Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • aj ja chcem vidieť oznamko prosíííííím 🙂 🙂 🙂 hej presne ten parfum som myslela, vonia úúúúžasne a ešte aj ten názov 😃

• neni za co bero, naozaj su krasne 😵

weri ja som nasla, ale iba parfem... ziadne take darcekove balenie...

• bybi ty si zlatíčko, juuuuj moc moc ďakujem ! 😵

• Sponzor fóra
  • aj ja som nasla len parfem...
    weri - teraz nemozem lebo "pracujem", ale vecer to oznamko plasnem do albumu.....

• no musim zistit ako vonia, este neviem aku vonu budem mat ja, ale pre draheho mame, to je jeho vona a v inej si ho neviem predstavit, len si teraz neviem spomenut ako sa vola, je to od Diora tusim...

• tak som to nasla, FAHERNHEIT je to 🙂

• hmmm ani tak že zvlášť to telové a sprcháč nemajú? 😞 lebo chcela by som celá voňať jednou vôňou 🙂 lebo pôvodne som chcela versace bright crystal, to je moja vôňa už niekoľko rokov a mávajú celú sadu, ale keď som ovoňala tento, tak som hneď rozhodnutie zmenila 😃

• weri a chces len parfem, aj ked to neni darcekove balenie??? alebo parfem sa da aj doma kupit???

• dievčatá, ja by som chcela voňať mojou milovanou dkny - be delicious 🙂 pre mňa je tá najkrajšia na leto 😵

• bero alebo ti pošlem do IP mailovú moju, aby ti to tu neskopírovali kade tade 🙂
    my pre drahého tiež máme vôňu, sedí mu ako uliata - gio od armaniho, či ako sa to volá 🙂

• jááj, a pre drahého asi baldessarini del mar saychels 😵 ježiško mu ju prinesie, tak bude musieť šetriť do leta 😃

• ja som mala taku super letnu, ultraviolet alebo tak nejak sa volala, ale uz ju nerobia, robia, ale ina farba a ina vona, ale ta co sa mne tak velmi pacila uz neni 😞

• ja mam rada od dkny zelene jablko, aspon myslim ze je to dkny 😬 ja som strasne co sa znaciek a nazvou tyka 😬

• bybi a koľko vychádza u vás ten parfémik? nejaké väčšie balenie? 😬

simcab - dkny be delicious mám tiež veľmi rada, je úžasná 🙂 hehe môjmu prinesie parfémik asi "ujo menináčik" v marci, inak by celú minul dovtedy 😃 😃

• weri to som len tak narychlo dala do googlu, mozno keby sme pohladali najdeme aj lacnejsie, ale tak pre inspiraciu: http://www.google.co.uk/products?q=marry+me+parfume&hl=en&aq=f

• Sponzor fóra
  • bybi nikde sa nedá zohnať? 😞 ja si napr neviem predstaviť na drahom inú kozmetiku na pleť po holení a na holenie, ktorú používa, keď sa oholí to je taká krásna vôňa že ho stále len čuchám 😃 neviem si predstaviť že by prestali vyrábať 😦 😃

• weri uz som ho dlho nikde nevidela 😞 ale ja nie som ani velmi parfemova, ja mam doma asi 7 parfemov a vsetky skoro plne, mna to raz za 100 rokov napadne sa splechnut, ked niekde idem 😬 😃

• bybi, to je presne ona 😉 myslím to zelené jablko - DKNY

• aha, tak tu sa to vola zelene jablko - green apple 🙂

• bybi - hmmm myslím že tie ceny sú cca rovnaké ako u nás, tak ťa tým nebudem zaťažovať, perfémik kúpim tu, euro hore dole 🙂 aaale ak by si náhodou natrafila na aspoň to telové, tak by som ťa mooooc pekne prosila na kolenách, keby si mi ho kúpila a ja by som ti peniažky poslala 😬

• alebo nie??? no neviem... 😬

• v pohode weri, pozriem a ked najdem, tak ti kupim 🙂 mozno aj na letisku budu, ideme z gatwicku, to je velke letisko 🙂

simca ignoruj ma, ja som strasny motak co sa nazvov tyka 😬 😃

• och a ten moj ani za pana nechce ziaden parfem... Ale aj tak mu jezisko prinesie... 😎 😃 😃
    Ja mam 3 plne parfemy a stale sa zabudnem pocapkat...
    Pacia sa mi Hugo Boss vone ale tie strasne kratko drzia...asi aby parfem rychlo dosiel (ked sa musi davat castejsie) a my si kupili dalsi... 😃

• jeeeeej bybi ty si hotový poklad 😵 😵 😵

😃 inak aj ja som na názvy motovidlo, kým si spomeniem čo sa ako volá - ale vždy si pamätám ako to vyzerá 😃

• weri ale teraz si ma na ten parfem namotala, musim niekde pozriet ako vonia... lebo nazov sa mi paci a tento si aj zapamatam 😃

• hehe takže nie som motovidlo ale namotávadlo 😃 😃 😃 vonia fakt úžasne, ešte mám v kabáte vo vrecku papierik z parfumérky od nedele, kde som ho skúsila a stále vonia úžasne 🙂 našla som ho na nete za 46 € asi si idem objednať 😃 že, ten názov je tiež super, ten ma zaujal ako prvý 😃

• ozaj babušky, neviete náhodou o nejakej agentúre na záhorí ktorá prenájíma aj okrúhle stoly a má v ponuke aj čokoládovohnedé mašle na stoličky? 😃 totiž máme ponuku z jednej, ale tí sú až niekde pri sládkovičove či kde dole a len za dopravu si účtujú 56 eur, a keď som im zrušila ten srdiečkový stôl tak sa už neozvali 😞

• ano ano, o tom simca 😃 😃 😃

weri musim aj ja ho niekde najst, ze ci sa mi bude pacit ako vonia 🙂

• aj ze ci sa ta vona hodi na leto 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Horvatovič
    Rožňava
    Nafotím vašu svadbu podľa vaších predstáv, svadobný dokument - žiadne zbytočné pózovanie pred objektívom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov