Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
veru paci... no :-D neviem draci, zvycajne nenavidim byt centrom pozornosti, ale v tomto pripade mi to nevadi... :-D :-D :-D
dokonca som kvoli tomu zvazovala, ze zmenim kostol, ale ked mi mame v dedine len taky novy, nepekny a ja som stale chcela vo velkom a starom kostole svadbu, tak som nakoniec od toho upustila..
Ale kapela nam bude vyhravat doma, tesne pred odchodom a potom chvilku pred kostolom...
:-)
myslim, ze za chvilu budu tradicne svadby v kategorii "ina" svadba... :-D :-D :-D
ano to je mozne...no my to uz mame vybavene, otec to vybvavil ze nam budu hrat pred domom a pri kostole ale pesi do kostola a vsetci budu cumet ooooo, to by bolo strasne pre mna.. :-N
hmm my rozmýšľame nad takým tým malým autobusom, aby zobral moju mamu s mužom, dedka so starenkou, drahe rodicov, krstnu, babku,hlavnú družičku s priateľom a družbu s priateľkou, z dalsej dediny nasich kamaratov na miesto svadby - tak či tak by sme po nich posielali autá, lebo nechceme aby boli obmedzovaní tým, že idú ešte autom, takto bude aspoň cesta tam naraz menej nákladnejšia - že budú odvezení tam spolu :-)
inak aj ja chcem aby ma v deň svadby bolo vidieť, veď načo sa parádim keď sa budem potom skrývať :-D sa veľmi teším keď pôjdeme fotiť ako na nás budú v rakúsku čumeť, hehe, mne sa to páči :-)
nám bude naša kapela hrať pred kostolom pri gratuláciách a potom ako pôjdeme z kostola do reštiky :-D ale strašne sa tomu smejeme, že to bude najkratší sprievod svadobný, že začiatok spievodu už bude v reštaurácii a koniec akurát výjde od kostola :-D hehe lebo z kostola do reštaurácie to je len cez cestu :-D
weri no ja som nechcela sa ,,predvadzat,, lebo budu ohovarat a kto to bude pocuvat potom ...hm...aj tak ja si myslim ze treba plan B lebo keby prsalo tak musime ist autami...takze toto neviem na co treba vymyslat ist pesi...
drači ber to zase tak že keď chcú ohovárať, tak budú tak či tak - či bude sprievod, alebo nebude, takže nepozeraj na druhých, kašli na nich - spravte to tak, ako sa to vám páči, nie podľa toho, čo povie taká a taká suseda, klebetnica ;-)
no plan B je urcite potrebny, lebo fakt moze prsat....
draci, myslis, ze cumilovia budu ohovarat? Tak nech, ved ked ich to bavi... :-D :-D :-D Ako hovori moja babka: " na chleba mi neda, tak mi je jedno, co si o mne mysli..." ;-) :-)
Ale iste, ked to nechces, tak nie je dobre ta nutit... Ved je to o vas dvoch a vy si to mate vychutnat!!!!
aimi no to sa nevie mozno :-) ale vcera ma poriadne nahnevali...ze na co budem mat poschodovu tortu ze zakuskov a tort tam bude plno ze vsetky budu svadbone..to co ja za blbost... ]-(
ze kde sa budem fotit ked bude prsat som povedala a oni zase nieco... a ze na co mi bude 50 fotiek potretovych ci sa budemem aj dole hlavou fotit..to uz take blbosti trepali... no nie budem mat len 2 ks som mala povedat ....a stale utocili z niecim strasne...ani zaspat som nevedela lebo som bola nahnevana
bero hej musim im to vysvetlit...rucne strucne :-D ale nie zartujem...
ale do pekla, tak si dupni, že to chceš mať tak, ako si predstavuješ, je to tvoja svadba a hotovo.. však keď ti to aj platia, nemusia ti kybicovať do všetkého.. čo ti mama ešte aj šaty chce vyberať??? ]-(
dračica, nooo to čo píšeš, to sú prepáč za výraz ale také tie typické zastaralé reči - aj mojej mamy manžel ich mal, kým som mu nedala na vedomie, že ma to vôbec nezaujíma čo on trepe.. mrzí ma ale, že to máš s rodičmi takto.. hoci dá sa spraviť kompromis aj s tortami - keď viete že vám niekto chce silou mocou priniesť a je vám tá osoba blízka, tak sa s ňou porozprávajte či by ste si mohli teda vybrať, že by ste ju mali ako svadobnú... alebo skúste tak, že nech nenosia, a ak budú silou mocou aj tak chcieť tak vtedy sa to spýtajte - aj by ste čo to ušetrili a nemusíte potom riešiť čo s toľkými tortami :-)
simi no uz neskroro ja saty uz mam vybrane :-)
veri hm vsak aj ja si to myslim ze je to zastaraly nazor... vsak to ako je pekne ze prinesu ale potom by som tolko teda zakuskov nebrala alebo ja neivem...ako to spravim..len ak budem mat malu tak to bude take nevyrazne bude ta torta ako ostatne
ja co viem tak u nas nosi rodina torty aj, teda tety, viem ze aj mamina vzdy davala robit tortu ked isla na svadbu. Na to som uplne zabudla, tak to potom asi ozaj staci aj menej kolacov objednat, ale ako mam vediet, ci tortu donesu a ci nie :-N :-D
baby, u vas hostia nosia torty? U nas nie, my budeme mat len jednu - hlavnu tortu. A este "knizky" do vysluziek, ale tie nam rovno cukrarka nareze do krabiciek...
bero ano to sa patri doniest mali by teda ale nie je to pravidlo...
bybi no vsak to ani ja neviem kolko tort bude a co sa to ich mam pytat? to by vyznelo ako keby som si to vyzadovala...tak neviem alebo poviem niekomu nech to zisti nepriamo...aby sme mali aspon nejaky prehlad...
bero hej, ale skor tak rodina... a to len take male, teda jednoposchodove, ziadne obrie 10kilove :-D
musim sa maminy opytat ci sa to stale robi, ale co si ja pamatam, tak hej :-)
bero pravdaze aj to by mali priniest vsak sa negratuluje s prazdnymi rukami a to vlastne budem dostanem najviac kvetov ;-)
bybi presne aj tak isto to ja poznam u nas