Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Povodne sme chceli 30.6.2012 v den nasho 7. vyrocia, no drahy prisiel s tym, ze to chce uz toto leto, co bude, tak sme hladali najpodobnejsi, najokruhlejsi a najlahsie zapamatatelny datum... :-) A vy?
ide hlavne o to, že budeme oslavovať len raz v roku (dajme tomu, že aj tie 3 dni vkuse).. pekne si povieme.. sme spolu 10 rokov, z toho 2 ako manželia.. x-) napríííííklad..
Vtierknem :-D my sme spolu od 7.5.2007, drahy ma poziadal o ruku 7.6.2009 a svadba bude v den nasho 4teho vyrocia - 7.5.2011 kraaasne nam to na sobotu padlo :-) a byvame spolu od 9.5.2010 :-D
:-) My sa poznáme od 29.6.2005, spolu sme od 30.6.2005, bývame spolu od 1.6.2006, drahý ma požiadal o ruku 24.12.2009 a svadba, nakoľko je drahý nedočkavý, nebude 30.6.2012 (siedme výročie), ale 30.7.2011 - mesiac po šiestom... :-D :-D :-D
no toto je fakt zaujimave....
tak vam poviem aj ja :-D
sme spolu od 8.12. 2007
zasnuby 14.2.2010
svadba 7.5.2011
my musime oslavovat kazdych par mesiacov... :-) huraaaaa darceky!!! :-D (in my dreams...)
Tak sme uz bookli aj DJ, nakoniec sme sa rozhodli pre DJ Gusta, referencie na neho su vynikajuce (tie boli super aj na DJ Bennyho), ale rozhodla trosku aj cena, kedze DJ Gusto je z Castej co je pri Trnave a DJ Benny je az z Popradu, tak to cestovne bol dost velky rozdiel :-) A este jedna vec co rozhodla bola, ze DJ Gusto hra kym sa ludia bavia, dj Benny hra do 4-tej rano a potom sa priplaca za kazdu nacatu hodinu. A keby sa ludia bavili az do nejakej 6-tej co dufam ze budu, je to extra 100 eur co je teda dost :-)
Miska no my sme uz planovali svedbu nie raz, ale nikdy sme sa do toho tak poriadne neopreli a potom bolo vzdy nieco dolezitejsie... Tak teraz uz to snad dotiahneme do konca :-)
simi ono podla mna je len dobre ked su dvaja spolu tak dlho a hlavne ak vo vztahu nemaju rutinu,s tale si rozumia, vedia sa porozpravat o vsetkom, vedia robit kompromisy, potom je podla mna svadba len papier pre blaho v dusi svokry :-)
kweitnka teraz citam jednu knihu v ktorej je krasne povedane ze laska nestaci ;-) Podla mna je to pravda myslala som si tak 2-3 roky dozadu ze laska je vsetko, ale nie je....Je to zlozite |-|
:-D :-D haha ze pre svokru..vydavame sa snad pre seba, nie pre druhych nie? :-D ci sa mylim? :-D :-D
osobne pre mna je svadba velkym dnom a nikdy to nebude len papier :-) pre mna je to velky krok v zivote, zmena, na ktoru sa moc tesim :-) :-) :-)
kwetinka presne tak!!
My sa pozname asi tak 5 - 6 rokov...ani neviem..
Spolu sme od aprila 2010, zasnubili sme sa posledny majovy vikend 2010 a svadba bude presne o rok!! ;-)
Niekedy rozmyslam, ako som mohla byt taka hlupa a nevidiet, co som mala pod nosom... =-) :-)
aj podla mna - na vztahu aj tak treba stale vedome pracovat a spolu rast v laske...
a navyse podla mna to clovek citi vovnutri - je to iny pocit ako iba zalubenie, a aj iny ako iba vasen... je to aj jedno aj druhe ale este aj take nieco extra - taky hlboky pokoj alebo ani neviem ako to nazvat... ale podla mna (aspon u mna to tak je) clovek presne vie, ci on je ON alebo nie... :-)
kwetinka pre mna sa svadbou v nasom zivote nic nemeni, kedze niesom krestanka, tak si svojho draheho budem stale uzivat tak isto a vsetko co k tomu patri....ja by som svadbu nepotrebovala, naco jedine co po nej pocitim je prsten na ruke, zopar skaredych slov od urcitych clenov rodiny a pocit v penazenke o par tisic menej.