Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Inak, mám ešte jednu fotku v PC, asi z nejakej výstavy kde má tie šaty jedna modelka na sebe a vyzerajú na nej úžasne. Dá sa tá fotka poslať aj cez IP, alebo ju musím len vložiť do albumu. Nejako som na to neprišla :-( Tie blond vlasy na mňa nejako začínajú asi vplývať :-D
bambi, saty adorae su prekrasne, velmi elegantne... uzasne...
inak, aj ten moj planuje nosit obrucku, len este nikdy prsten nenosil, tak dufam, ze ho to neprejde... :-)
Babky, dakujeee x-) Ja som chcela este nieco podobne od MS to je model Demi http://www.maggiesottero.com/dress.as... ale nemaju ich v salone, lebo tie Adorae su podobne. Preto ich neobjednavali. A Kosice su pre mna 100km vzdialene, ale to nie je prekazka. ;-)
Ano, ano, Zuzi, tu fotecku som kdesi videla :-) Krasne, krasne....a mne sa paci ta druha nevesta, co si posielala ten link. A tiez by som chcela vlasky natocene a asi rozpustene. Este presne neviem
Teda že 100 km, ja ti normálne závidím že to máš tak blízko narozdiel odo mňa :-( A neviem prečo, ale mám taký pocit, že ti perfektne sadnú, vyzeráš byť aspoň podľa mňa presne ten typ na šaty Adorae, tak som zvedavá pre ktoré sa rozhodneš bambi. :-)
Zuzi, si zlata. Dakujem ;-) Neviem sice vobec co mi sadne, kedze som este skusat nebola, ale tento styl sa mi strasne paci. A fakt tie saty maju iba v KE? :-. A ked ich vyskusam, dam foto, jasne ;-)
Zatiaľ áno, dúfala som že ich dostanú aj do BA. Ale nevadí lebo ďalšie dvoje ktoré sa mi veľmi z novej kolekcie páčili dostali aj do BA, sú to MS Natalie a MS Leilani. :-)
jeeej, barborav, asi si tou Zdenkou myslela mňa, ale ja som Zuzana :-D No, bodaj by som to bola ja :-N , ale nie, to je nejaká modelka asi. :-D :-D :-D
dracica sú aj so spodničkou, boli celkom pohodlné, oveľa lepšie ako Sa Belle, lebo tie vážia okolo 15 kg a bolo to aj cítiť. Tabret sú také jednoduché a veľmi pekné, ale ja mám viac favoritiek, tak uvidím. A aké šaty ideš ešte skúšať? :-)
ježiši ja som krava..toto sa mi dnes stalo už druhý krát, aj do mailu jedneho som napísala iné meno... dnes som mimo, som komunikovala s jednou zdenkou dnes a treskla som to sem.. baby, dnes som mimo :-| a namiesto darina som dnes napisala zuzana do mailu.... šibe mi..
v pohode :-D mne jedna kolegynka v práci po vyše roku niekedy povie janka, že sa jej to nejak na mna hodí, moja mama sa volá janka, takže som bola zvyknutá keď mi tak niekto povedal :-D
nie, nemám, lebo sme teraz v takej situácii že neviem či budeme mať naisto tento dátum svadby. Chceme si ju platiť sami a ešte nám nejaké peniažky chýbajú. :-( Takže ja nemám rezervované absolútne nič, ale za to už mám taký prehľad o tom čo chcem, okrem šiat, že by som to mala za jeden deň vybavené. :-)
aha mi tiez sme chceli datum neskor lebo aby sme stihli nasetrit ale potom sme si ho dali skor ze ako sme pocitali mali by sme to stihnut do augusta...tak nic drahe nebudeme kupovat...aj tak najdrahsie je jedlo - hostina..to je asi navedcia polozka...
aj ja to mám všetko prepočítané tak, že do mája by sme už mali mať našetrené, len môj drahý sa bojí, radšej by najprv našetril a bol si istý že tie peniaze aj naozaj máme a potom organizoval svadbu. Mne by "mal" môj brat vrátiť do konca roka prachy čo som mu už dávno požičala, potom by to šlo ako po masle. Len to by nemohol byť taký že tie prachy mi dáva už asi tretí rok, už to ani nepočítam. Čo už, rodina, tak to býva.
dievčatá, tak ja som sa zatrepala z detvy do bratislavy skúšať šaty :-D mali ich iba tam a veľmi veľmi som ich chcela vidieť na mne :-D ja som strašne nedočkavá |-|
ach, dievčatá, s tými peniazmi je to na nervy.. ]-( my máme predpokladaný rozpočet na našu mini svadbu okolo 1500€.. ja mám v pláne dať 400€, čiže keď rodičia dajú po 500, bude to ok.. plus teda nejaké drobnosti kúpi drahý..
no a ja pocitam ze a teda chcela by som aby to bolo max. 3000, drahy si mysli ze to bude 4 000 ale to neexistuje tolko...ani by sme na to nemali a aj je to vela na svadbu z 40 osob