Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
baby, tak mne v salónoch povedali, že sa mi hodia všetky odtiene.. to mi teda pomohli!!! :-D :-D :-D ale už som sa rozhodla, že chcem biele, nie úplne biele, ale také niečo medzi bielou a ivory.. v nicole sa to volá natural.. je to ako keby zašednutá biela alebo ako by som to popísala :-D
Odpovedať
myslim, ze som niekde videla, ze natural biela je aj diamond white... :-) Ja chcem snehovobiele... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
bero ja som tiež bledula a hodia sa mi čisto biele, v krémových vyzerám strašne :-D
Odpovedať
mne sa zdá, že diamont wite je úplne bieľučká.. =-)
Odpovedať
simi, je mozne ze to vsade volaju inak, alebo som to ja poplietla..... ;-) :-p
Odpovedať
už sa z toho ani svätý peter nevyzná :-N :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
bero - podľa mňa ľahšie zoženieš v červenej, ale keď chceš cyklaménové aj také sa určo budú dať niekde zohnať :-) hmmm inak keď tak rozmýšľam na stole satén asi ee.. ale ja zase nechcem ani takú tú našuchorenú organzu na stoloch... len hnedé servítky s ružovými mašľami, v strede váza s ružovými kvetmi a to je všetko :-)
Odpovedať
bero dakujem nie neskusala som ten typ siat.. asi v cervenej je lahsie najst
Odpovedať
je zaujimava ta smotanova farba teda co som skusala tie ambrosia tak boli biele aspon mne sa zdali ale na fotkach maju taky otien do zltej ako na fotkach..hm..
Odpovedať
hmm, tak vravite, ze asi cervene kvety... Tak bude cervena vyzdoba. ;-) :-D weri ani ja to nechcem prehanat s prkotinkami na stoloch - len organza, servitky, par sviecok a kvetinky, ziadne kamene a lupienky ... Budete mat okruhle stoly?
Odpovedať
Profilova fotka
babyyy moja otazka tu nejako zanikla :-( kaslete tu na mna pomooooc kto mi ma potom poradit v tomto predsvadobnom chaose ked nie vy? |-| kuk na tuto stranku co vravite paci sa vam nejaky vzor?? http://www.thunderboyxpress.sk/ozname...
Odpovedať
livi, mne sa páči OSV-012.. so srdiečkami :-)
Odpovedať
Profilova fotka
bero ja by som zase brala lupienky ale len také čo som našla na jednej webke, vyzerajú úplne ako čerešňové kvietky, to by som tam asi rozsypala, to sa mi páči :-) hej budeme mať až 3 okrúhle stoly :-D :-D + jeden hlavný stôl a + 2 hranaté :-D trdielkooooo nekašlemééééééé x-) nech pozerám ako pozerám moc ma tam nič neoslovilo, príde mi to tam skoro všetko tak až moc prečančané :-N ja som skôr za jednoduchosť, a za menej je viac, ale to je len môj názor :-)
Odpovedať
Profilova fotka
trdielko to s tým videom znie super, film som síce nevidela, ale myslím že to bude veľmi pekné :-)
Odpovedať
trdielko, tiez sa mi vsetky zdaju precackane... keby si fakt musim vybrat, tak OSV 012 je jedine ako tak v pohode - ale to len podla mna .. :-) Preco nebudete mat to s fotkou? to je pekne
Odpovedať
Profilova fotka
akurát tak rozmýšľam, z akého dôvodu je žralok na oznámení svadobnom? teda pokiaľ mladomanželia nie sú potápači :-N :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
weri, viac ich je tam takých divných.. =-) niektoré sú fakt preplácané, že je tam viac obrázkov, ktoré sa podľa mňa ani veľmi nehodia k sebe..
Odpovedať
Profilova fotka
simcab súhlasím :-) ale tak 100 ľudí 100 chutí, iným sa zase napr naše oznámenie nemusí páčiť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby čo ste mimo SR, nedá sa náhodou u vás niekde zohnať darčeková sada parfému Marry me? - telové mlieko sprcháč a parfém? :-N Vonia totiž úúúplne úžasne a chcem ho ako svadobnú vôňu, ale neviem na slovensku zohnať telové mlieko ani sprcháč :-|
Odpovedať
baby, som vám ani nemala čas napísať čo sa mi ráno stalo :-N tak ja si vstanem, ale sa mi už zdalo, že je nejako vidno - zvyknem vstávať pred siedmou, vtedy je ešte tak šero trochu.. pozreim vedľa seba a drahý tiež pri mne - on chodí na siedmu do roboty.. chcem pozrieť na mobil a ten vypnutý a nedal sa zapnúť.. tak budím drahého, či má nastavený budík a koľko je vôbec hodín.. a ten mi zahlási, že je už 8:20.. som skoro odpadla :-S mne sa ten sprostý telefón v noci vybil, tak nezvonil ani budík ]-( takže si viete predstaviť, keďže o ôsmej otváram obchod :-D :-D našťastie ale vedúca prišla skôr, tak aj čo-to predala :-D
Odpovedať
wera a vy uz mate oznamko? A pouzili ste to pismo, co mas v albume? Ja som ho skusila, lebo je kraaasne, ale "rodinna rada" rozhodla, ze nie je dobre citatelne... A ani drahemu sa nepacilo, ale mne ano.. :-| Neukazes nam oznamka? ;-) suhlas 100 ludi, 100 chuti... a ten zralok je fakt bleee...
Odpovedať
simi no teda.... =-) Este dobre, ze ta veduca nezdrbala.. ;-) weri skusim ti pozriet...
Odpovedať
Profilova fotka
:-D nooo tak ste si pekne prispali dnes :-D hehe to ja som si večer nadstavila 2x budík - jeden na 00:01 a druhý normálne na 6:00. Drahý má dnes narodeniny, tak som chcela byť úplne prvá ktorá mu bude gratulovať, tak že mu po polnoci zagratulujem :-D no ale keď v noci zazvonil budík, tak som podľa drahého slov bola strašne popletená, že musím ísť do práce, drahý ma nevedel presvedčiť o opaku, že som si asi zle dala budík, lebo je len polnoc, nech si ho prestavím a ideme hajať a ja som si až po cca 5 minútach popletených uvedomila že čo som vlastne chcela :-D :-D tak sme sa narehotali (ževraj) že aká som popleta :-D najlepšie je, že ja si z toho pamätám véééľmi málo :-D
Odpovedať
a tak čo už mohla robiť :-D :-D a vlastne sa mi to stalo asi prvýkrát čo som v tejto robote..
Odpovedať
:-D weri asi si v spanku rozpravala no na to nezabudne taka gratulacia :-) to poznam ja som raz zdvihla telefon ked som spala...a rano som nevedela ze som telefonovala :-D
Odpovedať
Profilova fotka
bero - oznamko máme vybrané a zopár ks už máme (foto mám aj v albume) :-) ale objednávať vnútorné kartičky s textom budeme v januári, ešte sa nám zdá skoro :-) tiež mi to písmo neprešlo, a presne z toho istého dôvodu ako tebe :-D tak musíme niečo jednoduchšie vymyslieť :-) ale motto asi dáme takéto ....a budem ťa milovať a ctiť po všetky dni svojho života... a vy už máte vymyslené aké oznamko chcete? juuuuj ty si hotový poklad, bola by som ti moc moc moc vďačná ak by si to pozrela x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
weri ja ti to tu pozriem, ak by som to nasla, tak ti dam vediet. Chcela som ti napisat ze by som to vo februari mohla doniest, ale potom ma napadlo, ze mame len prirucnu batozinu... Hoci ak by to bolo do 100ml, tak by som to mohla zobrat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a trdielko mne sa tie oznamka tiez moc nepacia, ja mam rada uplne nieco jednoduche, take nieco ako mala bero v albume :-)
Odpovedať
my uz mame prototyp oznamka hotovy.. :-) mala som chvilu v albume, ale som stiahla.... este stale sa vytesujem z neho, ako mala.. asi preto, ze nic ine doma nemame (myslim nic "hmatatelne" :-D ) - budeme si ich tlacit sami.. :-) ten parfum myslis? http://www.nstperfume.com/2010/06/23/...
Odpovedať
jeeej bybi si ma potesila, ze sa ti nase oznamko pacilo!! :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?