Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Tak to ja netusim ze o kolko lacnejsie. Ale kedze tam planujem ist tak ci tak, tak si rovno poobzeram obrucky, ci sa mi nieco paci alebo nie a ak najdem, tak hned kupim :-)
A ja sa chcem ist aj tak pozriet len pre inspiracie, Nitra neni od TT daleko, tak preco nie :-)
no co ja som pocula tak aj o stovku sa tam daju zohnat lacnejsie, castokrat tam najdes aj samotneho vyrobcu obruciek a nielen distributorov. My ideme pozriet aj teraz na vystavu co je v inchebe. Minuly rok tam bol jeden panko ktory vyraba obrucky a bol z ivanky pri dunaji no ja som stratila jeho vizitku tak dufame ze tam bude aj tento rok
Pre baby, co sa pytaju -
moje saty su v mojom albume priprav :-) su navlas rovnake ako original, z rovnakeho materialu (tazky kvalitny saten), s rovnakou vysivkou.. su uuuuzasneee! 8-)
aj ja som tu zase chvilku nebola - wow!!! baby, staci tu nebyt par dni a uz ani neviem o com sa bavime... :-o
usacek: a odkial si objednala tie krasne saty? alebo teda ako to je mozne ze ich mas len za 150 eur!?!?!?!
arainymonk - no prepracovala som sa cez jedno nemecke svadobne diskusne forum na stranku krajcirsku, baby ju tam ospevovali :-) a oni maju take ceny ;-) samozrejme hongkong :-D
usacek dakujem za radu no idem sa radsej opytat do temy priamo na zimolau-a ;-) zatial mi napisal na vsetky saty ze ok vie spravit a prve su za 180,druhe za 220 a posledne za 230 dolarov takze akurat tak premyslam ako sit supitom-lupitom do NZ do salonu (Tam ich maju,vyskusat ktore mi sadnu najviac) a podla toho sa rozdhodnem ktore :-)
bybi potom sa dufam nejako dohodneme a stretneme sa tam aj my ideme do nitry na ten veltrh ale koli obleku ;-) a popozerat ostatne "blbosticky" :-)
:-D to je pravda!! :-) a tak usacek hovoris ze su kvalitne a ozajske?
nieje citit/vidiet, ze to nieje original? aj material je ozajsky?
som velmi skepticka pri tychto veciach...
arainymok - ja som velmi, velmi narocny clovek.. objednavala som ich tak, ze uvidim, prinajhorsom predam, veeeelmi s rezervou som to brala... :-|
ale som z kvality sokovana, v dobrom :-) naozaj ani na treti pohlad nikto nezisti, ze nie su original (kedze som videla original), material je mocne kvalitny, naozaj nadherny tazky saten... aj vysivky su dokonale, vsetko, fakt nad ocakavania! :-)
ono nie je velmi sa coho bat, lebo aj tie originalny saty siju ti isti chudaci v Cine, nerobme si iluzie.. ;-) a verim, ze presne z toho isteho materialu, mozno v tej istej fabrike, takze v podstate toto maju ako "bocak" :-D
usacek cista pravda! ved nasej dcerky krstna nic v zlom mame ju moooc rady uznava len kvalitne detske oblecenie a tak nasej malej (kedze vlastne babo este nema) kupuje vylucne oblecko v HM a podobne no nie raz som navlas to iste nasla u posledneho humus cinana samozrejme za polovicnu cenu ... a ked som sa pozrela na visacku z toho HM tak samozrejme Made in China :-S akoze ja som rada nech jej kupi pre mna menej vydavkov a je mi fuk kde to kupi ale ekd bude mat vlastne dieta pochopi ...my nasej malej kupujeme Cherokee-Tesco oblecko je krasne a celkom kvalitne musim povedat lebo emmuška ma ekzemik zo vsetkeho musim jej prat,zehlit ma moooc citlivu pokozku takze posledny najlacnejsi cinan nehrozi aj ked je to oprane vyhadze sa cele telicko :-(
Aj ja mam saty usite v Cine, ved skorovsetky kocky tu ich aj videla a tiez som veeelmi spokojna:-)
Trdielko jasne, snad sa tam aj stetneme :-) my pojdeme aj s nasimi, aj so Zarkou :-)
Baby v inzeratoch som nasla dvoje krasne saty ale jediny problem mam stym ako by som ich poskusala, moc sa mi oboje pacia aj cena je super, len to skusanie
trdielko - krstna povazuje HM za kvalitnu znacku....? ved to je uplne nic, na urovni Kenvelo alebo Terranova.. obycajna "made in CHina", takze to ma nejako pomylene, ak toto povysuje nad hoci aj Cherokee...HM je aj na "zapade" povazovane za taku strednu - nizsiu sortu.
ja znacky/neznacky neriesim vobec, mne sa vec musi pacit a musi byt na dotyk z dobreho materialu.. Jedine v kozmetike si vyberam aj podla znaciek a teda mam uchylku na "tri pasiky" :-D som zaryty adidasak 8-) Inak mi su znacky fuk, aj tak je to vsetko len vymysel, vsetky HM, C&A, Terranova, Kenvelo, NewYorker atd atd nemozno ani povazovat za znacku... :-|
ak niekomu chyba ku stastiu "visacka", tak to povazujem za osobnu tragediu :-D :-D
ja si tiez pokojne vyberiem z CHerokee a rovnako si vzapati kupim nieco napr. Desigual, proste co sa mi paci ;-)
Ahojte babusky :-) v praci mi blokli mojasvadba.sk :-(((((((((((( teda vas tu uvidim jedine cez mobil, alebo jedine po veceroch :-/ nase hnusne IT, vrrrrrr!
usacek krstna zila v Londyne dost dlho nepovedala by som ze "zaryto uznava HM" jednoducho vzdy sa jej tam vecicky pre malu zapacili natolko ze ich "musela" kupit ... ja nemam peniaze na to aby som si kupila Adidas ci Nike teplaky alebot ricko aj ked velmi sa mi paci obliect teplaky bundu botasky a vyrazit s kocikom von ale ked si predstavim ze dam za teplakovu supravu 100 euro vies kolko veci by som si za to kupila alebo malej? ... zmyslam takto ;-) a inak mam znamu co svojmu syncekovi kupuje len vylucne znacky ale ake?? v jednej dedine tu za Levicami je pani ktora predava "kvalitne fejky" a tam mu kupi teplacku za 10 eciek hlavne ze je znackova a ze kazdy vidi ze na to maju ... ale doma ma bordel jak v tanku,nevie ani varit ani piect ani nezehli!ja nikoho nesudim ale isli sme vonka s detmi moja mala (fukal vietor kosa bolo 7 stupnov) bola oblecena v bunde,mala pancusky,bola v takom dekovinovom fusaku ciapocka ...a maly (hlavne ze mal znacku!!) mal iba teplaky,bez pancuch a mikinu a siltovku !!!) bez deky v kociku aby kazdy videl "ze na to ma" aj tak je to fejk ale ved dobre ... som jej vynadala do sprostych p ... ze ohrozuje maleho zdravie ...ja sa s prepacenim vyse...m na znakcu hlavne ze jej malej dobre .... ach mimo temy ale vzdy sa rozculim ked na to myslim .... dnes siel drahy k lekarke ekdze je PN a vzal nase zlato co mame isiel ho ukazat do zlatnictva a som ohromne zvedava co mu na to povedia ;-)
trdielko - presne tak, to je cisty primitivizmus.. Nuz ale aj taki ludia su, mier s nimi :-D
idete si dat urobit obrucky z vasho zlata? super, aj si sami vymyslate ich podobu, alebo podla nejakeho vzoru vyberate? :-)
a trdielko - juuj, ani ja by som nikdy nedala za teplakovu supravu 100eur! ani korunu, ja totiz teplaky nenosim, neznasam ich vyslovene.. Mam jedny fakt asi 20 rocne a len v pripade velmi spinavej prace ich pouzijem 8-)