Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
draci myslím že lutovať nemusíš že si si vybrala hneď v prvom salóne, ja mám tiež v pláne ísť asi do dvoch, troch salónov, ale mylsím že aj tak si vypberiem v el, majú tam fakt super výber. A počula som že aj predavačky vedia perfektne poradiť, tak aj na to sa spolieham.
A náhodou jednu foto Natalie nemáš .....
9. nov 2010- Sponzor fóra
z.junasova hm vazne bohuzila nemam ale videla som ich a su peknucke naozaj...ano su tam krasne saticky...
nelutujem chcela som viac popozerat ale tak mna hned oslovili tie moja a ked este mi pristali nie je co riesittak som spokojna len su velke ale nie su az take tazke tak to si zvyknem za par hodin...
len neviem ako ma moj odnesiesom povedala aby posiloval
uz sa boji...
a co sa tyka predavacok boli tam 2 mlade baby super...velmi ochotne a aj poradia co sa hodi a co nie...mne napr. povedala ze sa mi biela nehodi lebo mam bledu pokozku...a ze mi ide smotanova farba, okolo krku ramienko mi nejde a ani jednoduche saty mi nejdu..potrebujem vyraznejsie honosnejsie...takze velmi vedia poradit...9. nov 2010drači - juuuuj tak sa mooooc teším že sa ti skúšanie páčilo a že ti sadli šatky ktoré si si najviac priala
kedy uvidíme fotočky???
hehe, no aké ohováračky, všetky nevydaté budú závidieť, že kedy také bude ich čakať a vydaté budú ochkať aká si krásna
bybi - no hej, tak bude vedľa mňa sedieť moja mama aj vedľa drahého jeho mama... noooo ale tak nejako to prežijem, zvolila som tú jednoduchšiu cestu, nechcem sa s nikým hádaťak sa mama s jej mužom rozhodnú neprísť, posadím tam babičku a dedka a hotovo
9. nov 2010tak som zvedavá čo povedia mne, ja čo som si zatiaľ skúšala tak tiež mi biela moc nešla, skôr taká smotanová a zase šaty typu ambrosia a sa bele mi nejdú. Len smola že tie čo sa mi páčia sú väčšinou čisto biele, tak som zvedavá ....
Ozaj a nevieš koľko bolo požičovné za najnovšie šaty, teda aj za tie moje.
9. nov 2010- Sponzor fóra
ahojte dievcata ! ja mam dnes uuuplne supišš naladicku neviem cim to bude mam roztrasene ruky lebo som malej tancovala a ona sa rehlila na mne ako koň
potom mi isla pesnicka "svadobna" od zboru sv.Jakuba ktoru chcem do kostola na nas nastup pred oltar a mi aj slza vysla no moje nervy ked teraz si to predstavim a placem od radosti co bude potom??budem rozmazana a ufnukana od stastia
noo ale chcem sa vas spytat co poviete na nas napad zo vcera vecera bol film na markize ta mrcha neda pokoj a ak ste to videli/nevideli neviem bol zaciatok filmu : notes,nastenka ich spolocne fotky medzitym titulky mien hercov a blabla a mame taky napad tak by sa mohlo zacat nase svadobne dvdcko! nastenka,notes nase fotky medzitym nase mena mena rodicov a ze kameraman,fotograf ich skutocne mena a zaber tam bol taky neskor ukladanie menoviek,zdobenie saly aj to by mohlo byt potom svokrin dom vyzdobeny pozrite si to na nete niekde je to starsi film urcite ho najdete na onlinky.com alebo kinotip.cz a len zaciatok si pozrite a skomentujte mi to dakujeeeem
9. nov 2010draciii, super, ze si si nasla saty, vyzeras v nich kraaasne!!!
Neskusala si nahodou aj model Brianna?
Inak aj ja som bleda ako stena a v salone (v inom samozrejme) mi povedali, presny opak co tebe... ze biele saty idu k svetlej pokozke viac, lebo smotanove splyvaju s farbou pleti... Ale mozno ty nie si az taka bledula ako ja...
weri - a ja prave chcem organzove masle na stolicky, satenove sa mi az tak nepacia, hlavne na stoloch
baby co myslite, je lahsie zohnat gerbery a karafiaty cervenej alebo cyklamenovej farby?9. nov 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
super, som rada ze sa ti tvoje vysnivane satky hodia