Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
a to by ste neverili, ale aj vacsie saty si nevesty obliekaju...
Tato relacia nema chybu:
http://www.channel4.com/programmes/my...
Je o svadbach anglickych gypsies (ciganov)
kazdopadne tie nevesty vyzeraju vtipne.... :-D :-D :-D
A zenska co im tie nadhery sije vravela, ze nemoze prezradit cenu..... musia stat dost.... A este su tie saty aj strasne tazke, vraj niektore nevesty maju po noseni jazvy !!
weri, nezmenis saty? :-D :-D :-D :-D :-D :-D
bero :-D :-D :-D v mojich šatách by som pri nich vyzerala ako v nočnej košeli :-D :-D :-D :-D ale nevymenííííííím, ja chcem cez dvere výjsť bez ujmy na zdraví :-D :-D :-D
baby, šak ale to musím byť aká zábava na svadbe pre deti s takouto nevestou :-D deti môžu do nej skákať ako na nafukovačke, sa budú odrážať a k tomu ich ani vyfackať nemôže lebo nemá ako :-D :-D
Hlavne že sa tvária tie nevestičky ako Sochy slobody :-D
Dúfam, že ja budem priemerne namyslená v deň D a nie ako tieto kravy :-))) tie sú nadmieru namyslené :-D
A keď tie šaty po svadbe roztrihaju, môžu ísť pod stan :-D
simcaaaaaab :-D :-D :-D :-D napadlo ma presne to istééééééé :-D :-D :-D :-D
barborav - :-D :-D :-D vidíš to, my čo máme menšie šaty nemáme toľko spôsobov využitia po svadbe ani na svadbe, už vieme o čo prichádzame :-D :-D
hehe že priemerne namyslená :-D ja nie som ani priemerne a na svadbe tiež nebudem, len maximálny narcis :-D :-D :-D :-D
dobre ranko, baby chcem sa nieco spytat...bola som cez vykend nahnevana ze stale co by som chcela tak bud nemoze, to sa nepatri, to takto musi byt....ach jaaaj...:-(
co si myslite ako to ma byt na prichod k oltaru??
mne mama povedala ze to sa ide prve zenich s nevestou a za nimi hostia... ale ja som si to predstavovala ze zenich caka pri oltari, hostia sedia uz na miestach a ja s otcom pridem ako posledna...a predomnou bude druzicka mala sypat lupiuenky z ruzi... ze to tak nebyva mi mama povedala, ze to zase mam z filmov.... ]-( :-(
dracica, ja to tiež poznám zo svadieb mojich sesterníc tak ako tvoja mama, ale to bolo už veľmi veľmi dávno. Na svadbách, ktoré som videla naposledy to býva väčšinou tak ako hovoríš ty. Aj ja by som to tak chcela. Najprv vojde ženích z hosťami a nevesta v sprievode otca až potom. A tie družičky s lupienkami sú tiež pekný nápad. Takže vôbec to nie je tak že to máš z filmov, jednoducho zvyky sa menia. :-) Podľa mňa to má svoje čaro.
Draci, ja to tiez poznam tak ako ty pises.. je to normalne a nie z filmov.Hostia aj zenich cakaju v kostole a ty s otcom vojdes ako posledna. A nech sa mama aj na hlavu postavi, je to tvoj den, tak si to nedaj nikym pokazit.
draci ja som bola aj na takej svadbe, že sa všetci (vrátane ženícha a nevesty) stretli na námesti v reštike, bolo tam občerstvenie. potom družba viedol nevestu a družbova partnerka viedla ženícha a za nimi dlhy rad - dvojstup svadobčanov a išli sme do kostola ( do kopca)... nepáčilo sa mi to :-N
ja mam takú to predstavu - mama vedie syna, potom pár sekúnd nič a potom nevesta s tatom..
a pokial máš družičku, tak nech ide medzi príchodom ženícha a teba..
podla mna je zase pekné, ked si aj mama vedie syna ;-)
vsak hej ona to porovnava co bolo pred vyse 20 r. ale zvyky sa menia nie je to stale to iste ako kedysi...
mne povedala ze ked to tak chcem tak by som ani zo zenichom nemala ist v jednom aute ze aby sme sa stretli az v kostole..vsak to je jedno podla mna..mozme ist aj spolu v aute len do kostola pojdem ako posledna...
ja mám zase ten problém, že nemám dobrý vzťah s otcom, a vlastne ho ani na svadbe nechcem, ale asi tam pôjde.. no neviem si predstaviť prečo by ma mal on viesť k oltáru.. :-S lebo u nás je to tak, že prví prídu svadobčania, a potom mama so synom a za nimi otec s dcérou.. chcela som, aby ma odviedol brat, ale neviem či to nebude sprosté, keď by drahý išiel s mamou a ja nie s otcom.. :-S
väčšina o tom vie, ale zase mi nie je jedno ani to, ako by sa otec cítil, že drahý išiel s mamkou a ja pôjdem s bratom :-S asi pôjdem sama alebo pôjdeme spolu s drahým..
hm no aj to je jedna z moznosti...ale ak mate zle vztahy ..tak potom ako by sa mal citit?? vsak podla mna horsie je ked mate zly vztah ( otec - dcera )....nie? A ked budete na hostine tancovat?? ci nebudete??