Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
bambula a vy tiez mate tie predsvadobne foto? si nespominala :-) no fotky asi cca. do 2 tyzdnov..som hrozne zvedava ci nebudem ako opica na nich :-D :-D no jun mam rada, ale bolo by to moc skoro kvoli skolskym povinnostiam...a 9 je moje oblubene cislo :-) tak pojdem asi zajednat termin na matriku
Odpovedať
Profilova fotka
bybi...a moja fotografka sa ti nepaci? ja odporucam
Odpovedať
no nespominala som, pretoze nas nefotil fotograf, ale moja sestra s nasou zrkadlovkou a upravuje mi ich kamarat ;-) Takze takto sme to pospajali ;-) a sama som zvedava ako budu vyzerat po uprave. Uz teraz su celkom fajn. Tak len si kweti cim skor rezervuj termin, aby ti ho niekto nevyfukol a nemusela by si sa vydavat niekedy az v novembri :-)
Odpovedať
bambula to je jedno kto foti a kde :-D fotky su fotky :-D
Odpovedať
kweti ved jasne ;-) A som zvedava aj na tie vase. Kde ich potom uvidime? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kacenka posles mi nejaku web stranku? Ja uz mam viac menej vybratych, aj maju este volno na nas termin, len sa obzeram aj po niecom lacnejsom, ak by som nasla a pacili sa mi aj fotky :-) Aj jeden znamy foti, ja mam celkom dost moznosti, ale stale som otvorena dalsim :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak mi mamina prave pisala, ze uz mame zapisany termin aj na matrike na 13/08/11 o 17.00 :-) A zacina to byt realne :-N :-D
Odpovedať
Dakujem :-) asi na fb a tvoje?
Odpovedať
bybi!!! gratulujem!!!! to je genialny pocit - a teraz to fakt zacne byt total realne..... mozes zacat countdown!!! :-)
Odpovedať
kweti - no tiez asi na FB. Aby sa nestalo to, co s kacenkou, ze jej niekto takto drzo skopiroval
Odpovedať
Profilova fotka
bambi...ja som ale tie fotky mala tiez iba na facebooku.
Odpovedať
baby, čo hovoríte na inofarebné topánky ? myslím že keby neboli klasické biele, krémové a td... bybi gratulujem a veľa zdaru pri prípravách ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
kaccenka ale boli aj u Mišky na webe... to si podla mna odtial stiahla ta ,,slečna´´ :-| drzé dievčisko 8-(
Odpovedať
bybi fiiha az o 5tej? :-)
Odpovedať
kacennka - sice ozaj, ty si ich tu nedavala. Ale tak ako pise barborav, z Miskynej stranky. Hm...drzost. ]-( barborav - no ja rozmyslam na fotenie inofarbene topanocky ;-) TAke aka bude vyzdoba. Cize tie fotky mozu vyzniet zaujimavo. Kdesi som to videla :-D
Odpovedať
barborka, ja som tiež chcela farebné topánky.. nejaké cyklaménové, zelené, fialové, no nakoniec som zohnala streiborné, tak budú tie..
Odpovedať
bambul- no ja si totiž neviem vybrať!!!! je vela pekných topánociek... ale asi si tiež zoberiem jedny také ,,lacnejsie´´ na fotenie, aj tak sa bojim že sa zafúlaju, lebo v marci moze byť všelijako 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
ja si mozno na fotenie dam cyklamenove ak zozeniem... ale to len tak, pre par zaberov... inak mam krasne biele kupene uz:)
Odpovedať
baby vy este nemate topanky? :-D :-D :-D
Odpovedať
tie strieborne su kraasne, keby som sa vydavala v lete, tiez mam nejake take ;-)
Odpovedať
mám, staáli asi 8€ a sú biele, ale zistila som, že saty su belsie a nejak sa mi to bije ]-(
Odpovedať
no len mne sa trochu prestali páčiť.. :-N
Odpovedať
barbora ale ved po satami ich nebude vidiet, nie?
Odpovedať
basi - ja tiez ked obzeram mimibazar, och...objednavala by som zaradom. Ale tiez chcem cyklamenove, len cisto na fotenie ;-) Vezmem "do ruky" :-D Alebo nejake cizmy zeby? :-D :-D :-D Aspon bude sranda
Odpovedať
ja sa inak tiez bojim stiahnutia fotiek a nexcem ich ukazovat ´´celemu svetu´´, ale zas je to reklama pre fotografa a nexcem zniet ako nevdacnica..ale vadi mi to kvoli sukromiu..co vtedy robit? :-| :-|
Odpovedať
kweti - a pytal sa vas fotograf ci moze zverejnit vase fotografie?
Odpovedať
bambula, este sme o tom nehovorili...ale pride mi to nevdacne,hm? :-|
Odpovedať
ahojte!!! usacek, celkom si ma pobavila, ked si napisala ako tvoj chlap reaguje na svadbu!! Moj je totiz taky isty!! Este mi aj "slubuje", ze v kostole odpadne. 8-( Musela som mu slubit, ze nebude musiet citat manzelsky slub. Takze zatial je na tom, ze povie "ano" a padla.... Radsej som mu este nepovedala, ze v kostole sa hovori: ano, beriem a slubujem.... :-D :-D :-D kaccenka aj my budeme mat kapelu - cimbalovku, tiez za 350 a tiez 5 chlapici...Ale oni maju aj aparaturu a kazde druhe kolo sa hraju na Dj.. :-D :-D Tak je to lepsie, lebo chcem pekne ludovky, ale zas nie cely cas..... Ako to budete mat vy? bybi, gratulujem k datumu!!!!! Tesim sa s tebou!! Baby, vy uz mate tooolko veci pokupovanych..... Ja nemam absolutne nic..... =-)
Odpovedať
bero caaaau, ja mam len topanky :-D :-D
Odpovedať
no kweti, topanky je moj velky problem..... tak pre mna by to bolo, ze super UZ mam topanky.... :-D :-D Ako vy s datumom? Kedy ides zarezervovat??
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?