie od rana do rana ale az na odobierke zacnu a na celej hostine budu. Myslim, ze pred odobierkou je to zbytocne aby nam vyhravali
Odpovedať
lady cauko, nejako nas zanedbavas za poslednu dobu ;-) ;-) ale ty si jeden z ludi, vdaka ktorym sem stale chodim zakazdym x-) x-)
Odpovedať
kacennka - šak by sa aj unavili keby od samého rána vyhrávali :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte babule :-) my budeme mať kapelu, pýtajú 400 a budú nám hrať už od kostola až do rána :-)
Odpovedať
wera ahoj x-) x-)
Odpovedať
je to fakt vsetko drahe!! ked si predstavim ze na velku noc ked sme sa zasnubili sme si mysleli ze svadbu pre 100 ludi aj so satami a oblekom zvladneme za budget 5000 eur.... teraz mi je jasne ze to je absolutne nerealisticke! :-S mala by som fakt chut zohnat sponzorov alebo co... :-o
Odpovedať
5000€? fííííha, tak to je dost... =-)
Odpovedať
no pre svadbu v bratislave pre sto ludi 5000 nieje az tak milion.... ked si vezmes ze potrebujes oslavu, kvety, vyzdobu, fotograf, kameraman, hudba, vsetko co treba tlacit (oznamka, menu, program, knizky do kostola) + saty a oblek (my kupujeme aj saty mojim dvom druzickam: mojej a jeho sestre...) ked to vsetko zratas tak lahko prides na 5000... bohuzial :-(
Odpovedať
a preco kupujete saty druzickam nech si kupia sami teeda zapaltia nie?? a onamenia to si mozte spravit aj doma...a to tiez usetrite...nieco sa da usetrit ale zase nieco nie...poznam BA je draha :-(
Odpovedať
Profilova fotka
tak nas rozpocet bude tak okolo 7000 eur a to nemame nic extra drahe. Kamera 200, foto 200, hudba 350, starejsi 200, saty 300... a aj tak sa to nazbiera.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
aaaaa babyyy! vy davate ine palky! =-) nas kompletny rozpocet vratane siat, obleku, hostiny, specialneho obradu atd atd je 2.500,-eur pre 40 osob
Odpovedať
musím dnes rozpočet urobiť ;-) aby som vedela porovnať :-D
Odpovedať
usacek ale tak to sedi - ked si to prepocitas na sto ludi.... no nie!? (druzicky su nase sestry a kedze nam v podstate organizuju svadbu - kedze my dvaja sme v zahranici - tak to je nasa vdaka za to... pripada mi to korektne...) vsetko co treba tlacit dostaneme ako dar - takze aj to je usetrene - a napriek tomu do bude viac nez 5000 a to vam poviem ze fakt setrime na com sa da... ale ako pise kacenka - to sa fakt rychlo nazbiera...
Odpovedať
ja by som brala nejakú Kubu, pláž, ľahučké šaty, záááávoj volne poletujúci vo vánku, zápaad slnka a nejakých dvoch cudzích čiernych svedkov... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
arainymonk - jeeeezos jasne :-D :-D uplne som prehliadla pocet ludi... :-N fuuha, no to su palky, ked si predstavim tu dovolenku za to, co by bola! 8-) nuz ale co uz, snad to bude len jediny krat, tak to za to asi stoji ;-) kacennnka aj ty mas 100 ludi?
Odpovedať
ciernych!? :-D hahahahahaha si dobra - normalne som sa musela nahlas zachichotat :-) inac co sa tyka rozpoctu - teraz som na tom tak ze radsej sa pripravim na väcsie vydavky a este poriadne zapracujem a pozistujem a poltlacim co najnizzsie - a potom sa z toho mozem tesit ze sa mi podarilo vopratat sa do tych 5000 :-)
Odpovedať
usacek ty mas 100? 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
kweetinka niee, ved pisem 40 ;-)
Odpovedať
oky, tak polosnedých :-))
Odpovedať
usacek prepac ]-( ]-( ]-( hlava blba :-D :-D
Odpovedať
kweti - a kedy to nakoniec mate vy termin? Ja som uz totalne schaosena z toho :-D A co fotenie? Ako dopadlo?
Odpovedať
kweti - ty sa so mnou akoze nebavis???? Uz parkrat som sa ta nieco pytala a ma total ignorujes....
Odpovedať
bambula cauko ;-) no nedali ten moj, takze asi dam 9. 7...fotenie fajn, nie som sice ten typ co prejavuje naklonnost na verejnosti a rad pozuje pred fotografom cudzim, ale nakoniec to slo vyborne, skor som sa stale smiala, lebo to bolo take nove :-D len dufam, ze na niektorych budem pekna a spokojna s nimi :-D 8-) a ty, co mas nove?
Odpovedať
Profilova fotka
kweti a kto vas fotil? Ja tiez teraz vyberam fotografa, tak sa mi zide kazda skusenost :-)
Odpovedať
bybi haha :-D tych fotografov je kopec, si mozes vybrat z miliona :-D :-D
Odpovedať
kweti - ale tak vies co? Nas zase fotila segra, a poviem ti, ze to bolo ovela horsie. Podla mna je to lepsie, ak ta foti niekto cudzi, skor prejavis tie city a tak ;-) Takze sa tesim na svadobne fotenie :-D Takze 9.7.? Som cakala ci nakoniec nedate junovy termin. A kedy budete mat fotecky? Ja nemam nic nove...tiez cakam na fotky, sa mi este upravuju ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
kweti ja viem, ale lepsie sa vybera ked s tym fotografom mal niekto osobnu skusenost :-) Ci nechces mi povedat kto vas fotil? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ok kweti, uz viem ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?