Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
h.a.i.n.y
Autor diskusie
13.04.2009
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Zoradiť podľa:
Profilova fotka
bybi
09.11.2010
ja musim ist uz zase pracovat, sa mi vobec nechce :-(
Odpovedať
Profilova fotka
wera.g
09.11.2010
bybi určite áno, je to také aj citrusové jemne, svieže, krásne :-) daj potom vedieť ako sa ti páči, možno budeme rovnako voňavé na svadbe :-D hoci na každom vonia každý parfém inak... :-)
Odpovedať
beronsche
09.11.2010
no bybi mi hovor... tiez sa mi tak chce..... ze ja truba som este neostala na PNke... 8-( Aj ja som teraz zvedava na ten pefem, musim zistit co je to za vonu... :-)
Odpovedať
beronsche
09.11.2010
pefem?? jasne ze parfem....
Odpovedať
simcab
09.11.2010
beron, samomluva??? :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
wera.g
09.11.2010
bero :-D :-D :-D :-D hehe si vystačíš aj sama - aj na otázky si sama odpovieš :-D :-D jeeeeej práve som volala s prevádzkovateľom reštiky kde budeme mať svadbu a budú nám vedieť zohnať stolyyyyyy, takže by sme mali o starosť menej, uvidíme ešte akú cenu za ne dajú a či majú aj krémové obrusy :-) ak by nie, vyzerali by blbo biele obrusy a krémové stoličky?
Odpovedať
beronsche
09.11.2010
simi to ja casto!! :-D :-D
Odpovedať
simcab
09.11.2010
si ma riadne rozosmiala :-D :-D
Odpovedať
simcab
09.11.2010
weri, podľa mňa by to nebolo blbé.. doladíš výzdobou, napr. s tou hnedou by to bolo pekné :-) my budeme s drahým asi tak isto :-D on má tmavohnedý oblek so svetlými (béžovými) pásikmi a hodlám mu dať bielu košeľu a kravatu, lebo ja budem mať biele šaty.. len ma mýlia strieborné topánky, ale tak zas tie si asi nik nevšimne.. a keď aj, tak nech :-D
Odpovedať
beronsche
09.11.2010
weri, tiez si nemyslim, ze to blbo vyzeralo.... biele obrusy su klasika... A co za stoly chcete? Nejake special? simi, kamoska mala strieb. topanky na svadbe a ja som si to ani nevsimla a to som na nu cumela non stop aka bola pekna v svad. satach... Tiez ich nemala k nicomu zladene a vobec sa to "nebilo"....
Odpovedať
Profilova fotka
wera.g
09.11.2010
nooo len či už tých farieb potom nebude veľa - krémové stoličky, biele obrusy, hnedé mašle, ružové kvety... hmmm, už to je asik moc nie? bero stoly sú klasika okrúhle :-) strieborné topánky podľa mňa budú super, aj tak ich pod šatkami moc vidno nebude a ak, tak tiež ako bero písala tiež si myslím že sa to nebude vôbec biť :-)
Odpovedať
beronsche
09.11.2010
weri biela a kremova su take neutralne, to bude ok podla mna...
Odpovedať
simcab
09.11.2010
weri, podľa mňa to fakt bude pekné :-)
Odpovedať
simcab
09.11.2010
babule, ak sa vám chce, prečítajte si toto.. celkom zaujímavý článok: http://www.nevesta.sk/kedy-sa-uz-konecn…
Odpovedať
beronsche
09.11.2010
simi, celkom zaujimave... baby, pozrite ake krasne oznamko: http://www.mojasvadba.sk/album/view.php…
Odpovedať
simcab
09.11.2010
.. a hlavne pravdivé..
Odpovedať
barborav__2
10.11.2010
ano, pravdivý článok :o))))) bero - krásne oznamko :-) baby čo hovoríte na to oznamko, čo je vo forme listu z kalednára? Ja som to ukázala doma všetci sú z toho hotovíl, že aký skvelý nápad..Mne sa tiež páči, ale potrebujem vedieť aj názor druhých ľudí, či nie je také trapkovské :-D Vero - dúfam, že nájdeš nejakú dobrú firmu, Miška minule písala, že jej každý chce poslať poštou všetko a že nech si to sami nainštalujú (myslím tú výzdobu)..
Odpovedať
Profilova fotka
bybi
10.11.2010
Dobre ranko :-) Barbora, mne sa to oznamko tiez strasne pacilo ked sommho videla prvy krat :-) ale uz som ho odvtedy videla v tolkych albumoch, ze mi uz pride neoriginalne. Ale stale je to dobry napad. Mozno by nebolo zle zachovat ideu, len zmenit prevedenie, nejaky iny list kalendara ak vies co myslimc-:-)
Odpovedať
Profilova fotka
bybi
10.11.2010
Ja som este v posteli na mobile, tak sa ospravedlnujem za chyby :-N
Odpovedať
Profilova fotka
wera.g
10.11.2010
dobré ránko dievušky :-) simcab - dobrý článok, ja som z tej skupiny čo neustále počúvala po zasnúbení, že kam sa ponáhľame, veď máme čas, že sme mladí a mali by sme si ešte užívať... to znamená že sa máme defkáriť a neviazať sa??? niekedy fakt nechápem logiku ľudí :-) jáááj a najväčšia sranda je, že sme sa zasnúbili lebo som tehotná a preto sa tak ponáhľame so svadbou :-D :-D :-D hmm neviem v ktorom mesiaci teda som od júna 2009 :-D :-D :-D bero to oznamko je kráásne tiež som na ňho včera pozerala :-) barborav tiež sa mi spočiatku zdalo veľmi originálne a super, ale teraz som ho už videla x krát, teda ako bybi píše nejako ho vymyslieť po svojom, ale inak každopádne to bude super - hlavne aby sa vám páčil, to je podstatné :-)
Odpovedať
dracica6663
10.11.2010
dobre ranko presne tak weri ako hovoris niektori nevedia co by chceli... niektore tu spominali ze sa im rodicia vrtaju do svadby do priprav a ze mna sa to netyka....tak uz to nie je pravda...len ma rozculuju.... ]-(
Odpovedať
barborav__2
10.11.2010
no ja som si ho už pomenila, dala som tam našu fotku a farebne je iné.... podľa mňa ľudia, ktorí takto pindajú, že prečo a tak, iba závidia :-))))
Odpovedať
Profilova fotka
wera.g
10.11.2010
drači ktože ťa rozčuluje? :-) barbor no tak potom nie je o čom, keď sa vám páči a takisto aj rodine, nemáte prečo meniť :-)
Odpovedať
dracica6663
10.11.2010
rodicia... vcera mi povedal otec ze on si zaplati za (pre mna cudzich ludi) on ma surodencov a oni aby isli s priatelmi...tak moja teta tam dovedie svojho druha-priatela co ani ja nepoznam....tak ma rozculil...ani zaspat som nemohla..som mu povedala ze nechcem ich tam...ze len rodicu a hotovo ze oni nepatria do rodiny...ze ja si kamaratky nemozem z financnych dodov doviest a cudzi mozu prist no urcite... povedal ze nech si dovediemm no ako by to bolo take lahke potom kolko by som mala hosti keby som si doviedla koho chcem...vsak preto som sa zmeirila z tym ze tam bude len rodina a nikto iny..a este toto a este ze tety donesu torty ze nemusime kupovat...a ze to tolko nestoji ako som ja hovorila ale ja som povedala ze poschodova stoji okolo 100 eur...ze na co budem mat poschodovu staci mala..ze sa opicim po zapade a blablaaaaaa
Odpovedať
simcab
10.11.2010
ahojte x-) my už asi 4 roky nepočúvame nič iné len kedy bude svadba, a koľkí sa už na ňu pozvali ]-( .. len keby vedeli, že žiadna veselica sa konať nebude :-D práve včera sa ma drahý pýtal, kedy ideme oznámiť rodine, že bude svadba.. tak sme sa dohodli, že na vianoce.. len som zvedavá aká bude reakcia :-D
Odpovedať
dracica6663
10.11.2010
simi :-) no vsak to sa nepatri pozyvat sa sami..to ako by sa vnucovali...ja nietorych ludi ani nechcem teda keby neprisli mne to nevadi..povodne som chcela len blizku rodinu ziadny bratranci a tety ujovia sestranice... vsak na co... ale rodicia chceli tak som to konecne povolila potom som to raz vycitala mame a povedala ze vsak nemusia byt..no...co by chceli..? potom ze bude zima tak zase sme to kvoli nim prelozili na leto...a teraz zase zacinaju... nakoniec to skonci tak ze si uvedomim ze vlastne to nie je moja ale ich svadba...to sa este ja s nimi pohadam... oni uz mali svoju a ja chcem tiez si spravit aku ja chcem vsak som uz odmalicka snivala o tom... ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
bybi
10.11.2010
draci ja mam nieco podobne :-( tiez tam budem mat 2 pary, ktorych som ani ja ani moj drahy v zivote nevidela, z jeho strany, ale sme povedali ze uz kasleme na to, lebo niekedy clovek nevysvetli a ludia zabudaju ze je to NASA svadba... vobec som tym neni nadsena, hoci za nich platia draheho rodicia. Ale o to vobec nejde, pre nas to je nas den, ktory chceme stravit s ludmi ktorych mame my radi (ci rodina alebo kamarati)... Takze mat ich budeme, ale ja sa budem aj tak venovat mojim hostom ktorych poznam :-)
Odpovedať
simcab
10.11.2010
drači, my sme to našim ani nemuseli vysvetľovať, oni boli radi, že bude iba malá svadba, pretože nemajú peňazí nazvyš.. skôr sme sa báli ako zareagujú drahého rodičia, pretože oni v rodine oslavujú všetko spolu.. ale hneď ako sme oznámili, že sa chceme vziať, povedali sme ako si to predstavujeme a na počudovanie nám povedali, že ako si povieme tak bude :-) čiže našťastie tieto veci sme nemuseli riešiť..
Odpovedať
dracica6663
10.11.2010
bybi hej ale tak ludi co chcem nebudem mat a ini tam budu...
Odpovedať
dracica6663
10.11.2010
mi vsetko platime sami teda , moji rodicia platia hostinu co si vlastne setrim a nedavam mesacne na domacnost. a ze jeho mama nic neda a nic nezapalti a co ako ja mam robit ?...uplne odveci mi to hovorila vcera mama...vsak co si mam pytat peniaze na svadbu od nej...alebo drahemu to mam povedat vsak to ako bude vyzerat..
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?