Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
fííha, tak neviem neviem, ako by som sa v tomto pohybovala
však to vyzerá, že by som ani cez dvere neprešla
http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vImageID=4248343&vReferer=%2Fbazar%2Fshow_entry.php%3FvEntryID%3D5743627. nov 2010- Sponzor fóra
a to by ste neverili, ale aj vacsie saty si nevesty obliekaju...
Tato relacia nema chybu:
http://www.channel4.com/programmes/my-big-fat-gypsy-wedding
Je o svadbach anglickych gypsies (ciganov)7. nov 2010- Sponzor fóra
baby, šak ale to musím byť aká zábava na svadbe pre deti s takouto nevestou
deti môžu do nej skákať ako na nafukovačke, sa budú odrážať a k tomu ich ani vyfackať nemôže lebo nemá ako
Hlavne že sa tvária tie nevestičky ako Sochy slobody
Dúfam, že ja budem priemerne namyslená v deň D a nie ako tieto kravy)) tie sú nadmieru namyslené
A keď tie šaty po svadbe roztrihaju, môžu ísť pod stan8. nov 2010dobre ranko, baby chcem sa nieco spytat...bola som cez vykend nahnevana ze stale co by som chcela tak bud nemoze, to sa nepatri, to takto musi byt....ach jaaaj...
co si myslite ako to ma byt na prichod k oltaru??
mne mama povedala ze to sa ide prve zenich s nevestou a za nimi hostia... ale ja som si to predstavovala ze zenich caka pri oltari, hostia sedia uz na miestach a ja s otcom pridem ako posledna...a predomnou bude druzicka mala sypat lupiuenky z ruzi... ze to tak nebyva mi mama povedala, ze to zase mam z filmov....8. nov 2010dracica, ja to tiež poznám zo svadieb mojich sesterníc tak ako tvoja mama, ale to bolo už veľmi veľmi dávno. Na svadbách, ktoré som videla naposledy to býva väčšinou tak ako hovoríš ty. Aj ja by som to tak chcela. Najprv vojde ženích z hosťami a nevesta v sprievode otca až potom. A tie družičky s lupienkami sú tiež pekný nápad. Takže vôbec to nie je tak že to máš z filmov, jednoducho zvyky sa menia.
Podľa mňa to má svoje čaro.
8. nov 2010draci ja som bola aj na takej svadbe, že sa všetci (vrátane ženícha a nevesty) stretli na námesti v reštike, bolo tam občerstvenie. potom družba viedol nevestu a družbova partnerka viedla ženícha a za nimi dlhy rad - dvojstup svadobčanov a išli sme do kostola ( do kopca)... nepáčilo sa mi to
ja mam takú to predstavu - mama vedie syna, potom pár sekúnd nič a potom nevesta s tatom..
a pokial máš družičku, tak nech ide medzi príchodom ženícha a teba..
podla mna je zase pekné, ked si aj mama vedie syna8. nov 2010vsak hej ona to porovnava co bolo pred vyse 20 r. ale zvyky sa menia nie je to stale to iste ako kedysi...
mne povedala ze ked to tak chcem tak by som ani zo zenichom nemala ist v jednom aute ze aby sme sa stretli az v kostole..vsak to je jedno podla mna..mozme ist aj spolu v aute len do kostola pojdem ako posledna...8. nov 2010ja mám zase ten problém, že nemám dobrý vzťah s otcom, a vlastne ho ani na svadbe nechcem, ale asi tam pôjde.. no neviem si predstaviť prečo by ma mal on viesť k oltáru..
lebo u nás je to tak, že prví prídu svadobčania, a potom mama so synom a za nimi otec s dcérou.. chcela som, aby ma odviedol brat, ale neviem či to nebude sprosté, keď by drahý išiel s mamou a ja nie s otcom..
8. nov 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ďakujeme