Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
no hej to treba si zoznam spisat a napisat si kto pije alkohol a kto nie...a hlavne aky...
a podla toho budes vedeit napr. vino..cca pocitaj asi 2 litre ale tak to asi nebude na osobu podla toho aky je to pijan :-D
barbori ja tiez neviem ze kolko, ale zase ak zostane nealko, to mi az tak nevadi, lebo to sa vypije aj potom.. Horsie by to u nas bolo s alkom, lebo u nas skoro nikto nepije :-)
moze ti aj majitel restiky poradit to uz by mal asi vediet kolko sa pije..
alebo kup viacej a co sa neminie vratis - teda ak sa da takto dohodnut...to je asi najidealnejsie
barborka, my asi tak predbezne 1,5 l mineralky a 1,5l ostatneho (cola, pomaranc, dzus a ine), takze dokopy tak 3 l. Viem ze je to vela a nevypije sa to, ale v septembri bude mozno este horuce a voda treba.
ved aj ja tak počítam cca. kupila som 16 fliaš 2litrových fant, tak isto kinley.. cola, pepsi a kofola sa dokúpia zvlášť... minerálky zatial 72litrov, ale to sa ešte dokúpi..
Baby poznáte rozdiel medzi dobrou a zlou minerálkou? ?
Som kúpila mitickú, kúpim ešte aj sódu nejakú, lebo do strikov...
No a teda aké máte skúsenosti s minerálkami:?
hej presne tak ako katka pise...tancovat sa bude tak ludia viacej vypiju nealka...ale aj alko sa bude pit dost
a ti to mas barborov v marci tak to je este zima...a ja by som na tvojom mieste rozmyslala o nebublinkovych malinovkach aby ludia neboli chori a nieco ako dzusy, alebo nieco tepleho mozno...ale to zase bude kavaú/caj..
barborov mne nechuti miticka...neviem..ale vedcinou pre mna su vsetky rovvnake ako keby som vodu pila..mineralky mame stale v praci staleee...strasnee nieco..kazdy den to iste pit.. :-(
no toto je najhorsie ze budem potom sa musiet aj ja pytat ludi co piju lebo netusim..ti domaci to viem co piju ale druhy co sa moc s nimi nestretavame to by bolo tazke hadat..tak radcej sa spytam co piju...aby som vedela co a kolko...
lady neboj, ja som sa nikoho nič nepýtala a ani nebudem. kupim dva druhy minerálok + sódu. nas sa tiez nikto nepýtal nikdy... tak čo..
bude tam viac druhov džúsov, kola aj pepsi aj kofola a komu sa nepáči, pod kulturákom je krčma a nech si do nej ide :-))))))
baby inak toto zaujíma aj mňa, vôbec netuším koľko nealka na osobu počítať.. máme do 50 ľudí, chceme z reštiky vziať 100x 0,25l fliaš nealka (pepsi, vinea, perl. a neperl.voda) a ostatné minerálky perlivé a neperlivé by sme chceli svoje priniesť... Určite chceme rajec, a neperlivá tiež musí byť, lebo ja inú nevypijem :-D myslíte že aj potom je treba aby boli na stoloch aj také tie ochutené vody? čo sme boli na svadbách, tak nebývali, a džúsy už vôbec, a v tej našej reštike tá 0,25l flaška ochutená stojí 1,2 €, čo je strašne moc, keď si predstavím koľko sa toho vypije... a ponúkali nám tam minerálku perlivú a neperlivú v džbánoch po 3€ liter !!! tak dúfam že nám dovolia priniesť si svoje vody, inak sa nedoplatíme...
hihi barborov dobre vyriesene...aj mi tak budeme mat ze vedla mame 2 krcmi :-D
mne otec vytocil lebo povedal ze nebudem mat na stole 2 l malinovku a co je na tom ?? ja ako nic zle na tom nevidim akoze nechapalo som...
nechcem brat od majitela saly ked to urcite bude drahsie ked bude davat tie malicke sklenene flasky 3dcl.
ked mozem zohnat v obchode 2l flasu lacnejsie nie?
veri mas pravdu to by ta velmi vela stalo...na to sa spytaj ci si mozes doniest alko a nealko..lebo hocikde najdes lacnejsie nez ti oni budu ponukat...vsak chcu si zarobit :-(
vieš čo draci, ja som si tiež povedala na začiatku, že ako budú vyzerať otrasne tie 2litrovky, ale ked bude pekne vyzdobený stôl, a flašsky pekne poukladané vedla seba, nebude to vadiť. a okrem iného - po stranách asi na dvoch stoloch pri stene budú malinovky poukladané, keby sa jedno minulo a obsluha nestihla priniesť. aby si zobrali...
weri - neperlivé som tiež vzala, zatial iba dva kartony, ale este kúpim...v
jaaaaj, toto sú starosti,...inak draci - teraz je akcia v kauflande na nealko pepsi, mirinda a tak - 0,69€ za 2litre.
inak baby, tie čo máte v reštike normal bar, ako to spravíte aby si nevymýšľali hostia všeliaký najdrahší alkohol? Ja som rozmýšľala, že na menu lístky napíšem zoznam alkoholu a nealka, ktorý je na náš účet a čo tam nebude si musia sami zaplatiť, ale príde mi to zvláštne neviem... Ale tak zase nedoplatili by sme sa keby sme nechali bar otvorený a každý by si pýtal čo by chcel.. ale napr ja si budem chcieť dať mojito, to tam mám potom nosiť peňaženku so sebou? lebo zase nechcem tak, že si vypýtam a dostanem, lebo si všetci budú také potom pýtať a nebudú to platiť :-D
drači - alko nám dovolili priniesť si buď tvrdé, alebo víno.. ale ak víno, tak musíme rátať ešte 1€ na fľašu ako korkovné.. berieme víno vlastné, ale tvrdý alkohol keď som videla tie ceny, skoro ma prekotilo - že 30€ za 1l fľaše vodky, hrušky, fernetu.. viem že chcú zarobiť, ale zase až toľko? :-D
weri asi by som spravila ten zoznam a nech si len z toho hostia vyberaju...
Kocky a kolko druhov tvrdeho alkoholu budete mat? Lebo my si mozme doniest vsetko sami, od restiky musime len jedlo zobrat. A vobec neviem ze kolko druhov tvrdeho... Nealko dam mineralku, colu, fantu a sprite, to si kazdy z toho vyberie, vino biele aj cervene, ale vobec neviem aky alkohol. Kedze ja tvrde nepijem, neviem co sa tak najviac pije aby si kazdy nieco nasiel a zase nemam v plane tak kupit 15 druhov tvrdeho aby boli vsetci spokojni... :-N
weri hej aj to som videla ze na svadobne menu napisali co vsetko je..ako hlavne jedlo,predjedlo, zakusky,slane pecivkko, a alko a nealko ale tak to budete mat nejaky vyhradeny stol a tam hostia uvidia co je v ponuke nie??
mi mame tiez bar ale tak..neviem..mozno poviem ze si mozu brat ak chcu capovane pivo lebo bude teplo..
barborov ja som aj rozmyslala ze vsak bude na to stol a tam mozu byt vsetky malinovky pohromade a na stoloch bude par..alebo ze sa to moze dat ,,do dzanikoch,, ale to neviem ci by nevyzeralo divne
bybi opytaj sa rodicov co take sa u vas pije...ale tak vedcinou co take byva ..tvrde vodka,hruska a take...potom fernet,becherovka popripade..toto su take asi klasiky
ja budem mat cervene -biele vino, vodka to musi byt krsna pije...a fernet viem ze to je take pre ,,zeny,, nie je to moc percentne...a to mozno je vsetko este sa ale popytam u nas...
ale aj tak u nas moc tvrde nepije sa sko to vino chlapi..
do džbánov to je blbosť dávať, lebo to vyprchá!! my tiež budeme mať na stoloch pár a potom takto po bokoch..
sa mi zdá choré baby, že riešieme to, čo povedia ostatní, kurňa šak je to naša svadba!!!
týmto mojím vyhlásením sa síce nič nezmení, lebo budeme nadalej pozerať na to, čo povedia ostatní, ale apsoň som si ulavila :-D
Ja napriklad planujem mat stol s tvrdym niekde bokom, aby s nemu mal kazdy pristup, ale aby sa musel za tvrdym postavit a na stoloch bude len vino :-) A dufam ze ludia budu lenivy a nebudu tym padom hned spiti :-D Mojej sestry kamoska to tak mala a velmi si to pochvalovala :-)