Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
jaaj tak to som asi zle pochopila tak to je jasne ja som skor myslela ze neviem ci dame im domov vysluzku...ze asi nie nech sa najedia na hostine...
Odpovedať
viem, že moji svokrovci dávali aj výslužky keď sa vydávala drahého sestra, ale neviem či sa bežne dávajú..
Odpovedať
asi nie je to bezne len kto chce da kto nie neda...asi to je individualne
Odpovedať
Profilova fotka
aj my to budeme mat tak, ze "pracovnici" budu mat vlastny stol, kde im dame kolaciky, budu tam mat vlastne skoro vsetko ako hostia, len alkoholu menej. A nejake kolaciky dame aj obsluhe.
Odpovedať
Profilova fotka
a nejake vysluzky dame aj im..ale len tak par kolacikov a mozno vino.
Odpovedať
ahojte, my budeme davat vysluzky aj fotografovi a hudbe. Mamka ratala 5/6 kolacov na osobu + do vysluziek (tie davame pred svadbou). mame objednanych 1500 zakuskov na 70 ludi (skor asi menej hosti bude), mne sa to zda privela a mamusa stresuje, ze malo bude... =-) K tomu prichodu k oltaru - moja segra isla s ocom uz pred 9 rokmi, tak to nie je len taky moderny vystrelok.. ;-) Myslim, ze jedine v pravoslavnom kostole sa to neda, kedze tam caka farar na dvojicu pri dverach - alebo cosi take... Inak by to nemal byt problem. Ja pojdem s ockom a predomnou 2 pariky deti - 3 s lupienkami a starsi synovec s prstenkami.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
inak baby, ako to máte s fotografom, objednávate si len umelecké foto v interiéri, príp. v exeteriéri alebo máte zajednaného fotografa na celý svadboný deň až po prezlečenie do popolnočných šiat, tak cca do 1.-2. hod. Lebo čo som pozerala takých mojich kandidátov, tak sa tá cena vyšplhá aj na 350 - 400 €, teda čo sa týka tých cenovo prijateľnejších fotografov. Alebo budete mať na hostine len nejakého amatérskeho fotografa, či bude fotiť rodina?
Odpovedať
bero ale ..ostatny uz budu cakat v kostole vsak?? a ja poviem ze to som si nevymyslela ze to tak je...a ja to tak ako mama povedala ,,sucharsky,, nechem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
z. junasova...ja budem mat fotografov 2. (teda budu to manzelia) Budem ich mat od umeleckych fotiek az do rana do dakej pol 2 ... takze na celej svadbe. A cena je 200 euro:)
Odpovedať
z.junasova skus este nejakych fotografov popozerat niektory su aj lacnejsie nez 400 eur. ale tak zalezi na tom co chcete vy...ci chcete fotografa na cely den alebo nie
Odpovedať
draci, ano vsetci uz budu cakat v kostole... a drahy pred oltarom.. ;-) My mame fotografa na cely den, on sam povedal, ze pride rano o kolkej len budem chciet - na fotenie priprav a zostane az do noci, kym bude co fotit...ze celodenne fotenie nema casove ohranicenie... Nie je z tych najlacnejsich (ale stale ma prijatelnu cenu v porovnani s inymi) a patri k spicke.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som chcela na celý deň, určite aspoň do 2. hod. Ak viete niektorá o nejakom dobrom tipe tak dajte vedieť, lebo ja som ešte na celodenné fotenie lacnejšieho v okolí Nitry nenašla. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
beronsche a koho máš ak sa môžem spýtať :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam tych istych fotografov ako Katka a tiez uz od rana od priprav az do nejakej pol druhej rano x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
babulky bybi a katka, napíšete mi do IP koho to máte....prosíííííííííííííííím ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
uz som poslala IP :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem veľmi pekne :-D
Odpovedať
aj ja mám čo bybi a katka :-))) aspoň ako katka určite a že aj bybi má, som nevedela :-)))
Odpovedať
Profilova fotka
a uz vies :-D ale nie, my sme sa len tyzden ci dva dozadu dohodli, lebo sme stale nemali termin :-)
Odpovedať
ach, bybi, ako to my ideme vydržať v tých tortách, ak bude taká horúčava ako toto leto??? =-)
Odpovedať
ked som ukazovala sv.saty priatelovi na nete tak sa smial ze to co su ake saty ako kalich to vyzera...strasne :-D
Odpovedať
Profilova fotka
simi mna to uz tiez napadlo :-N Ja mam sice svadbu az o 5-tej vecer, ale to je stale teplo a fotenie je pred tym aj tak :-| no snad bude tak akurat prijemne :-D A ked nie, nejake vydrzim |-|
Odpovedať
aaale, chlapi.. ]-( :-D :-D :-D no môj zase keď som bola skúšať, tak sa posadil, zobral katalóg a ukazoval mi tieto tieto tieto :-D zlatý bol :-)
Odpovedať
no ja idem dnes skusat o 15h. a moj zase chce vidiet fotky ..ale to mu neukazem musi pocakat par mesiacov
Odpovedať
Profilova fotka
ja ked som sa mojho pytala ci sa mi pacia saty (som mu nejake ukazovala), tak mi povedal ze jemu sa zdaju vsetky rovnake...typicke 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
jej draci, tak potom nas informuj x-)
Odpovedať
drači, držím palce, aby si bola spokojná so šatkami :-) ale dúfam, že nám fotky ukážeš! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja držím palčeky :-) ideš skúšať do El ?
Odpovedať
bybi, ja keď som bola šatky skúšať, to bolo niekedy asi v máji :-N , tak bolo vonku strašne strašne teplo, a v salóne mi bolo riadne horúco.. a to bolo len niekedy okolo desiatej.. ja sa bojím ako vydržím fotenie..
Odpovedať
no jasne baby toto ja viem ja tiez som mu par siat ukazaal a ze on nevie ze jemu to je jedno ..len som chcela vediet aky styl sa mu paci ...co uz s tym mi neporadi... dakujem toto bude moj prvy salon ale este chcem viacej pochodit a uvudim co mi pristane...a potom ak sa cenovo oplatia viacej tak si dam usit este neviem podla toho ake budu a kolko budu stat
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?