Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
Babky, dakujeee
Ja som chcela este nieco podobne od MS to je model Demi http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?page=1&style=J1366 ale nemaju ich v salone, lebo tie Adorae su podobne. Preto ich neobjednavali. A Kosice su pre mna 100km vzdialene, ale to nie je prekazka.
5. nov 2010- Sponzor fóra
nie, nemám, lebo sme teraz v takej situácii že neviem či budeme mať naisto tento dátum svadby. Chceme si ju platiť sami a ešte nám nejaké peniažky chýbajú.
Takže ja nemám rezervované absolútne nič, ale za to už mám taký prehľad o tom čo chcem, okrem šiat, že by som to mala za jeden deň vybavené.
5. nov 2010aj ja to mám všetko prepočítané tak, že do mája by sme už mali mať našetrené, len môj drahý sa bojí, radšej by najprv našetril a bol si istý že tie peniaze aj naozaj máme a potom organizoval svadbu. Mne by "mal" môj brat vrátiť do konca roka prachy čo som mu už dávno požičala, potom by to šlo ako po masle. Len to by nemohol byť taký že tie prachy mi dáva už asi tretí rok, už to ani nepočítam. Čo už, rodina, tak to býva.
5. nov 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
Inak, mám ešte jednu fotku v PC, asi z nejakej výstavy kde má tie šaty jedna modelka na sebe a vyzerajú na nej úžasne. Dá sa tá fotka poslať aj cez IP, alebo ju musím len vložiť do albumu. Nejako som na to neprišla
Tie blond vlasy na mňa nejako začínajú asi vplývať