Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
tak aj ja dám ako sme sa spoznali..
Ked som asi pred 5rokmi robila v posilovni, chodil tam taký debilko natrieskaný s dvoma blonďavými čúzami, ako sa u nás hovorí chi chisom ho ohovááááárala v celej posilke že aký kretén a aké ,,šľapky´´
po piatich rokoch môžem povedať, že šľapky ostali a ten kretén je môj. Spojil nas booom.sk kde sme si písali (asi po 2rokoch, čo sme sa nevideli v posilke) a že:teba odniekal poznam... a potom slovo dalo slovo, jeden piatok o 6.30 ráno sme si dali prvé ,,rande´´ ked som isla darovať krv. po 4dňoch ma došiel domov predsatiť.
To akú galibu som mala kvôli nemu doma ani nebudem hovoriť, mala som totiž ešte jeden nedoriešený vzťah. nesuhlasili s nasim vztahom ani moji rodicia... aj som z domu na jeden den odisla kvoli nemua ked som ho prvy krat dosla oficik predsatvit (po pol roku) tak sa strieskal (opil)s mojim tatkom, že dovi. Ale odvtedy ho majú radi a už sme neriešili, prečos tým nesúhlasili, síce ten porvý polrok som plakala každý deň, lebo mi nadávali stále za neho... ale stálo to za to..
Môj nie je taký romantický, ale nevadí.. xixi29. okt 2010- Sponzor fóra
barbora suhlasim
aj mna moj vela naucil, k lepsiemu. pri nom som konecne celkom dospela a nasli svoje miestecko a svoju identitu. Lebo preto, aky je super, mi pomohol sa rozhodnut vo vela veciach napr. co chcem v zivote robit, ako sa k tomu dostat, ake mam priority a co je v zivote dolezite........a tak. Moj ma tak ...ako by som to spravne povedala........... proste ma doplnuje spolu rastieme
29. okt 2010- Sponzor fóra
no tak my sme si mysleli, že po zoznámení na lodenici sa tiež už neuvidíme, ani len telefónne číslo sme si nevymenili a ja som cestovala späť domov, čo je za trnavou a on zase domov do Beladíc čo je až za nitrou, vzidalenosť medzi nami cca 70 km. Potom mi hovoril že keď odchádzali ešte mi mával ale ja som ho nevidela.
Ani neviem ako na druhý deň som mu zavolala, čuž ani neviem ako som zohnala jeho číslo, myslím že mi raz na lodenici volal a ja som si len domyslela že by to mohlo byť jeho číslo. Potom sme si asi mesiac písali a ďalšie stretnutie bolo také, že JA som prišla ZA NÍM domov. Potom išiel na štyri mesiace do Martina, lebo práve vstúpil do armády a písali sme si krásne romantické listy. A sme spolu doteraz .....
29. okt 2010kweetinka, normálne rozmýšlam že tiež niečo také spravím, napíšem drahému nejaký pekný list, len tak, i keď neviem či na mňa nebude potom pozerať že či mi šiši keď sme každý deň spolu. Alebo len tak nejaký odkaz keď pojdem ráno do práce. Možno ho to naštartuje a dostanem po dlhej dobe aj nejakú kvetinku. Musím povedať že na začiatku boli, mám aj vysušené ružičky, ale teraz už ani moc nie a celkom mi to chýba.
No, potešilo by to.
29. okt 2010niektorá z vás tu hľadala závoj - tu som našla nejaký - http://www.beremese.cz/album/view.php?vImageID=4237823&vReferer=%2Fbazar%2Fshow_entry.php%3FvEntryID%3D572640%26vReferer%3D%252Fbazar%252Findex.php
môj drahý mi list nikdy nenapísal, lásku mi vyznáva každý deň či už slovami, alebo skutkami a to je pre mňa najdôležitejšiekvetinky mi hocikedy prinesie len tak, že preto, že ma miluje - aj túto nedeľu som od neho dostala ružičku
aj kochlíkové kvety mi kupuje, lebo vie že ma to moc poteší, v nedeľu som dostala aj orchidejku v kochli, lebo mi jedna kvetinka chcípla, tak aby som mala náhradu
zjunasova - prajem krásny predĺžený víkendja musím ísť zajtra do práce na 7:00 a v pondelok tiež, ale to kedy ja uznám za vhodné
29. okt 2010Baby, ake krasne pribehy.....
Nas nie je velmi romanticky.... Ja som sa potacala vo vztahu, ktory nefungoval a on bol moja butlava vrba, kamaratili sme sa davno predtym.... Ked som konecne ten vztah ukoncila, netrvalo dlho a boli sme spolu .....a ja Len lutujem, ze sa to nestalo skor.... V mojom drahom som totiz nasla zpriaznenu dusu...
29. okt 2010
baby, telenovely si nic v porovnani s nasimi pribehmi.

Ja som spoznala mojho v pube, kde som robila po veceroch (cez den som sa starala o deti a ten pub ma udrziaval nad vodou). Ja som bola vo vztahu s jednym hovadom, ktory zacal byt nasilny a kde co. Uz dlho som vedela, ze chcem odist, len som nevedela, ako. S mojim skoro manzelikom sme najprv boli kamarati - viete dlhe rozhovory, prechadzky, kavicka, telefonaty......... a tento moj mi dal silu odist od mojho byvaleho a ukazal mi, o com vztah muza a zeny vlastne je.
Mojho tvar (teda zadok!, aby som bola presna) som si vzdy vsimla, lebo do pubu chodieval malokedy, lebo robil v Holandsku. Tak na pivco si prisiel sem-tam len oddychnut a ja som ho pozorovavala, ako hraval sipky.
Po tom, ako so uz asi 5krat odisla od byvaleho (vzdy ma nasiel a prosil, aby som sa vratila), ma moj skoro manzelik zobral daleko od nas, aby nas byvaly neprenasledoval a zvysok je rozpravka............