Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
no pre svadbu v bratislave pre sto ludi 5000 nieje az tak milion.... ked si vezmes ze potrebujes oslavu, kvety, vyzdobu, fotograf, kameraman, hudba, vsetko co treba tlacit (oznamka, menu, program, knizky do kostola) + saty a oblek (my kupujeme aj saty mojim dvom druzickam: mojej a jeho sestre...)
ked to vsetko zratas tak lahko prides na 5000... bohuzial27. okt 2010usacek ale tak to sedi - ked si to prepocitas na sto ludi.... no nie!?
(druzicky su nase sestry a kedze nam v podstate organizuju svadbu - kedze my dvaja sme v zahranici - tak to je nasa vdaka za to... pripada mi to korektne...)
vsetko co treba tlacit dostaneme ako dar - takze aj to je usetrene - a napriek tomu do bude viac nez 5000
a to vam poviem ze fakt setrime na com sa da... ale ako pise kacenka - to sa fakt rychlo nazbiera...27. okt 2010- Sponzor fóra
ciernych!?
hahahahahaha
si dobra - normalne som sa musela nahlas zachichotat
inac co sa tyka rozpoctu - teraz som na tom tak ze radsej sa pripravim na väcsie vydavky a este poriadne zapracujem a pozistujem a poltlacim co najnizzsie - a potom sa z toho mozem tesit ze sa mi podarilo vopratat sa do tych 500027. okt 2010bambula cauko
no nedali ten moj, takze asi dam 9. 7...fotenie fajn, nie som sice ten typ co prejavuje naklonnost na verejnosti a rad pozuje pred fotografom cudzim, ale nakoniec to slo vyborne, skor som sa stale smiala, lebo to bolo take nove
len dufam, ze na niektorych budem pekna a spokojna s nimi
a ty, co mas nove?27. okt 2010kweti - ale tak vies co? Nas zase fotila segra, a poviem ti, ze to bolo ovela horsie. Podla mna je to lepsie, ak ta foti niekto cudzi, skor prejavis tie city a tak
Takze sa tesim na svadobne fotenie
Takze 9.7.? Som cakala ci nakoniec nedate junovy termin. A kedy budete mat fotecky?
Ja nemam nic nove...tiez cakam na fotky, sa mi este upravuju27. okt 2010
ved aj ja
) si myslím že je to veľa... ešte šťastie, že to dostaneme ako svadobný dar