Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
miskamisko, tak to mas riadny problem, presne taku istu dilemu budem mat o tyzden aj ja :-D a najhorsie na to je, ze mne sa skoro vsetko paci :-)
Odpovedať
Profilova fotka
martinka ja si zase na kazdom najdem nieco co sa mi nepaci ale este uvidim teda ake ceny na nas prevadzkarka vyblafne, nie ze zinfarktujeme rovno na mieste a este som zvedava ci mi bude vediet zabezpecit pecene prasiatko na razni, teda doniest ho uz mozu na plechu a k tomu rozne oblohy ako pecene zemiaky, ryza, hranolky, chlebik a nejake tie zeleninove tanieriky a take, to som chcela dat ako druhe jedlo lebo tri chody jedla mi pridu ako uplna zbytocnost aj tak to nikto nepapa
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam treti chod svecke stoly
Odpovedať
Profilova fotka
No teraz v januari som bola na svadbe kde bol prvy chod rezen so zemiakmi, druhy chod bola ryza a kurca a tretie boli svedske stoly a tie im na kompletku cele ostali, minulo sa z toho tak za 4 porcie jedla, kolacov im tiez vela poostavalo ale co sa im minalo tak to boli vody, no uz z toho druheho chodu odnasali casnicky castokrat plne taniere iba porypane
Odpovedať
Profilova fotka
moja mamka chcela terti chod normalne vareny, ale presvedcila som ju na svedcke stoly. Veduci saly nam ukazal, ake robia prefektne jednohubky na svedcke stoly, take vtaciky a tak, bolo to velmi mile, a viem, ze aj tak vsetci nebudu jest :-)
Odpovedať
Profilova fotka
martinka ja uz to vidim ze kedze to budem mat v teple a v horku tak jedla sa bude jest minimum, lebo ako dobre vieme tak cloveku v lete az tolko jest nechuti a viacej vypije vody, ktora taktiez zmensi prazdny obsah zaludka, cize clovek nepocituje tak rychlo hlad. Ja budem objednavat 4 ks sladkeho na osobu a cca 2 kusy slaneho na osobu, plus nejake ovocie, lebo vieme ze to v teple padne vhod ked si da clovek stavnate ovocie
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam v aprili a budeme mat na svadbe aj poriadnych jedakov :-) Ovocie budem mat urcite aj ja, sladke aj slane tiez
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ano v aprili este az tak teplo byt nemusi zato v juni uz to lubi celkom slusne prazit a ako sa ja poznam tak budem mat stastie na ultrahoruce pocasie, rovnako ako na vsetkych oslavach kde mali byt kolace a torta, to mam zato aby sa mi vsetko pokazilo :-(
Odpovedať
Profilova fotka
ale neboj, kolace a torty das do chladiaceho boxu, ved zbytocne ich budes mat v sale, este aby nahodou niekto z hosti v nich neskoncil :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Torty asi budu len dve...viac by ich bolo zbytocnych :)
Odpovedať
Profilova fotka
ved presne, ani ja ich nechcem vela. Obrucky ake budes mat?
Odpovedať
Profilova fotka
My chceme rovnake a to bielo cervene zlato, ja osobne tam ani kamienok nechcem a vnutri budeme mat vygravirovane asi meno toho druheho
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ja by som chcela biele+zlte zlato
Odpovedať
Profilova fotka
my sme obaja s praitelom zasadne proti zltemu zlatu, ja teda nosim len strieborne veci, lebo na zlato som "alergicka", teda na pohlad nan :) Mala som jeden pozlateny krizik co som dostala od draheho na nase prve vianoce. vtedy sme boli spolu len 3 mesiace a on povedal ze ho kupoval uz ako 13 rocny na nejakom ministrantskom zajazdea akupil ho pre dievca, ktore bude milovat az do smrti :-) Ale ten sa nastastie rychlo zosuchal a teraz je z neho pekny strieborny privesok :) Inak konecne sa mi podarilo spysat zoznam hosti na svadbu, joj taka som rada dufam ze sa nenajde nikdo kto by sa chcel sam pozyvat, ale stat by sa to nemalo. mam presne 38 dospelych a 11 deti v dospelych je zaratana aj hudba, video a foto :)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ja budem mat 120 ludi :-), z toho asi 70 bude mladych :-) Dufam, ze ani ku mne sa nikto sam nepozve :-)
Odpovedať
Profilova fotka
martinka my sme takuto velku svadbu ani nechceli chceme ju aj v takej rodinnej atmosfere aby sme sa s kazdym mohli porozpravat potancovat si a osobne nemam rada miesta kde je tak strasne vela ludi aja by som sa tam ako nevesta necitila dobre, lebo urcite tam budu aj ludia ktorych osobne nepoznas a tak, mne by to moc prijemne nebolo, ja som taky ten domaci krb co si rad zatancuje pri svetle ohna z krbu a tak
Odpovedať
Profilova fotka
Miska na nasej svadbe bude len najblizsie rodina a ja poznam aj jeho celu rodinu. Obaja pochadzame z velkym rodin a nebolo by fer nepozvat ich, ked my sme sa vacsiny svadieb zucastnili
Odpovedať
Profilova fotka
tak to je potom pravda, nastastie priatel je zo styroch deti a ja tiez, takze to az tak vela nie je a rozhodli sme sa ze ziadne tetky ani strykov pozyvat nebudeme a ani nikoho koho nemame radi hoci je to rodina...chceme to mat co najviac pohodove, ja si neviem predstavit zeby tam mala byt nejaka tetka len preto ze je to otcova sestra a hned po svadbe by ma ohovorila na vsetky kuty slovenska, takemuto niecomu sa chcem vyvarovat a kamaratov nemame az tak vela natolko dobrych aby sme ich pozyvali na nasu svadbu, mame svojich skalnych s ktorymi sa pravidlene stretavame chodime na pizzu, kofolu a proste su to ty najlepsi kamarati akych mame, takze ziadny janko len preto ze bol so mnou kamarat na strednej...tudle, take nieco som vypiskala hned na zaciaku :-D Ja som strasna mrcha co sa tohto tyka, jedine co budeme mat co na vacsine svadieb nie je je animatorka, ale aj to len preto lebo je to moja najlepsia kamaratka ktora to so mnou studovala tak verim ze bude minimalne tak dobra ako som ja :-)
Odpovedať
ahojte baby zapojim sa do vasej debaty :) martinkaa : my máme tiez dva chody a potom svedske stoly, ktore su rozdelene na studene a teple :) a co ostane si zoberieme domov a spapame potom :) a vyzdobu som povodne chcela nadhernu zlatu , ale tam kde budeme mat svadbu mi nedovolia externu dekoraterku , čize budem mat nakoniec vsetko cerveno - bielo-zlate, ale aj to je pekne :) ludi budeme mat dokopy s priatelom tak + -60 max 65 viac isto nie..budeme mat tiez aj ovocie, torty jedna hlavna a co da robit moja mamka take pekne budu asi 3 a potom co kto donesie..samozrejme zakusky a slane.Chcela som najskor aj cokoladovu fontanu , ale uz to pokladam za zbytocnost..len som zvedava ake budeme mat pocasie:) miskamisko: my sme tiez chceli prasa, ale vsade to vyjde velmi draho niekde aj vyse 200eur....
Odpovedať
Profilova fotka
:-D Tak ja na moju rodinu nemozem povedat nic, ja mam dobre tety aj ujkov a priatel takisto :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ako aj u nas sa najdu dobry ludia len mne to pride zbytocne ich tam pozyvat ked ich vidim raz za rok aj to mi hovoria menom mojej najstarsej sestry ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
:-D ty si potvora
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ako aj u nas sa najdu dobry ludia len mne to pride zbytocne ich tam pozyvat ked ich vidim raz za rok aj to mi hovoria menom mojej najstarsej sestry ]-( sobicatko ak by prasiatko vyslo 200eur plus vsetka mozna obloha k tomu 50eur, tak ked si to rozpocitam na 50 hosti s tym ze prve menu by mohlo vyjst cca 10eur na osobu tak mi vychadza ze menu na osobu by mohlo vyjst okolo 16 eur, kedze nebudeme mat tri chody ale len jeden hlavny a potom prasiatko :-D Aj ja som povodne chcela cokofontanu ale kedze sme skrtali kde sa len dalo tak ee ziadna cokofontana nebude, budu kolaciky a bude ovocie a co sa ja poznam tak ked je horko mam mensiu chut na sladke, len nedajboh budem mat svoje dni a pojem polku sladkeho :-D
Odpovedať
martinkaa: aj ja som si myslela, ze s vybavovanim , este pockam , ale ako hovoris samo sa to rozbehlo ani neviem ako a uz mam doma kopu veci :) a potom zase na druhej strane neni to az tak financne narocne, ked si vsetko zaobstarame postupne a este k tomu pred svadbou nebudem mat taky stres, ze ci mam vsetko alebo nebudem sa nahanat zhanat to alebo ono :) baby bavili ste sa tu o alkohole - no my budeme mat samozrejme aj tvrdy alko, aj vino a pri bare budu capovat aj pivo...a snad my tam hadam nikto z mladych nespravi hanbu , ze sa tam zrube ako .... ]-( ]-( lebo potom nech si ma nezelaju :-D :-D co sa tyka svadobnej kytice- ja si idem dat robit svadobu kyticu, pierko pre zenicha, vyzdobu sv. auta, a pierko pre starejsie vsetko v jednom kvetnarstve ....pani je velmi mila a aj ceny dava prijatelne:)no a bez pierka pre zenicha si to ja osobne neviem predstavit- u nas je to uz taka tradicia:)
Odpovedať
Profilova fotka
Sobicatko, my mame presne menu ako ty a tiez si mozeme zobrat domov vsetko co sa zvysi.Coko fontanu velmi nechcem, aby nahodou niekto neskoncil v nej :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Miska ved ked ti budu vychadzat tvoje dni, tak chod na gyndu a poziadaj, aby ti lekarka pichla injekciu, aby si dostala svoje dni skor, alebo neskor
Odpovedať
martinkaa a ake mate menu - ci to este nevies? my budeme mat prvy chod : plneny rezen kuraci /syr niva, sunka/ a plneny cernohorsky, ryza , op. zemiaky +obloha druhy: kacacie stehno - knedla-kapusta :-) a potom tie stoly , ale som to spravila tak, teda poradili nam tam, ze najprv sa donesu studene misy, a to tam ostane a neskor teple...ze tak na etapy, ale este uvidim ci to nedam naraz a nech si da kazdy kedy bude chciet...inak presne to iste ma napadlo s tou fontanou- nevhodne pre male deti :-D dost mozne , ze by vsade bola cokolada :-D ty uz mas aj sobas teda termin zajednany?
Odpovedať
viete co je lepsie- existuju lieky na oddialenie -ja si ich davam ked mi moje dni padnu akurat ked sa chystam niekde cez leto na dovolenku :) a kolko vas vyjde menu na osobu? nas to vyjde so vsetkym dva chody + svedske stoly 23eur/osoba
Odpovedať
Profilova fotka
Ano uz mam skoro vsetko zajednane okrem siat a takych veci, zaplatila som uz aj zalohu za salu. Na menu sme sa este nedohodli, urcite prve bude nejake kuracie masko, uvidim, co nam veduci odporuci :-)
Odpovedať
Profilova fotka
sobicatko aj ja som to povodne chcela lebo je to skratka a jednoducho zvyk ale na dedinach sa to robilo preto aby sa svadobcania medzi sebou nepomiesali a kazdy mal inu farbu stuzky okolo kruspanku, takto ja budem zo zenichom az v kostole a ani by som mu to nemala kde pripnut kedze fazu odpytovania uplne vypustame, kedze my uz byvame spolu, moja rodina je zo zahoria a jeho rodina je z novej dubnice, tak ani neviem kde by sme odpytovali u nas v malom byte je to nemozne a moja rodina pride pred obradom asi tak hodku a pol aby si u nas doma dali aspon chlebicek alebo daco take aby nehladovali po dlhej ceste, ktoru absolvuju autom nez sa ku nam dostanu. No je to strasne na dlho a teraz musim ist vyvesat pradlo poupratovat a zacat varit
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?