Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
simcab - no aj ma vystrie, keď už ani cez koňa sa sem nedostanem :-D
miška - fíííha, tak to tam asi zajtra pôjdeme pozrieť na prstienky, tak či tak pôjdeme do BA :-) a môžeme rovno na kolotoče ísť :-D
trdielko - tak ako usacek hovori, primitivizmus - netreba sa nad takými ľuďmi pozastavovať a robiť si kvôli takým vrásky :-)
usacek - to my s mojím drahým zase značkové teplákové súpravy máme radi - keď ideme niekam so psom na prechádzku, či niekam na chatu a tak,... :-) aaaa tak ma napadla pesnička čo bola v česko slovesko má talent túto nedeľu - tepláková súprava, gule dej si doprava.. :-D :-D :-D
Miška - to som naozaj taká iná namalovaná a nenamalovaná? :-) som sa včera smiala na tom, ako si mi to milo povedala..xi xi ;-) Som taká stará vražda keď nie som nalíčená :-D
nieeeee nepovedala :-D len mi to došlo smiešne. Vieš kolko ludí mi to hovorí :-D len ty si to tak zaobalila pekne, a niektorí mi to hned povedia, že vyzerám na pipinu :-)
Ako nevyzeras zle ked si nenalicena, len si taka ina. Ale podla mna zena ked je nanelicena tak ma svoje caro, je taka prirodzene krasna a v podstate sa neskryva za ten makeup ale ludom ukazuje svoju pravu tvar, ja osobne sa nalicim raz za rok ked ideme na nejake dolezite stretnutie ako vcera do banky
barborka precitala som si tuto tu temu o tom salone a veru ma to odradilo lebo jedna slecna tam pisala presne o satach ake som si tam chcela ist vyskusat ze tie maju iba na objednavku cez katalog. Veru som nemilo prekvapena co vsetko som sa o nich docitala...fuj fuj fuj
ano, ved na tých veltrhoch byvajú iné zlavy...pre toto lutujem že mame v marci, lebo sa tam dajú viacere veci očíhať.. ale nevadi :-) potom vam budem dávať môdre rady vydatých žien :-D chi chi
inak baby, čo sa týka tých originálnych šiat, tak to je fakt sila! tie, ktoré chcem ja, sa v nicole požičiavajú za necelých 600€, a na nete si môžem kúpiť nové za 1000€.. čiže keď ich salón dvakrát požičia, už sú jeho a všetko ďalšie je jeho zisk.. rsp. oni ich určite kúpia za menej ako 1000€.. 8-( .. len by ma aj tak zaujímalo, či tie šaty budú potom predávať zo salónu vo výške požičovného alebo môže ísť cena ešte dole.. :-p
No aj ja som si skúšala také kde bolo požičovné 600eur, ale potom mi pani dala vyskusať jedny ktore boli z 2009 a tie stali 250, len na moj vkus boli strasne skarede, take tie rybickove saty, ale zato mi padli ako uliate, to boli jedine ktore aj mali v mojej velkosti :-D