Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
lady, tym som myslela, ze nam budu hrat cely den... ale nie od rana do rana ale az na odobierke zacnu a na celej hostine budu. Myslim, ze pred odobierkou je to zbytocne aby nam vyhravali
je to fakt vsetko drahe!!
ked si predstavim ze na velku noc ked sme sa zasnubili sme si mysleli ze svadbu pre 100 ludi aj so satami a oblekom zvladneme za budget 5000 eur.... teraz mi je jasne ze to je absolutne nerealisticke! :-S
mala by som fakt chut zohnat sponzorov alebo co... :-o
no pre svadbu v bratislave pre sto ludi 5000 nieje az tak milion.... ked si vezmes ze potrebujes oslavu, kvety, vyzdobu, fotograf, kameraman, hudba, vsetko co treba tlacit (oznamka, menu, program, knizky do kostola) + saty a oblek (my kupujeme aj saty mojim dvom druzickam: mojej a jeho sestre...)
ked to vsetko zratas tak lahko prides na 5000... bohuzial :-(
a preco kupujete saty druzickam nech si kupia sami teeda zapaltia nie?? a onamenia to si mozte spravit aj doma...a to tiez usetrite...nieco sa da usetrit ale zase nieco nie...poznam BA je draha :-(
tak nas rozpocet bude tak okolo 7000 eur a to nemame nic extra drahe. Kamera 200, foto 200, hudba 350, starejsi 200, saty 300... a aj tak sa to nazbiera.
usacek ale tak to sedi - ked si to prepocitas na sto ludi.... no nie!?
(druzicky su nase sestry a kedze nam v podstate organizuju svadbu - kedze my dvaja sme v zahranici - tak to je nasa vdaka za to... pripada mi to korektne...)
vsetko co treba tlacit dostaneme ako dar - takze aj to je usetrene - a napriek tomu do bude viac nez 5000
a to vam poviem ze fakt setrime na com sa da... ale ako pise kacenka - to sa fakt rychlo nazbiera...
arainymonk - jeeeezos jasne :-D :-D uplne som prehliadla pocet ludi... :-N fuuha, no to su palky, ked si predstavim tu dovolenku za to, co by bola! 8-) nuz ale co uz, snad to bude len jediny krat, tak to za to asi stoji ;-)
kacennnka aj ty mas 100 ludi?
ciernych!? :-D hahahahahaha
si dobra - normalne som sa musela nahlas zachichotat :-)
inac co sa tyka rozpoctu - teraz som na tom tak ze radsej sa pripravim na väcsie vydavky a este poriadne zapracujem a pozistujem a poltlacim co najnizzsie - a potom sa z toho mozem tesit ze sa mi podarilo vopratat sa do tych 5000
:-)
bambula cauko ;-) no nedali ten moj, takze asi dam 9. 7...fotenie fajn, nie som sice ten typ co prejavuje naklonnost na verejnosti a rad pozuje pred fotografom cudzim, ale nakoniec to slo vyborne, skor som sa stale smiala, lebo to bolo take nove :-D len dufam, ze na niektorych budem pekna a spokojna s nimi :-D 8-)
a ty, co mas nove?
kweti - ale tak vies co? Nas zase fotila segra, a poviem ti, ze to bolo ovela horsie. Podla mna je to lepsie, ak ta foti niekto cudzi, skor prejavis tie city a tak ;-) Takze sa tesim na svadobne fotenie :-D Takze 9.7.? Som cakala ci nakoniec nedate junovy termin. A kedy budete mat fotecky?
Ja nemam nic nove...tiez cakam na fotky, sa mi este upravuju ;-)