Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
z.junasova hej to moze tak nejako vychadzat na 60 ludi..mi tiez hladame lacne napr. zakusky okolo 0,30 za kus...takze to nebudeme mat drahe....komplet hostina 20e na osobu a este aj nam spravia vyzdobu ale to neviem kolko bude stat pocitma max. 200 eur.
No veru, to keby výslednú sumu videl drahý, tak by odpadol. On si ma chce zobrať a zobral by si ma aj zajtra, ale na úrade, s dvomi svedkami. Len ja som tvrdohlavá a chcem peknú tradičnú svadbu, čo už so mnou. Veď každá, teda väčšina z nás chce byť odmalička nevestou a zažiť ten krásny deň. :-)
mi by sme mali platiť okolo 3000 € a 1000 € možno moji rodičia, teda moju stranu rodiny. Takže ak oni z toho vycúvajú tak bude svadba asi až o dvy roky. No uvidíme
hej presne tak a chlapi to nechapu ze to je velky sen NAS....ako male sme pozerali kopec rozpravok o princeznach a snivali ze aj mi raz budeme take...tak preco si tento sen nesplnit :-)
Inak tých 60 ľudí je pre mňa malá svadba, lebo pochádzam z veľkej rodiny a škdrtať sa veľmi nedá. Moja sesternica bude mať svadbu v máji a mám mať 130 ľudí. Ja by som sa asi nedoplatila.
vdaka baby... ;-)
Ta maslicka je usita, lebo len zaviazana sa posuvala nabok a prilepena s obojstrannou lepiacou paskou. Dost piplacka... a ked si predstavim, ze porebujem tak 100.. hm sa umaslickujem... :-)
no ja som rozmyslala ze nebuduci mesiac neviem este...len som sa chcela aby mi povedal co treba vybavit a kedy...a aby si poznacil datum...a potom by sme prisli neskor za nim...
hm ja ma skor stres ist za nim..ja sa ho bojim..lebo on je taky ,,divny,, je taky hundros a nema rad deti a vsetko sam chce robit je taky divny :( ked mi nieco vynada tak ja uteciem...a zoberem si ineho knaza :o/
:-D no ale to vtipne nie je...ked bude na mna zly ja ho vymenim :-( poviem drahemu ze nech on na neho rozprava ze ja nemozem....aj kvoli nemu nechodim do kostola on ma divne kazne stale to iste...to staci raz za rok ist a viem o com bola cely rok kazen :-D