Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nooo všetko nie, ale postupne vybavujeme, lebo ako nás poznám potom by sme na skoro všetko zabudli ak by toho bolo naraz veľa :-D noooo nemôžeš vedieť, ja som sa upla na jedny, iné som ani nechcela a práve tie mám, moje vysnívané :-) teda možno keď sa upneš, tak budeš potom nadšená ako ti skvelo sadli :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam zatial len par bublifukov, sosku na tortu a podbradniky. inak som este nic nevybavila. uz som objednana na 24.11. tak dovtedy hadam vydrzim. ale uz sa neskutocne tesim. chcem si to poriadne vychutnat. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
juuj to hej, ale to je čochvíľka a možno nájdeš svoje šatičky :-) a kam ideš skúšať? a termíny v reštaurácii a ostatné tiež ešte nemáte? :-)
Odpovedať
ach, baby, isto ma švihne z toho oznamka.. ]-( vnútro sa mi pekne podarilo, ale neviem čo s vonkajšou stranou.. navrhla som ho také otváracie.. poraďte!
Odpovedať
Profilova fotka
hmmm von by som dala saténovú stužku ladiacu s farbou výzdoby :-)
Odpovedať
a ako ju tam pripevním???
Odpovedať
Profilova fotka
wera: do nicole a do salonu el. simcab: skus obojstrannu pasku :-)
Odpovedať
a čo s koncami tej stužky???
Odpovedať
Profilova fotka
na zadnej strane pripevniť ako sinov spomína a vpredu spraviť mašličku, tak si každý vaše oznámenie pekne otvorí rozviazaním :-) sinov a do ktorého nicol? na dostojevského, či v auparku? :-) v el som nebola ale na dostojevského v salóne je úžasne, odporúčam :-)
Odpovedať
aha.. no idem to skúsiť..
Odpovedať
mimochodom aj ja som bola na dostojevského a mám s nimi len a len kladné skúsenosti :-)
Odpovedať
Profilova fotka
simcab: presne ako napisala wera. som videla v niektorom albume takto svojpomocne vyrobene oznamko a vyzeralo to super wera: na dostojevskeho :-) ked som tam volala, bola ta slecna strasne zlata, tak dufam, ze tam bude aj ked budem skusat. o salone el som tiez citala same pozitiva. tak v jednom z nich urcite daco vyberiem. pre istotu si vyskusam aj empirovy strih, keby som musela menit ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
baby, tak som už dala prototyp do albumu.. tak nejak ste to mysleli??
Odpovedať
Profilova fotka
tiež aj ja keď som tam volala kvôli mojim šatkám, tak mi ich doviezli z nitry, aby som nemusela až tam kvôli tomu chodiť a boli millé keď som prišla :-)
Odpovedať
Profilova fotka
simi krásne je, ale keď sa otvára dohora, tak by som stužku teda dala z ľava do prava , že horizontálne :-)
Odpovedať
no však som aj myslela, ale som si krátku odstrihla :-D
Odpovedať
Profilova fotka
;-) simi: presne ako pise wera. skoda, ze si nepamatam kde bol ten obrazok. weri: dufam, ze budu mile. lebo som citala aj negativne recenzie. tak snad som si vybrala spravnu smenu ;-)
Odpovedať
ach, len kto mi poviaže také krásne mašličky??? :-( na to som ja antitalent..
Odpovedať
Profilova fotka
och baby pruuuser sa mi stal sa hambiiim aka som truuuba :-N ]-( poslala mi balik baba ale kedze som si 2 veci objednavala neviem uz co to bolo ... a nestihla som pon ist furt bolo nieco a balik sa uz vratil :-S som krava ! och 8-(
Odpovedať
fuuuuha, tak to je prúser.. ja som zas včera vyhrala dve aukcie od jednej baby a najradšej by som si tú jednu nevzala.. :-S
Odpovedať
simi ja si robim maslickovske oznamka, ale neviazem ich, lebo sa potom krivia do stran a tak ich zosivam a do stredu prilepujem este kusok stuzky obojstrannou lepiacou paskou, aby to vyzeralo ako zaviazane.. Aj na oznamko ich prilepim obojstrannou paskou.. :-)
Odpovedať
simi, inak velmi pekny napad, pacia sa mi otvaracie oznamka...
Odpovedať
vďaka za pochvalu :-) no len ak by som tú mašličku zošila, ako by sa oznamko otovrilo?? =-)
Odpovedať
aha ja som myslela, ze masla je len na ozdobu, nedolo mi, ze sa musi najprv rozviazat, aby sa oznamko otvorilo... :-N :-) :-)
Odpovedať
:-D bože, nik mi nechce pomôcť :-( potrebujem vystrihnúť obrázok a každý nevie, nemá čas.. :-( ]-(
Odpovedať
babule, a čo keby som tam dala len takú jednoduchú mašličku?? samozrejme farebne ladiacu a krajšie uviazanú ako je na fotke..
Odpovedať
Profilova fotka
simcab, mas IP ;-)
Odpovedať
maťka, ďakujem ešte raz veľmi pekne! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
simi ja si myslím že by to mohlo byť aj tak :-) a čo si to vyhrala? - ukáž nám možno to bude niektorá z nás chcieť a ty to nebudeš musieť zbytočne platiť :-)
Odpovedať
no vyhrala som paletky elizabeth arden - jedna má lícenku, 2 tieniky a 2 lesky, a druhá má lícenku a 4 tieniky.. tú druhú by som si nechala..ja som si totižto nevšimla, že na prvej sú aj lesky.. totižto ja ich nevyužijem, lebo mám dva a ešte som teraz jeden dostala..
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?