Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
michala.s - no ved to mi bolo divne, ze PSC miesta sobasu
ja som ale povazovala PSC bydliska za samozrejmost, tak len preto
urcite nebudem oznamka posielat doporucene, to by som sa nedoplatila a zbytocne by chudaci adresati museli ist na postu, keby ich postarka doma nezastihla
nie je to taky maly detail, ze by tam rovno PSC mohlo byt bez zbytocneho riesenia..? ved to ozaj nezaberie miesto pri tej celej adrese..2. nov 2010kweeti - no neviem, ja som tradicionalista a rozhodne poznam milion ludi, co nie su na FB, prip. su to starsi ludia.. A preco by som im to mala stazovat tym, ze budu musiet volat, aby zistili adresu, alebo hoci aj ti na FB, preco by sa oni mali unuvat zistovat adresu.. Neviem, je podla mna slusne to tam napisat, hoci aj len malilinkymi pismenkami, alebo na obalku prinajhorsom. aby proste ti, co chcu nieco poslat nemali starost navyse, zhanat adresu ci PSC..
2. nov 2010- Sponzor fóra
a usacek
ja nemam milion priatelov, aby som toto oznamenie nevybavila aj takymto stylom
pred poslanim im bud zavolam bud osobne poviem co sa vlastne chysta, kedy a kde
no a kedze by sa tam dala adresa mojho domu kde byvam a po svadbe to uz nebude moje bydlisko, dary a gratulacie by dosli rodicom a nie mne
tak logicky mi pride nedat to tam a potom nasledne inou formou vsetko toto vybavit
2. nov 2010
baby, sa bavite o PSC bydliska? alebo nebodaj PSC miesta sobasu?? som nejaka mimo z toho.. PSC bydliska je normalne davat, keby chcel niekto poslat pozdrav, blahoprianie, nebodaj dary