Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • nooo všetko nie, ale postupne vybavujeme, lebo ako nás poznám potom by sme na skoro všetko zabudli ak by toho bolo naraz veľa 😃
    noooo nemôžeš vedieť, ja som sa upla na jedny, iné som ani nechcela a práve tie mám, moje vysnívané 🙂 teda možno keď sa upneš, tak budeš potom nadšená ako ti skvelo sadli 🙂

• ja mam zatial len par bublifukov, sosku na tortu a podbradniky. inak som este nic nevybavila.
    uz som objednana na 24.11. tak dovtedy hadam vydrzim. ale uz sa neskutocne tesim. chcem si to poriadne vychutnat. 🙂

• juuj to hej, ale to je čochvíľka a možno nájdeš svoje šatičky 🙂 a kam ideš skúšať?
    a termíny v reštaurácii a ostatné tiež ešte nemáte? 🙂

• Sponzor fóra
  • ach, baby, isto ma švihne z toho oznamka.. 😠 vnútro sa mi pekne podarilo, ale neviem čo s vonkajšou stranou.. navrhla som ho také otváracie.. poraďte!

• hmmm von by som dala saténovú stužku ladiacu s farbou výzdoby 🙂

• a ako ju tam pripevním???

• wera: do nicole a do salonu el.
    simcab: skus obojstrannu pasku 🙂

• a čo s koncami tej stužky???

• na zadnej strane pripevniť ako sinov spomína a vpredu spraviť mašličku, tak si každý vaše oznámenie pekne otvorí rozviazaním 🙂

sinov a do ktorého nicol? na dostojevského, či v auparku? 🙂 v el som nebola ale na dostojevského v salóne je úžasne, odporúčam 🙂

• aha.. no idem to skúsiť..

• mimochodom aj ja som bola na dostojevského a mám s nimi len a len kladné skúsenosti 🙂

• simcab: presne ako napisala wera. som videla v niektorom albume takto svojpomocne vyrobene oznamko a vyzeralo to super

wera: na dostojevskeho 🙂 ked som tam volala, bola ta slecna strasne zlata, tak dufam, ze tam bude aj ked budem skusat. o salone el som tiez citala same pozitiva. tak v jednom z nich urcite daco vyberiem. pre istotu si vyskusam aj empirovy strih, keby som musela menit 😉

• baby, tak som už dala prototyp do albumu.. tak nejak ste to mysleli??

• tiež aj ja keď som tam volala kvôli mojim šatkám, tak mi ich doviezli z nitry, aby som nemusela až tam kvôli tomu chodiť a boli millé keď som prišla 🙂

• simi krásne je, ale keď sa otvára dohora, tak by som stužku teda dala z ľava do prava , že horizontálne 🙂

• Sponzor fóra
  • no však som aj myslela, ale som si krátku odstrihla 😃

• 😉 simi: presne ako pise wera. skoda, ze si nepamatam kde bol ten obrazok.

weri: dufam, ze budu mile. lebo som citala aj negativne recenzie. tak snad som si vybrala spravnu smenu 😉

• ach, len kto mi poviaže také krásne mašličky??? 😞 na to som ja antitalent..

• och baby pruuuser sa mi stal sa hambiiim aka som truuuba 😬 😠 poslala mi balik baba ale kedze som si 2 veci objednavala neviem uz co to bolo ... a nestihla som pon ist furt bolo nieco a balik sa uz vratil 😒 som krava ! och 😦

• fuuuuha, tak to je prúser.. ja som zas včera vyhrala dve aukcie od jednej baby a najradšej by som si tú jednu nevzala.. 😒

• simi ja si robim maslickovske oznamka, ale neviazem ich, lebo sa potom krivia do stran a tak ich zosivam a do stredu prilepujem este kusok stuzky obojstrannou lepiacou paskou, aby to vyzeralo ako zaviazane.. Aj na oznamko ich prilepim obojstrannou paskou.. 🙂

• simi, inak velmi pekny napad, pacia sa mi otvaracie oznamka...

• vďaka za pochvalu 🙂
    no len ak by som tú mašličku zošila, ako by sa oznamko otovrilo?? 🤔

• aha ja som myslela, ze masla je len na ozdobu, nedolo mi, ze sa musi najprv rozviazat, aby sa oznamko otvorilo... 😬 🙂 🙂

• 😃
    bože, nik mi nechce pomôcť 😞 potrebujem vystrihnúť obrázok a každý nevie, nemá čas.. 😞 😠

• babule, a čo keby som tam dala len takú jednoduchú mašličku?? samozrejme farebne ladiacu a krajšie uviazanú ako je na fotke..

• simcab, mas IP 😉

• maťka, ďakujem ešte raz veľmi pekne! 🙂

• simi ja si myslím že by to mohlo byť aj tak 🙂 a čo si to vyhrala? - ukáž nám možno to bude niektorá z nás chcieť a ty to nebudeš musieť zbytočne platiť 🙂

• no vyhrala som paletky elizabeth arden - jedna má lícenku, 2 tieniky a 2 lesky, a druhá má lícenku a 4 tieniky.. tú druhú by som si nechala..ja som si totižto nevšimla, že na prvej sú aj lesky.. totižto ja ich nevyužijem, lebo mám dva a ešte som teraz jeden dostala..

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    SVADOBNÉ OZNÁMENIA, KTORÉ INDE NENÁJDETE. SKUTOČNE ORIGINÁLNE A KRÁSNE KÚSKY NA VAŠU SVADBIČKU. VITAJTE U MŇA.
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov