Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
bambula a vy tiez mate tie predsvadobne foto? si nespominala :-)
no fotky asi cca. do 2 tyzdnov..som hrozne zvedava ci nebudem ako opica na nich :-D :-D
no jun mam rada, ale bolo by to moc skoro kvoli skolskym povinnostiam...a 9 je moje oblubene cislo :-) tak pojdem asi zajednat termin na matriku
no nespominala som, pretoze nas nefotil fotograf, ale moja sestra s nasou zrkadlovkou a upravuje mi ich kamarat ;-) Takze takto sme to pospajali ;-) a sama som zvedava ako budu vyzerat po uprave. Uz teraz su celkom fajn.
Tak len si kweti cim skor rezervuj termin, aby ti ho niekto nevyfukol a nemusela by si sa vydavat niekedy az v novembri :-)
kacenka posles mi nejaku web stranku? Ja uz mam viac menej vybratych, aj maju este volno na nas termin, len sa obzeram aj po niecom lacnejsom, ak by som nasla a pacili sa mi aj fotky :-) Aj jeden znamy foti, ja mam celkom dost moznosti, ale stale som otvorena dalsim :-N :-D
kacennka - sice ozaj, ty si ich tu nedavala. Ale tak ako pise barborav, z Miskynej stranky. Hm...drzost. ]-(
barborav - no ja rozmyslam na fotenie inofarbene topanocky ;-) TAke aka bude vyzdoba. Cize tie fotky mozu vyzniet zaujimavo. Kdesi som to videla :-D
bambul- no ja si totiž neviem vybrať!!!! je vela pekných topánociek... ale asi si tiež zoberiem jedny také ,,lacnejsie´´ na fotenie, aj tak sa bojim že sa zafúlaju, lebo v marci moze byť všelijako 8-(
basi - ja tiez ked obzeram mimibazar, och...objednavala by som zaradom. Ale tiez chcem cyklamenove, len cisto na fotenie ;-) Vezmem "do ruky" :-D Alebo nejake cizmy zeby? :-D :-D :-D Aspon bude sranda
ja sa inak tiez bojim stiahnutia fotiek a nexcem ich ukazovat ´´celemu svetu´´, ale zas je to reklama pre fotografa a nexcem zniet ako nevdacnica..ale vadi mi to kvoli sukromiu..co vtedy robit? :-| :-|
ahojte!!!
usacek, celkom si ma pobavila, ked si napisala ako tvoj chlap reaguje na svadbu!! Moj je totiz taky isty!! Este mi aj "slubuje", ze v kostole odpadne. 8-(
Musela som mu slubit, ze nebude musiet citat manzelsky slub. Takze zatial je na tom, ze povie "ano" a padla.... Radsej som mu este nepovedala, ze v kostole sa hovori: ano, beriem a slubujem.... :-D :-D :-D
kaccenka aj my budeme mat kapelu - cimbalovku, tiez za 350 a tiez 5 chlapici...Ale oni maju aj aparaturu a kazde druhe kolo sa hraju na Dj.. :-D :-D Tak je to lepsie, lebo chcem pekne ludovky, ale zas nie cely cas..... Ako to budete mat vy?
bybi, gratulujem k datumu!!!!! Tesim sa s tebou!!
Baby, vy uz mate tooolko veci pokupovanych..... Ja nemam absolutne nic..... =-)