Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby ako sa spisovne "nadava" slovu vlečka za satami ?? pisem si zo zimom koli satkam a nejak mi to ten debilny google prelozi akurat tak ako vlečku za autom alebo vlakom :-| takze asi sa tomu hovori inak dakujem za pomoc :-)
Odpovedať
trdielko - ak si so zimom pises v ang, tak je to "train" (dress train)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak zajtra si pojdem skusat svadobne satky do jedneho salonu co som teraz nasla maju tam aj vypredaj tak som zvedava. Teraz len pozeram salony kde su vypredaje, nejako sa mi nechce cakat azna svadobny veltrh
Odpovedať
Miška - a do ktorého ideš?
Odpovedať
Profilova fotka
Waw, no toto, kde ste vsetky? =-) Miska napis potom, ako bolo na skusani satociek x-)
Odpovedať
ahoj bybi.. ja som tu :-) ale o chvíľu idem obedovať.. dnes som akčná, začala som konečne umývať okná a jedno je už hotové aj s vianočnou výzdobou.. aj keď sa to prieči mojej logike - že viac ako mesiac pred vianocami a slniečko svieti, ale tak čo už..
Odpovedať
ahojte, aj ja idem v pondelok skusat saticky prvykrat...uz sa tesimmmm :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som v praci, ale v poslednej dobe je strasne ticho. Ako sme pred tym mavali roboty ze sme nevedeli kam skor, tak teraz je dost ticho :-) Ale ja som si nasla a "nahrabala" kopu roboty teraz, neznasam ked tu len sedim a nemam co robit lebo potom sa ani cas nehybe. A na nete tiez nemozem sediet cely den :-|
Odpovedať
Profilova fotka
ahojteee :-) fíííha dnes tu je akosi mŕtvo, to sa tuším ešte nestalo, že by sa len pár riadkov zapísalo =-) miška, dračica - užite si to, držím palce aby ste našli tie vaše vysnené šatky :-) bybi - aj ja nemám rada keď nemám čo robiť v práci, ale tiež si vždy niečo vymyslím :-) včera som bola v práci od 5:45 do 20:15, uff, v piatok si zato spravím deň voľna :-)
Odpovedať
dakujem veri len stale mam velkuuuu dilemu kupit saty -alebo pozicat....:-( strasne tazke rozhodnut sa
Odpovedať
jedným okom som tu ;-) držím palce pri skúšaní :-)
Odpovedať
draci, ak by bola cena siat do 500 Eur tak by som nevahala a kupila....
Odpovedať
Článok sa načítava...
bero to je jasne kupa stoji do 400 eur.
Odpovedať
Profilova fotka
draci ja budem kupovat saty ak budu stat do 300eur
Odpovedať
Ahojte babenky, tak ja som si satky kupila a pridu mi v Decembri, tak som velmi zvedava, ci sadnu uplne super, ak su site na mieru :-). Neviem sa dockat a stali aj so zavojom do 500 eur! :-D
Odpovedať
draci, tak o nevahaj, ved ich mozes predat, ak budes chciet! ;-) Baby, kam to chodite saty pozerat? ja este saty nemam vybrate, ale pri jednych, co sa mi pacia je len pozicovne 470 Eur... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
bajka - moje stali so zavojom, spodnickou a korunkou 150 eur :-D su extra luxusne, aj s perlickami, swarovskeho kamienkami, tazky nadherny saten ;-)
Odpovedať
miska no ja som to tak pocitala kupa siat ( treba kupit aj spodnicku a bolerko) tak do tych 400 eur je to...tak ako pozicanie ...len tam zase su vyhodi ze to su uplne nove... ( jedina nevyhoda je pri kupe ze ci ich predam dalej..) tak stale neviem...ked sa niekoho pytam tak mi nevie poradit :-(
Odpovedať
Hem to je super cena usacek, a tie saty su uplne nove za taku cenu? Prvy krat na tebe, ci uz pouzite? :-) No ja som chodila uz po viacerych salonov a nic som nenasla a ked som zbadala Lucenec sitie siat na mieru, bola som sa tam pozriet a fakt krasne satky tam maju. Nakoniec som si vybrala tam a nie tie co som chcela :-). Snad to bude oki. Ja mam saty, spodnicka, zavoj za 430 eur...myslim, ze to je dobra cena...V niektorych salonoch cena pozicovneho, tak som spokojna :-)...
Odpovedať
bajka takze to mas 430 za komplet kupu..to mas podobne ako pozicanie s tym rozdielom ze ich mas novucke..a mozes niekomu predat ak sa podari :-) bero hm a ti este nemas pozrene na nete ake saty sa ti pacia?? ja na tie co sa mi pacia som sa pytala ma. 430 eur stali pozicanie...sitie stoji okolo 360 eur. teda este spodnicku treba kupit 35 eur.
Odpovedať
Profilova fotka
drači - ja takisto ako bero - pokiaľ do 500€ neváhala by som :-) a tvoje stoja do 400, to je podľa mňa super cena, v niektorých salónoch ani požičovné za to nemáš :-) vy si baby aj bolerko a spodničku kupujete? ja nie, ja si bolerko požičiavam, a spodnicu takisto, neviem načo by mi potom bola... len neviem či si spodničku požičať v Nicole kde mi šaty budú aj zužovať aj čistiť, alebo v hocakom inom salóne?
Odpovedať
veri a ked si spodnicku pozicam...vsak to treba k satam a ked ich budem predavat tak potom komplet nie?? to bolerko som rozmyslala ze si pozicam vsak to stoji v salone 10 eur. ale tu spodnicku ja ze kupim neviem to sa da zvlast pozicat?? ja chcem tak saty do 400 eur lebo..este si musim kupit popolnocne nejake jednoduche aby som ich mohla dalej este niekde vyuzit... tak nechcem aby to vela stalo..rozpocet nepusti :-) co uz....len ma drahy hneva chce kupit obrucky za 500 eur...som mu to zakazala ze je to vela a da sa aj za menej...ja nechcem ziadne diamanti alebo ...chcem jednoduche
Odpovedať
Profilova fotka
draci my sme teraz pozerali ceny obruciek a to bolo nieco strasne, jedny stali 350 eur ale boli dost skarede, vsetko ostatne bolo strasne drahe, tak sa spoliehame na svadobny veltrh
Odpovedať
a kde v BA ? no hej ja pocitam ze tak mozu stat okolo 300 ale tak uvidime este sme nepozerali, len ja na nete... ale v Trnave su ine ceny tak dufam ze to bude lepsie..ale viem ze su dost drahe..
Odpovedať
Profilova fotka
hej v ba
Odpovedať
horska prirazka v BA :-D
Odpovedať
a kam ides skusat saty?? ja v pondelok do salonu EL
Odpovedať
Profilova fotka
aj my mame v plane vybrat obrucky na svadobnej vystave, ale na tej v Nitre. Mne sa do BA nepodari ist, tak sa spolieham na Nitru, ze snad nam nieco padne do oka a vacsinou to byva aj trosku lacnejsie na vystave, nie?
Odpovedať
Profilova fotka
no chcela som ist dnes do jedneho salonu co je na zilinskej ulici to je kusok od obchodnej, meno si uz nepamatam,a le zo skusania nakoniec nic nie je kvoli zdravotnym problemom, mozno sa mi podari zajtra doobeda. Bybi hej malo by byt na vystave o nieco lacnejsie, predsalen mas tam vela vystavovatelov
Odpovedať
a o kolko to moze byt lacnejsie?? pytam sa preto ze ci sa mi tam aj oplati ist ked to je nap. nejakych 10 eur to sa mi neoplati...hm?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?