Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • však vy si kňaza môžete zavolať akéhokoľvek.. len je otázka, či ho ten váš zlý "pustí" do kostola.. vraj je potrebný súhlas pôvodného kňaza.. 😒 inak my tiež uvažujeme, že nás bude sobášiť kamarát - kňaz.. nie je to až taký dobrý kamarát, ale aj tak by to bolo milé 🙂

• jeeej, ja už mám 2000 komentárov 😃 😃 😃

• simca ty si ale ukecana 😃 😃 😉

• Sponzor fóra
  • to bude tým, že som tu už dlho.. 😃

• draci, k tej nauke - asi hlavne preto sa mi do toho nechce, lebo neviem co mam cakat... 🤔

• Bero to oznamko je naaadherne... Si ma normalne inspirovala, asi sa aj ja do toho pustim 🙂 presne take nieco ako si spravila si aj ja predstavujem 🙂

• ahojte bero oznamko je prekrasne 🙂 jednoduche mile mne sa paci 😉
    z.junasova ja mam na 60 ludi 2500 euro !! a ty mas az 4000 ?? to co budes mat saty za tisicku?ako nic v zlom hej len si napisala ze vsetko najlacnejsie kupujes a obzeras a pritom suma riadne prehnana lebo nasi znami z vychodu mali 140 ludi na svadbe a kompletne vsetko (videla som rozpocet,bloky atd atd) ich to vyslo na 4100 euro a pritom mali vsetko tip-top 😉 tak sa ukludni bude to menej urcite 😉
    draci fuu takych fararov poznam my sme na dedine takeho mali blee ... u draheho (tam kde aj svadbicka bude) je perfektnýýý pan farar mlady plny ducha a energie a kedze moj bratranec studuje za farara povolil nam aby nas on sobasil my len sobas chceme bez omse koli velkemu poctu deticiek by to nevydrzali celu omsu len by tam behali a vykrikovali ... ale kedze bratranec si dal odklad tak nas bude sobasit on (ale este o tom nevie) ideme za nim vo februari a v januari si vybavime konecne papiere z matriky ... inak baby neviete nahodou takuto technicku vec ... mala sa mi hrala s notebookom daco postlacala a mam tuto stranku ale iba take velkeee pismena ako pre slepych 😐 potvorka mala 😃

• trdielko stlac ctrl a roluj tou gulickou na myske hore alebo dole, teraz neviem, ale budes vidiet ze sa ti to zmensuje alebo zvacsuje 🙂

• uff bybi dakujeeeem 😵

• ahojte 🙂 a čo vy všetky spíte ešte?? 🤔 čo máte v plánoch na víkend?? ja sa chystám umyť okná dnes, tak sa aj celkom teším, že bude vôňa po celom dome z čerstvo opraných záclon - to milujem 😵 a inak asi nič.. jááj, a ešte dnes idem piecť bábovku moju milovanú..

• simcab ahooj 🙂 akoby si o mne hovorila - umývať okná sa chystám aj ja tento víkend a bábovku idem tiež piecť 😃

• jeeeej, tak si budeme pomáhať.. 🙂 teda tak telepaticky 😃 😉

• weri, a zaregistrovala si, že simika pridala svadobný album?? 😵

• cafte je tu niekto? 🙂

• haloo haloo, ja som tuuuu

• Sponzor fóra
  • esteze tak 🙂

• no však stále nakukujem, či tu niekto je.. a nikto nikde nič..

• ja mam zas tu smolu, ze z prace uz sem nemozem a ked sa tu vecer vyskytnem, tak tu ako na potvoru nikto neni 😞

• aj jaaaa.. 😉
    dnes som taka lenivaaaa, nic sa mi nechce a tak ani nic nerobim... A vy ako vikendujete?

• no ja som tu vždy.. aj cez deň, aj večer.. ale nebudem písať sama so sebou..

• bero, kedze uz mam upratane, tak visim na nete. vecer sa chystam von na poharik vinka 🙂

• celkovo tu uz nie je tak zivo ako kedysi....Ci sa mi to len zda? 🙂

• neviem posudit, bo sama sem chodim malokedy

• Baby budete svokrovcom kupovat vianocne darceky? A co take? Ja si uz teraz nad tym lamem hlavu.....

• beron, je tu trošku mŕtvejšie, ale to asi kvôli tomu, že každá máme aj iné starosti ako svadbu 😬 😃 ale neboj sa, ono sa to zase rozbehne..
    ja idem kupovať svokre nejakú kozmetiku a asi papuče 😃 lebo som jej kúpila aj minulý rok, ale nechala ich tu doma a jasné, že som jej ich nosila 😃 a svokrovi netušíííím absolútne

• bero my to mame rozdelene. ja kupujem mojej mame a drahy svojej. ja dam mame nejake peniazky uz teraz, nech si daco pekne kupi podla svojho vkusu a k tomu jej kupim nejaku dobru knizku alebo dve.

• baby, vy čo máte svadbu v lete, budete si obliekať pančušky?? ja som na pochybách.. už len kvôli tomu, že to máme v strede leta a budem mať obuté sandálky.. no neviem.. aj svadba bude neformálna, tak čo??

• hmm kniha je celkom dobry napad....
     Ja by som to tiez tak rozdelila, ze ja vymyslim darcek mojim rodicom a on svojim, ale on je este viac v koncoch ako ja... A nieco chcem mat pre vsetkych, kedze planujeme mat stedrovecernu veceru na 2x - len s casovym posunom, aby sme boli s oboma parikmi rodicov 😃 😃

• simcab kludne chod bez ked mas sandalky 🙂 ja este neviem ake budem mat saty, toboz nie topanky, takze potom sa rozhodnem. a samozrejme to bude zavisiet aj od toho ako vyjde pocko.

• však ja tiež myslím.. už bude dosť, že sa budem pariť v tej torte mojej 😃 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio.

0903 591 415
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov